takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
یه LCD میخام بگیرم یعنی کلا گیج شدم :| به نظر شما تا 2500 چی بهترینه ؟ بدونه تعصب
دمت گرمبرای چه کاری میخوای من تحقیقات مفصل کردم بگو چه انتظار هایی داری و می خوای چیکار کنی تا بت بگم چی برداری
از هرجا میگیری ببین اتوریتیش بالا باشه و سایتش قدمت داشته یاشه اینا خیلی مهم هستند در بک لینک.دوستان بک لینک با کیفیت از کی بگیرم ؟
پ.ن: یه بنده خدایی بود (خارج از این فروم) میگرفتم ازش خیلی خوب بود ولی چند روزه واسه وب جدید یکی از دوستام میخواستم ازش بگیرم هرچی زنگ میزدم ج نمیداد اخر سر فهمیدم زندانه ! پسر خوبی بود بسته به موضوع سایت و بودجه پیشنهادای خوبی میداد ولی حیف :general509:
قبلا روش چه سایتی بوده؟یه دامنه زیر 700 ایران بیکار دارم
بهترین ایده های شما رو خریداریم
پیام بدید
هیچی ،با پاپ اپ رتبش این شدهقبلا روش چه سایتی بوده؟
دمت گرم
انتظارات کلی م ازش اینه که اولا کیفیت نمایش بالا باشه و سرعت تغییر تصاویر کند و لگ نشه (یکی گفن 200 هرتز بگیری سرعتش بالاس)
دوم هم کیفیت هست که زرتی خراب نشه و پنل و..ش مشکل دار نشه . یه چندسالی عمر کنه حداقل
بقیش هم اینکه اصلا برام مهم نیست 3بعدی باشه یا نه . مهم نیست به نت وصل شه یا نه چون به دردم نمیخوره .
اگه وای فای برای اتصال و شیرینگ با گوشی داشته باشه که عالی میشه
چیزی که من فهیمدم اینه که حاج آقا تکش میخواد TV بگیره. حالا شایدم من بد متوجه شدم و منظورش چیزه دیگه ای بودهقربونت
اینی که گفتی مشخص می کنه برای چی می خوای ، برای گیم میخوای یا برای طراحی فتو شاپ این ها و یا سه بعدی و ......
لاگ بستگی داره به مین بورد و کارت گرافیک . مانیتور با هم ، برای رزولیشن های 4K باید یه دونه کارت گرافیک با 4 مگ رم هم برداری
سایزی که مد نظرته چقدره و .............
یه درصد SRGB هست توی کیفیت مانیتور و ........
یه سری مبحث پنل داریم که براق و مات و ... داره وو بسته به سسلیقه و نرز کارت هستش ANTI GLARE هم مبحث مهمی هستش تو این جریان و...
دقیقا کارت رو بگو و هزینه و .......
الگوریتم خفن برای شیلتر فکنی میخای بنویسی؟!! :/کسی پایه زدن یه بیزنس هست؟
یکم ممکنه خلاف باشه ولی چیز خاصی نیس یعنی مال مردم خوردن و این جور حروم خوریا نیستا
فقط پلیس فتا حواسش به همه چی هست[emoji14]:general108:
اگه کسی بود بیاد پی وی تا صحبت کنیم
مگه الگوریتمو مینویسن :/الگوریتم خفن برای شیلتر فکنی میخای بنویسی؟!! :/
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
من TV منظورم بود البته نه مانیتور . اینچش هم بین 44 تا 48 فکر کنم خوبهقربونت
اینی که گفتی مشخص می کنه برای چی می خوای ، برای گیم میخوای یا برای طراحی فتو شاپ این ها و یا سه بعدی و ......
لاگ بستگی داره به مین بورد و کارت گرافیک . مانیتور با هم ، برای رزولیشن های 4K باید یه دونه کارت گرافیک با 4 مگ رم هم برداری
سایزی که مد نظرته چقدره و .............
یه درصد SRGB هست توی کیفیت مانیتور و ........
یه سری مبحث پنل داریم که براق و مات و ... داره وو بسته به سسلیقه و نرز کارت هستش ANTI GLARE هم مبحث مهمی هستش تو این جریان و...
دقیقا کارت رو بگو و هزینه و .......