از طرف دادستانی زنگ زدن ، در مورد سایت آپلود عکس
گفتن باید خودت رو سایت نظارت کنی ، گفتم چند میلیون عکسه ، من که نمیتونم تک تک ببینم حذف کنم ، هرچی تذکر بیاد همه رو حذف میکنم
اینجوری کل سایت های آپلود باید فیلتر بشن ، مثل اپلودبوی و...
گفت نه اونا نظارت میکنن و نرم افزار نصب کردن و.. !
گفت یه سری نرم افزار رایگان(!) هست که میتونی رو سرورت نصب کنی تا بر اساس رنگ پوست و اینا عکس ها رو حذف کنه !
شما آشنایی دارید ؟
گفتن اگه خودت نظارت نداشته باشی سایتو میبندیم و پرونده تشکیل میدیم و.. :|
تشخیص تصاویر لختی توسط کامپیوتر امکان پذیر هست و الگوریتم های مختلفی براش وجود داره ، در حال حاضر خیلی از سایت ها معروف بر پایه الگوریتم خودشون ازش استفاده میکنن.
یکی از روش های تشخیص تصاویر لختی بر پایه رنگ پوست هست ، خیلی ساده بخواهم بگم تو این مدل میاییم نواحی پوست رو از تصویر جدا میکنیم بعد بر اساس معیارهای خودمون اون رو انالیز کرده و تشخیص میدیم که آیا اون تصویر لختی هست یا نه.
نحوه کار این مدل هم بر پایه ساختار فضای رنگ های RGB و HSV و RGB نورمالایز و ارتباط خطی بین اینهاست.(این موارد مربوط به بحث پردازش تصاویر هست)
میزان دقت مدل رنگ پوست خوبه تو بعضی تست ها تا 96 درصد موفقیت آمیز بوده ، البته برای رنگ پوست های سیاه و سفید دچار مشکل میشه.
البته این مدل رنگ پوست تنها مدل نیست ، یکسری مدل ها هست که از روش های بر پایه شکل کل تصویر تشخیص میدن ، مواردی مثل :
سر سینه
شکاف سینه
الت تناسلی
باسن لخت
موهای بعضی جاها
اسباب بازی های سکسی
و...
اساس کار اینها همونطور که گفتم یکی شناسایی اشکال هست ، یادگیری ماشینی (خود کامپیوتر بر اساس مشاهدات یادمیگیره که چی تصویر لختی هست) و... هست.
برای این کار کتابخانه های زیادی برای زبان های محبوب وجود داره ، فقط یک نکته ای که وجود داره ، معیار های تشخیص تصاویر اونها رو باید مطابق با نیاز های خودت تغییر بدی.
برای مثال اکثر الگوریتم ها تصویر زنی که یک بیکینی (لباس های زنانه دو تیکه) تنش باشه رو به عنوان یک تصویر لختی شناسایی نمیکنه و موارد دیگه مثل این.