با excelcontacts و فایل اکسل هم میشه ، نمونه فایل رو اتچ کردم.یه راه بهت میگم (خودم تست زدم ولی با مشکل مواجه شدم.) اگه موفق شدی بهم خبر بده.
اول تمام شماره هارو باید به یک فایل vcf تبدیل کنی بعد تو گوشی یا بلواستک وارد مخاطبینت کنی (زود انجام میشه) بعد تلگرام رو نصب کن و لذت ببر
من مشکلم شماره ها هست. همه رو تو فایل تکست دارم اما نمیتونم به فایل vcf تبدیل کنم. هزار تا برنامه گرفتم اما چون شماره ها پشت سر هم و با فاصله هستن (تو نوت پد ++ تو هر خط یه شماره نشون میده اما جای دیگه نه) فایل ایجاد نمیشه.
از طریق اپراتورت ارسال اس ام اس های تبلیغاتی رو غیر فعال کن.درود.
اینم از یه نوع کلاه برداری اپراتورهای موبایل.
دوستان این تبلیغ رو چطوری غیرفعال کنم؟؟
مشاهده پیوست 887629
چه مشکلاتی دارند؟
پاپ آپ فیس نما استفاده کنهم شمارششون درست نیست ، یعنی افتضاحه
و هم تبلیغاتی که نمایش میدن درست نیست ،
شما برنده شدید ، اگه صفحه رو ببندید دیگه باز نمیشه ،رو بنر زیر کلیک کنید تا جایزه بگیرید !
و...
همونی که گفتم با فرمت مخاطب وارد میکنه.من خودمم مشکل وارد کردن شماره موبایل به گوشی رو داشتم
اندروید با گوگل و تلگرام سینک میشه
ولی اصلش وارد کردن شماره ها با فرمت مخاطب به کنتاکته
چی گفتی من نشنیدمهمونی که گفتم با فرمت مخاطب وارد میکنه.
پاپ آپ فیس نما استفاده کن
صفحه قبل.چی گفتی من نشنیدم
شمارشش بهتر از بقیه سیستم ها استتعرفه ش که کمه
شمارشش خیلی خوبه ؟
فیسنما شمارش اش خوبه ، اما قیمت اش برای هر IP خیلی کمه ، من یک تست کردم برای هر آی پی دور بر 6.5 ریال میشمرد !پاپ آپ فیس نما استفاده کن
تو سایتش که زده 15 ریالفیسنما شمارش اش خوبه ، اما قیمت اش برای هر IP خیلی کمه ، من یک تست کردم برای هر آی پی دور بر 6.5 ریال میشمرد !
من چند روز پیش که تست کردم ، بعد شمردن 336 پاپ ، درامد رو زده بود 2315 ریال ، که بعدش من کدو برداشتم .( با یک تقسیم ساده میشه فهمید برای هر آی پی چقدر حساب کرده)تو سایتش که زده 15 ریال
6.5 باشه که اگه دو برابر بقیه سیستم ها هم بشماره باز تعرفه پایین رو جبران نمیکنه
برای من 337 پاپ آپ رو 3025 ریال حساب کردهمن چند روز پیش که تست کردم ، بعد شمردن 336 پاپ ، درامد رو زده بود 2315 ریال ، که بعدش من کدو برداشتم .( با یک تقسیم ساده میشه فهمید برای هر آی پی چقدر حساب کرده)
حالا دیگه نمیدونم همیشه همیشه اینطوری حساب میکنن یا نه ، یک بدی دیگه ای هم که دارن ، هیچ بخش پشتیبانی ندارن ، که بخواهی حداقل یک تیکت بهشون بدی ، سوالی چیزی بپرسی.
اگه همراه اولی حتما زنگ بزن 9990 بعد صفر رو بگیر که بری به قسمت پشتیبانی بعد بگو تمام سرویس هایی که دارم غیر فعال کنیددرود.
اینم از یه نوع کلاه برداری اپراتورهای موبایل.
دوستان این تبلیغ رو چطوری غیرفعال کنم؟؟
مشاهده پیوست 887629
باز هم خیلی کمه ، ارزش اش رو نداره .برای من 337 پاپ آپ رو 3025 ریال حساب کرده
اگر برای هر آی پی ، 15 هم میداد ، باز خوب بود ، اما الان نصب همینو میده .فیس نما شمارشش خوبه اما برای هر آی پی 15 ریال میده.