قبلا همینجا از اینکه وبمسترهای ایرانی چرا سایت های زرد و تکراری میزنن گلایه کرده بودم ، الان حرفم رو پس میگیرم .
این سایت هم با اینکار کلا نابود شدقبلا همینجا از اینکه وبمسترهای ایرانی چرا سایت های زرد و تکراری میزنن گلایه کرده بودم ، الان حرفم رو پس میگیرم .
فقط روی سایت های زرد و تکراری کار کنید ، به هیچ وجه هم روی اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنید.
اطلاعاتتون رو هم در اختیار هیچ نهادی قرار ندید.
شدیم کره شمالی ! شانس منه دیگه تا یه سایت آموزشی راه انداختم داستانا شروع شد... راستی دوستان مردم تو اینترنت بیشتر دوس دارن چی یاد بگیرن؟؟ کسی تجربه ای داره؟ من فعلن دارم آموزش های مبتدی رو میذارم ولی هدفم اینه که یه سایت شبیه لیندا بشم کلی تجهیزات فیلم برداری خریدم و خودم آموزش و محتوا میخوام تولید کنم نه کپی پیست... خوشال میشم اگه نظری چیزی دارین بگین و بگین مردم تو نت دنبال چی بودن ؟؟ از تجربیات وبمستریتون بگید خواهشنقبلا همینجا از اینکه وبمسترهای ایرانی چرا سایت های زرد و تکراری میزنن گلایه کرده بودم ، الان حرفم رو پس میگیرم .
فقط روی سایت های زرد و تکراری کار کنید ، به هیچ وجه هم روی اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنید.
اطلاعاتتون رو هم در اختیار هیچ نهادی قرار ندید.
zippyshare رو هم خدا آزاد کردهimgur.com را خدا آزاد کرد ؟
هوشمند کردند مثلا :/imgur.com را خدا آزاد کرد ؟
از طرف دادستانی زنگ زدن ، در مورد سایت آپلود عکس
گفتن باید خودت رو سایت نظارت کنی ، گفتم چند میلیون عکسه ، من که نمیتونم تک تک ببینم حذف کنم ، هرچی تذکر بیاد همه رو حذف میکنم
اینجوری کل سایت های آپلود باید فیلتر بشن ، مثل اپلودبوی و...
گفت نه اونا نظارت میکنن و نرم افزار نصب کردن و.. !
گفت یه سری نرم افزار رایگان(!) هست که میتونی رو سرورت نصب کنی تا بر اساس رنگ پوست و اینا عکس ها رو حذف کنه !
شما آشنایی دارید ؟
گفتن اگه خودت نظارت نداشته باشی سایتو میبندیم و پرونده تشکیل میدیم و.. :|
imgur.com را خدا آزاد کرد ؟
تلفن رو وریفای میکنه یا همینطوری میگیره ؟این سایت هم با اینکار کلا نابود شد
الان سایت پی لاین دوباره مشخصات و تلفن و ... می خواد
فکر کنم برای ما هم می خواند مالیات درست کنند
من صبح پر کردم وریفای لازم نیستتلفن رو وریفای میکنه یا همینطوری میگیره ؟
صحبتش هست بعضی فیلمارو مثل مثلا category عه education باز کننیوتیوب هم مثل همین هوشمند کنن دیگه pn/\ لازم نباشه بگیریم. :general712:
همش که نباید فیلم آموزش کار دستی باشه :general309:صحبتش هست بعضی فیلمارو مثل مثلا category عه education باز کنن
حنی الان رو بعضی از ISP ها فیلتر نیست اما ویدیو رو نمیاره
اما اساسا تو همون education هم فیلم آموزشی سسک هست...:/
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
نصبیدمیه چی میگم نه نگین !! من به soccer stars رو بازی میکردم ولی الان یه یک ماهیه بازی walking war robot رو دانلود کردم 24 ساعت بازی میکنم .
اندروید ، آنلاین ... از ایران اپس میتونید با دینابا هم بگیرید . بگیررررررید از کفتون میره ها . :general606:
حس روح بودن بهم دست داده !! چرا هسچکس پستای منو نمیبینه؟؟ :general208:شدیم کره شمالی ! شانس منه دیگه تا یه سایت آموزشی راه انداختم داستانا شروع شد... راستی دوستان مردم تو اینترنت بیشتر دوس دارن چی یاد بگیرن؟؟ کسی تجربه ای داره؟ من فعلن دارم آموزش های مبتدی رو میذارم ولی هدفم اینه که یه سایت شبیه لیندا بشم کلی تجهیزات فیلم برداری خریدم و خودم آموزش و محتوا میخوام تولید کنم نه کپی پیست... خوشال میشم اگه نظری چیزی دارین بگین و بگین مردم تو نت دنبال چی بودن ؟؟ از تجربیات وبمستریتون بگید خواهشن
دوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
ویدیو رایگان و ویدیو پولی زیاد جالب نیست.
@MihanV
@aalireza439
ویژه هم بد نیست.دوستان برای کلمه premium یا paid چه ترجمه ای بهتره ؟
ویدیو رایگان و ویدیو پولی زیاد جالب نیست.
@MihanV
@aalireza439