فصل 2 شورشو دراوردن دیگهانقدر رفتم تو بحر The Blacklist سریال های Scorpion و Walking dead رو یادم رفت
اگه به سریال جنایی / درام علاقه دارید حتما ببینید.
فصل 2 شورشو دراوردن دیگهانقدر رفتم تو بحر The Blacklist سریال های Scorpion و Walking dead رو یادم رفت
اگه به سریال جنایی / درام علاقه دارید حتما ببینید.
نه !مدمن رو دادی بر باد؟
فقط اون کلمه بلاک رو متوجه شدی؟تلگرام بلاک شد
مشاهده پیوست 871310
تلگرام بلاک شد
مشاهده پیوست 871310
اره دیگه همه که مثل تو نیستن پرفسورفقط اون کلمه بلاک رو متوجه شدی؟
:|اره دیگه همه که مثل تو نیستن پرفسور
دیگه چیا متوجه شدی که هیشکی متوجه نشده استاد؟
راستی ترم چندمی عمویی؟
بزار برم خودمو بکشم راحت شم :general407:اره دیگه همه که مثل تو نیستن پرفسور
راستی ترم چندمی عمویی؟
:general404:اره دیگه همه که مثل تو نیستن پرفسور
راستی ترم چندمی عمویی؟
از اندروید 5 به بعد دیگه خودش بهینه میکنه ، چی رو میخوای بهینه کنی دیگه؟ این برنامه هارو نصب نکن گوشیت بهینه میشهسلام
دوستان بهترین برنامه بهینه ساز واسه گوشی های اندروید کدومه
و نظرتون در مورد 360 security چیه ؟
و مقایسه ش با Du speed booster چیه , لطفا راهنمایی کنید
برای ترمینال افزونه firessh را نصب کندوستان نرم افزار رایگانی وجود داره که بعضی از امکانات سایت Koding مثل ترمینال تحت وب و فایل منیجر (با قابلیت edit/delete/add فایل) رو به سرور لینوکس اضافه کنه ؟
@aalireza439
@mg6
و بقیه استاتید
نیازمند زیرمجموعه هم هستم فضایی که میده 2.8 گیگ هست که بیشترش برای سیستم عامل پر شده.
https://koding.com/R/azmode
ماشین مجازی Ubuntu 14.04 رایگان با رم 1 میده.
مشاهده پیوست 871461
روزی ۲ بار زنگ بزنی ۳.۴ روزه تخلیه میکنن.زنگ نزنی یک هفتهچهار روزه برای تخلیه اینترنت مخابرات درخواست دادم هنوز تخلیه نشده.دوستان چقدر طول میشکه تا تخلیه کنن؟
4 بار حضوری رفتم 2 بارم زنگ زدم .رئیس مخابرات گفت 1 روزه خط تخلیه میشهروزی ۲ بار زنگ بزنی ۳.۴ روزه تخلیه میکنن.زنگ نزنی یک هفته
در اصل می گن سه روز کاری زمان می بره که پنج شنبه ها هم جزو روز کاری مخابرات نیستچهار روزه برای تخلیه اینترنت مخابرات درخواست دادم هنوز تخلیه نشده.دوستان چقدر طول میشکه تا تخلیه کنن؟
برو اداره ارتباطات زیر ساخت بگو که برای تخلیه خط دارن اذیت میکنن و الکی طول و تفسیر میدن نهایت 48 ساعت بعد تخلیه میشه .چهار روزه برای تخلیه اینترنت مخابرات درخواست دادم هنوز تخلیه نشده.دوستان چقدر طول میشکه تا تخلیه کنن؟