mahdi.b20
Registered User
همون پرمیومدوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
ویدیو رایگان و ویدیو پولی زیاد جالب نیست.
@MihanV
@aalireza439
مخصوص یا ویژه
همون پرمیومدوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
@MihanV
@aalireza439
چون سوالت خیلی کلی هست و اصلن جواب مشخی نداره . مردم معمولن تو نت بدنبال آموزش نیستن بیشتر دنباله سرگرمی (فیلم و عکس و موسیقی...) هستنحس روح بودن بهم دست داده !! چرا هسچکس پستای منو نمیبینه؟؟ :general208:
نظر من : رایگان و غیر رایگان :general609:دوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
@MihanV
@aalireza439
گیم باس جوری باشه که InAppPurchase هاشو بشه با Lucky Patcherهک کرد :دیبازی مثل zombie army trilogy نتونی تمومش کنی ترینر بگیری با ترینر به زور تموم کنی
پاپ آپ ٬ بلاک هم نمیشه کرد همرو میشماره.
من بودم پرو یا پرمیوم می نوشتمدوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
@MihanV
@aalireza439
Gnomeمیخوام روی یه سیستم که صرفا وبگردی میکنم لینوکس نصب کنم
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ ( کار باهاش ساده باشه )
@aalireza439
@l3est
پیش فرض خود زنفورو 1.49 به بعد هستاین تگ رو کی اضافه کردن به پی تی ؟:general707:
مشاهده پیوست 883844
شدیم کره شمالی ! شانس منه دیگه تا یه سایت آموزشی راه انداختم داستانا شروع شد... راستی دوستان مردم تو اینترنت بیشتر دوس دارن چی یاد بگیرن؟؟ کسی تجربه ای داره؟ من فعلن دارم آموزش های مبتدی رو میذارم ولی هدفم اینه که یه سایت شبیه لیندا بشم کلی تجهیزات فیلم برداری خریدم و خودم آموزش و محتوا میخوام تولید کنم نه کپی پیست... خوشال میشم اگه نظری چیزی دارین بگین و بگین مردم تو نت دنبال چی بودن ؟؟ از تجربیات وبمستریتون بگید خواهشن
حس روح بودن بهم دست داده !! چرا هسچکس پستای منو نمیبینه؟؟ :general208:
چون سوالت خیلی کلی هست و اصلن جواب مشخی نداره . مردم معمولن تو نت بدنبال آموزش نیستن بیشتر دنباله سرگرمی (فیلم و عکس و موسیقی...) هستن
ولی یه سریا هم هستن که دنبال اموزش هستن .تو نت آموزش ویدیویی برنامه نویسی با کیفیت (کیفیت اموزشی )به نظرمن بین آموزشا بیشتر طرفدار داره .
:general609:
من ترم هفتم هنوز ریاضی 2 رو نتونستم پاس کنم ، ینی مشکل از منه؟من ترم ۲ ریاضی عمومی ۲ رو اصن سر کلاس نفهمیده بودم چی به چیه
سه چهار روز مونده به امتحان شروع کردم از رو جزوه خوندم دیدم نه خیلی بده و اصن نمیشه فهمید
یه سایت انگلیسی یافتم (Paul's Notes) خیلی خوب توضیح داده بود اما بازم بعضی مباحث رو نمیشد فقط از رو متن گرفت
یه سر رفتم یوتیوب یه چن تا ویدیو پیداکردم
مثل Patrick JMT
مثل Khan Academy
اینا جوری خوب توضیح دادن که نمره ام تو امتحان ۱۷ شد در حالی که از ۴۰ نفر ۳۲ نفر افتاده بودند
خلاصه کلام، خواستم اینو بگم یوتیوب واقعا منبع آموزشی رایگان خیلی خوبیه اما سوای (صوای؟ (ثوای؟! :/ ) ) فیلتر بودن و محدودیت حجمی اینترنت در ایران، خیلیا با زبان انگلیسی مشکل دارن و نمیتونن استفاده کنن
تو ایران یه سریا مثل فرادرس، یا learnfiles اومدن که چنتا فیلم که من ازشون دیدم بد نیستن
مخصوصا فرادرس که میخاد همه دروس دانشگاهی رو پوشش بده
اما بازم پولی بودنشون شاید باعث شه خیلی استفاده نبرن
بنظرم ( بنظرم !!) اگه یه سایت آموزشی رایگان باشه یا حداقل سایتی که اکثر آموزش هاش رایگانه و از تبلیغات بنری یا حتی تبلیغات درون ویدیویی استفاده کنه بیشتر میگیره...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
lolاین تگ رو کی اضافه کردن به پی تی ؟:general707:
مشاهده پیوست 883844
از پست دادن تو تاپیک ها چجوری میشه کسب درآمد کرد؟از بازدید اندرویید چجوری میشه کسب درامد کرد؟ :|
چرا تگ قارسیش مشکل داره و متن لینکش اشتباهه و انگلیسیش درسته؟پیش فرض خود زنفورو 1.49 به بعد هست
به نظر من هم روی ویژه هست ، کلمه هایی مثل ، دسترسی ویژه ، عضویت ویژه یا بخش ویژه مناسبه.دوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
@MihanV
@aalireza439
از نظر سادگی و کاربردی بودن ابونتو بهترین انتخاب هست . اگر میخواهی کار با لینوکس رو شروع کنی ابونتو رو نصب کن.میخوام روی یه سیستم که صرفا وبگردی میکنم لینوکس نصب کنم
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ ( کار باهاش ساده باشه )
@aalireza439
@l3est
قرار بود درست بشه ولی انگار هنوز خبری نیست منم سر همین دارم از افزونه استفاده میکنمچرا تگ قارسیش مشکل داره و متن لینکش اشتباهه و انگلیسیش درسته؟
از نظر سادگی و کاربردی بودن ابونتو بهترین انتخاب هست . اگر میخواهی کار با لینوکس رو شروع کنی ابونتو رو نصب کن.
یکی از توزیع های خوب دیگه فدورا هست (چند ماهی هست ، از ابونتو بهش کوچ کردم)، پایداری خوبی داره ، مخازن نرم افزاری اش هم به نسبت ابونتو بروز تره.
یک توزیع دیگه که خیلی خوبه ، آرچ هست ، آرچ یک خوبی که داره کنترل کامل به تمام بخش ها بهت میده ، یعنی از دم همه چی رو خودت میتونی سفارشی کنی ، البته نصب اش به نسبت اون دوتا دشواری ها بیشتری داره ، بیشتر هم کاربرهای حرفه ای تر و برنامه نویس ها ازش استفاده میکنن.
من برای دسکتاپ فقط از توزیع های ubuntu استفاده کردم. (شناخته شده ترین و محبوب ترین توزیع هست)
اگه رم سیستم بالای 2 گیگ هست خود ubuntu رو بگیر اگه کمتره Xubuntu رو بگیر که سبک تره.
برای ظاهرش هم فرقی نمیکنه کدوم توزیع رو بگیری میتونی theme و icon pack های مختلفی نصب کنی.
این آموزش ظاهرش رو شبیه مک میکنه : http://www.noobslab.com/2015/11/macbuntu-1510-transformation-pack-for.html
خودم اوبونتو رو با این تم/آیکن/tweak ها استفاده میکنم.
تم : اینو برای خودم نصب کردم این یکی هم بد نیست. + تم شبیه مک
آیکن : فقط از ultra flat خوشم اومد توضیحاتش اینجا هست
docky هم اگه از لانچر اوبونتو خوشت نیومد حتما نصب کن!
Lubuntu نصب کنید، احمالا به راحتی Mint هم میتونید نصب کنید که پیشنهاد اوله منه.برای این سیستم میخوام :
ram: 1 GB DDR2
cpu: Intel Celeron 430 @ 1.80GHz
ubuntu بهتره یا Xubuntu ؟
حدودا یک ماهی میشه اضافه شدهاین تگ رو کی اضافه کردن به پی تی ؟:general707:
مشاهده پیوست 883844
باشه.خدا نکنه من کارم یه جایی گیر باشه :| یعنی سایت باشه سروراش میسوزه :|دریا باشه خشک مشه :| گوگل باشه فیلتر میشه :|
باشه ت بی بلا:general710:باشه.