جدیدا آپارات یه فرمت من دراوردی درست کرده نمیشه دانلود کرد.IDM میگه اجازه ندارم دانلود کنم
فرمت من دراوردی نیست ، فرمت نگهدارنده TS برای استریم فایل های ویدیو استفاده میشه.
به صورت عادی شما مثلا یک فایل mp4 رو پلی میکنی ، پخش کننده ویدیو مرورگر میاد ویدیو رو از یک وب سرور توسط پروتکل HTTP میگیره و تو کامپیتوتون دانلود میکنه و بهتون امکان پخش اش رو میده ، به این روش میگن progressive download که توسط سایت های مثل اپارات استفاده میشه.
اما تو استریم ، فایل تکه تکه (chunk by chunk) توسط یک استریم سرور براتون فرستاده میشه ، (پیش پیش نمیتونی دانلود کنی) ، بعد امکان این رو هم داری که بیتریت ویدیوی رو تغییر بدی (برای حالت اول باید ویدیوی رو به فرمت های مختلف انکود کنی).
تو استریم به دلیل اینکه فایل ها به صورت تکه تکه میگیری ، سرعت پخش بهتره ، بعد این امکان رو هم دارید که ویدیو رو به صورت زنده ارسال کنید (تو حالت اول این کار ممکن نیست)
پ.ن : یوتیوب یک قابلیت داره ، که حالت استریم رو شبیه سازی میکنه ، پلیرش فایل رو تکه تکه برات ارسال میکنه (دلیل اینکه سرعت پخش ویدیوهای یوتیوب خیلی بهتر از سایت های دیگه هست همینه)
اینم بگم توضیحم کامل بشه ، یک روش دیگه هم به نام Adaptive Streaming تو این حالت وقتی ویدیو پخش میشه بر اساس سرعت اینترنت کیفیت ویدیو به صورت خودکار تنظیم میشه ، از نمونه هاش میشه به سایت نت فلیکس اشاره کرد. البته یوتیوب هم همچین چیزی داره ، اما فرق داره با این ها (یوتبوب روش اختصاصی خودشو ابداع کرده)