mahdi.b20
Registered User
مشغول جمع کردن مالیات اند :general208:همه ی نماد های اعتماد فروشگاه ها پوکیده
Service Unavailable
ای خدا
مشغول جمع کردن مالیات اند :general208:همه ی نماد های اعتماد فروشگاه ها پوکیده
Service Unavailable
ای خدا
دوستان آیا این حقیقت داره ؟ میشه نسخه جدید سیستم عامل osx capitan رو روی cpu های اینتل نصب کرد ؟
http://www.tonymacx86.com/el-capita...ny-supported-intel-based-pc.html#post_install
به این ها میگن هکینتاش ، گروه هایی مثل tonymacx86 میان نصاب اصلی مک رو دستکاری مکنن و این امکان میدن که نصاب روی PC هم بوت بشه.دوستان آیا این حقیقت داره ؟ میشه نسخه جدید سیستم عامل osx capitan رو روی cpu های اینتل نصب کرد ؟
http://www.tonymacx86.com/el-capita...ny-supported-intel-based-pc.html#post_install
الان همون آموزشی که دادی ، oxs رو از سایت اپل که دانلود کردی ، بعد با نرم افزار UniBeast که خودشون ساختن ، تو فلش کپی میکنی (UniBeast فایل ایمیج رو دستکاری میکنه و باعث میشه روی PC هم بوت بشه.)میدونم هکینتاش چیه
قبلیا رو لیست مادربرد مینوشت کلی هم کانفیگ داشت که باید انجام میدادی.
اینو نوشته install on any intell supported pc یعنی هر سیستم اینتل میشه نصب کرد!
پ.ن : قبلا یکی دیدم نوشته بود کل هارد رو باید فرمت کنی تا هکینتاش نصب بشه.
پ.ن 2 : این لینکی که دادم osx بدون دستکاری هست (گفته از سایت اصلی اپل دانلود کنید) توضیحاتش رو توی سایت یه نگاه بنداز
که البته ما سافت98 داریم ازش دانلود میکنیم
نابود شده:general710:دوستان ke r io های شما هم مشکل پیدا کرده؟
من کل کارام لنگ مونده :|نابود شده:general710:
کلا رسالت ای اس پی های داخلی همینه دیگه.ببخشید این سوال را اینجا میپرسم
با توجه به حال این روزهای اینترنت و چیز پی ان ها
این ای اس پی ها می تونن ببینن از چه سایتهایی دیدن یادانلود میکنی؟مانیتور کنن یک یوزرشون را؟
یعنی حتی با ... ان ها هم که وصل بشید می تونن ببینن از چه سایت هایی بازدید کردی؟کلا رسالت ای اس پی های داخلی همینه دیگه.
معمولا ریز ترین لاگ هارو تا ۶ ماه نگه داری میکنن.
یعنی تو قانون اومده که باید نگه داری کنن.
اره .یعنی حتی با ... ان ها هم که وصل بشید می تونن ببینن از چه سایت هایی بازدید کردی؟
تو با نتت به هرجایی وصل بشی و هر سایتی رو باز کنی قابل ردیابیهیعنی حتی با ... ان ها هم که وصل بشید می تونن ببینن از چه سایت هایی بازدید کردی؟
هات اسپات شیلد خوبه برا من. با افزونه ادبلاک پلاس تبلیغ هم نداره دیگه !یکی دو هفتست کل شیلتر شکن ها برای منم مشکل داره.
Sایفون که 60-100 ثانیه طول میکشه وصل بشه اونم پنج دقیقه ای قطع میشه.
کرYو هم فیسبوق و یوتیوب رو باز نمیکنه.
0pen vpl\l هم یکی در میون وصل میشه.
أره خوبه ولی سایت های +18 رو باید پول بدی باز کنه.هات اسپات شیلد خوبه برا من. با افزونه ادبلاک پلاس تبلیغ هم نداره دیگه !
من تغییری ندادمپورت کریو پیش فرضه ؟