اخه نوی گروه فیسبوک یارو اومده بود nodeJS رو با meteor مقایسه کرده بود ! بعد یکی از نقاط قوتش رو این گفته بود !شاید یه راهی باشه که فایل exe بده ولی چرا عاقل کند کاری ؟
برنامه ویندوزی رو با سی شارپ بزنی خیلی بهتره.
موافقم تا یه حدودی ولی این که بیای حق یه برنامه نویس ایرانی رو بخوری هم درست نیس برنامه نویسو از نون خوردن بندازی ، این که کپی رایت محصولات خارجی رو نمیتونیم رعایت کنیم یه چیزه ولی کپی رایت محصولات ایرانی رو رعایت نکنی یه چیز دیگس ، همین قانونو برای محصولات خارجی هم بزارن من شاکی میشماین حرف وقتی درسته که درامد مردم هم افزایش پیدا کنه
نگاه نکن مثلا تو کشورهای دیگه کپی رایت رعایت میشه اونجا چون درامدشون هم بالاست
کپی رایت وقتی معنی پیدا میکنه که همه چی سر اصول باشه نه اینکه تنه درخت خراب باشه انتظار میوه سالم داشته باشی !
خوب این خودش یه نوع بیشعوریهاخه نوی گروه فیسبوک یارو اومده بود nodeJS رو با meteor مقایسه کرده بود ! بعد یکی از نقاط قوتش رو این گفته بود !
موافقم تا یه حدودی ولی این که بیای حق یه برنامه نویس ایرانی رو بخوری هم درست نیس برنامه نویسو از نون خوردن بندازی ، این که کپی رایت محصولات خارجی رو نمیتونیم رعایت کنیم یه چیزه ولی کپی رایت محصولات ایرانی رو رعایت نکنی یه چیز دیگس ، همین قانونو برای محصولات خارجی هم بزارن من شاکی میشم![]()
Meteor یک فریمورک برای ایجاد اپلیکیشن های تحت وب هست ، برای ایجاد آپ های تحت وبندوز فریمورک های بخصوص توسعه داده شدن ، که محبوب ترین های شون این دو هستن@l3est
یه سوال دیگه داشتم آها meteor مثل node.js نمیشه واس اپ دسکتاپ ازش استفاده کرد ؟
یه راه بهت میگم (خودم تست زدم ولی با مشکل مواجه شدم.) اگه موفق شدی بهم خبر بده.راهی هستش 1000 تا شماره رو به تلگرام اضافه کرد یا به کانتکت های (مخاطبان) گوشی؟
کلا وضع اینترنت داغونه ، این مشکل از طرف مخابراتهدوستان کسی راه حلی برای اینجور مواقع داره ؟ رو خط هم نویز گیر هست.
فقط با چیلتر شکن میتونم سایت ها رو باز کنم. خیلی هم وضع خرابه پینگ dns ها یکی در میون
هر رفرشی که میکنم تقریبا 500-1000 تا به CRC اضافه میشه :|
مشاهده پیوست 887470
پ.ن : اگه دوروبر 50 تومن جایی سراغ دارید که حداقل 30 گیگ روزانه داشته باشه + شبی حداقل 3 گیگ بشه دانلود کرد خوشحال میشم منم در جریان بزارید!
برای کار با meteor همیشه باید آنلاین باشم این وضع نت سرعت کار رو میاره پایین :|
مخابرات تهران :|
سعی کن کلا از اینترنت مخابرات بکشی بیرون به درد نمیخوره.دوستان کسی راه حلی برای اینجور مواقع داره ؟ رو خط هم نویز گیر هست.
فقط با چیلتر شکن میتونم سایت ها رو باز کنم. خیلی هم وضع خرابه پینگ dns ها یکی در میون
هر رفرشی که میکنم تقریبا 500-1000 تا به CRC اضافه میشه :|
مشاهده پیوست 887470
پ.ن : اگه دوروبر 50 تومن جایی سراغ دارید که حداقل 30 گیگ روزانه داشته باشه + شبی حداقل 3 گیگ بشه دانلود کرد خوشحال میشم منم در جریان بزارید!
برای کار با meteor همیشه باید آنلاین باشم این وضع نت سرعت کار رو میاره پایین :|
مخابرات تهران :|
کارگزار موقتاً در دسترس نمیباشد nic :general507:
درست شده به خاطر شمامشکل از نیک نیست امشب من میخواستم به دامنه ثبت کنم به همین خاطر در دسترس نیست .یه دامنه ای هست دو ساله دنبالشم دست یه نفر دیگه بود طرف هم نمیفروخت الان هویز گرفتم دامنه ازاد هست نیک در دسترس نیست رابط رو تغییر بدم برای ثبت کردنش
اپل همین چند روز پیش زبان برنامه نویسی Swift رو متن باز کرد ، یا به طور دقیق تر بخواهیم بگیم ،الان کامپایلرش متن باز شده.:general209:
مشاهده پیوست 887537
اگه پیدا کردی به ما هم خبر بده.یه سایت تبلیغات پاپ آپی درست و حسابی تو ایران نداریم
چه مشکلاتی دارند؟یه سایت تبلیغات پاپ آپی درست و حسابی تو ایران نداریم
نمودار چیه؟ زود بسته میشن یا میبندن؟ مشکل سرور دارن؟