سلام وبمسترای عزیز
ببخشید دوستان من دو تا سوال دارم خیلی برام مهمه بدونم جواباشونو اگه از دوستان کسی اینجا جواب بده بهم ممنون میشم
یکی اینکه من یه سایت راه انداختم الان تقریبن دو هفته هست که دارم توش مطلب میذارم و مطلبام به هیچ وجه کپی نیست و خودم مینویسم همه شو و تجربه شخصی خودم توی عکاسی و نرم افزارای گرافیکیه ولی توی گوگل خیلی پایینم چیکار باید کرد؟ یعنی اوضاع همینجوری میمونه؟ خوب منکه نمیتونم با لنزک مقابله کنم اونا خیلی وقته مطلب میذارن من تازه شروع کردم همش هم پست هامو بهینه میکنم از لحاظ سئو و اینجور چیزا ولی هیچوق کاربر نمیاد صفحه 10 گوگل سایت منو ببینه که
سوال دومم اینه که یه سری پست هست آموزشهای مقدماتیه من هر چی فکر میکنم میبینم نمیتونم خودم از اول بنویسمشون و تقریبا کاملن اگه این پست ها رو بذارم توی سایتم گوگل پنالتیم میکنه؟ یا اخطار میگیرم؟؟ حدود 10 تا پسته... یه جا خوندم اگه چندتا پاراگرافشو تغییر بدم بهتره... نظر شما دوستان چیه؟؟
ببخشید تروخدا من همش دارم تو سایتهایی مثل 1 ادمین و اینجور سایتها دنبال بهتر کردن سایت میگردم ولی اینجا تنهاجاییه که چندتا وبمستر میتونم ببینم
طبیعیه دوست من
تا حتی چند ماه باید همون صفحات پایین بمونید و کم کم رشد کنید.
خیلی دیر رشد میکنید و خیلی زود هم ممکنه از دور خارج بشید
دقیقا سر یه ساعت پست بزارید , پست هاتونو بهینه کنید , سعی کنید وقتی مطلبی رو میخواهید کپی کنید یه کمی اون رو تغییر بدید و یکی دو پاراگراف بهش اضافه کنید.
عکس هاتون بر اساس تجربه ی شخصی با سایز های خیلی بزرگ نذارید و حدالامکان اون ها رو در سایز های کوچک تر قرار بدید.
مطلب کپی به خودی خود مشکلی نداره ولی نباید زیاد بشه یعنی نیایید فقط کپی کنید مطالب رو بدون هیچگونه دستکاری
به خودی خود بعد یه مدت میایید بالا توی یه سری کلمات و متن ها
مثلا ممکنه شاید هیچوقت توی کلمه عکس بالا نیایید ولی ممکنه بعد از یه مدت با کلمه ی کلیدی عکس از دوربین کنون 2015 بالا بیایید و یه سری دیگه کلمه ی کلیدی که عموما سایت ها زیاد از اون ها استفاده نمیکنن و برای شروع از این ها ورودی بگیرید و بعدش بعد از چند ماه ممکنه اگه خیلی خوب کار کنید از اون کلمات درشت مثل عکس و عکس دوربین و قیمت دوربین و یه سری چیزای مثل این هم ورودی بگیرید
ولی همه چی به تلاش خودتون و یه سری کارهای دیگه و صبرتون داره