محمد هستم
Registered User
به نظرم داری دور میزنی! دور هم باطله! (فلسفی شد)برای اون دسته از کاربر ها هم میشه یه پیام نمایش داد با عنوان "برای نمایش صحیح مطالب سایت از مرورگر x استفاده کنید. لینک دانلود x.y/z.exe"
به نظر من طراح وظیفه داره برای مرورگر های به روز (حالا نهایتا برا 4-5 سال قبل) طراحی کنه. به جاش کاربر ها آموزش یه سری مسایل ساده رو ببینن مفاهیمی مثل "مرورگر" ٬ "دانلود" و...
+ فریمورکی مثل بوت استرپ که خیلیا ازش استفاده میکنن با IE8+ خیلی مشکلی نداره یعنی طراح کار خاصی نیاز نیست انجام بده.
وقتی یکی با مرورگر ie میخواد از یه سایت خوب استفاده کنه مثل این میمونه بری گوشی فروشی بگی رو گوشیم که رمش 512ه آسفالت 8 نصب کن (مطلب سنگین بود :| )
درباره آموزش ٬ ICDL هم آموزشاش همه جا هست ولی الان کلی موسسه هستن که بالای 100 میگیرن برای ICDL با طرز فکری که داری کل مراکز آموزشی داخل ایران کلاهبردار هستن.
برنامه نویسی => اینترنت پر از منابع آموزشی
بازی سازی => اینترنت پر از منابع آموزشی
طراحی وب => اینترنت پر از منابع آموزشی
گرافیک => اینترنت پر از منابع آموزشی
آهنگسازی => اینترنت پر از منابع آموزشی
کلا فنی => اینترنت پر از منابع آموزشی
بریم همه کلاس های آموزشی رو ببندیم٬ تو اینترنت ایران همه چی مجانیه کلاس لازم نیست.
چیزایی که تو سه چهار خطر اول گفتی یجوری حرفای خودم بود که به خودم داری میگی غیر از یکی دو قسمتش!
برای شما پافشاری روی حرفت مهمه که کاربر باید طبق میل شما رفتار کنه برای من کاربر مهمه که حتی یدونش هم ارزشمنده! با کاربر که نمیشه جنگید! پیام هم بذاریم براش فایده ای نداره! کار خودشو میکنه! من دارم از تجربم میگم و رفتاری که باید با هزاران کاربر داشت شما داری از ایده آل هات میگی و احتمالا رفتاری که با هیچ کاربری نداری و یا با تعداد خیلی کمی داری!!!
و جالب اینجاست که باز هم میگی کلاه بردار در صورتیکه تو پست قبل برات توضیح دادم که کلاه برداری و کلاه گذاشتن با هم فرق دارن! و این نشون میده داری سعی میکنی با یک قالب ذهنی بدون انعطاف حرف خودت رو به کرسی بنشونی!
هر چیزی ارزش خودش رو داره! کسی که یه نرم افزار میاد میزنه و احتمالا مطالب رو کپی میکنه و یجورایی کتاب اندروید میده، این اسمش آموزش (به معنای صحیحش که انتقال علم، فن و یا تخصص هست در حالیکه خودت کاملا بر اون چیزی که آموزش میدی مسلط هستی!) نیست که بخواد براش پول دریافت کنه! این اسمش یک گنجینه منظم از مطالب آموزشی (با احتمال بسیار زیاد کپی شده از سطح اینترنت یا از روی یک کتابه!) حتی اگر خودش ترجمه کرده باشه خوبه! ولی بالای 95 درصد مطمئنم که ترجمه ای هم در کار نبوده! و حتی مطالب رو بالای 90 درصد مطمئنم خود طرف همشو نخونده!
من به شخصه آموزش برنامه نویسی که رایگان باشه و درست درمون باشه ندیدم! البته دیدما ولی باز هم در سطحو استانداردی که میخواستم نبوده!
اما موسسات حداقل چیزی که دارن اینه که چندین نفر دارن وقت میذارن و مکانی رو خریدن یا اجاره کردن و امکاناتی خریداری کردن و خود مدرس هم به چیزی که آموزش میده مسلطه و هزارتا چیز دیگر! و اینکه هیچوقت آموزش عملی با آموزش فیلم یکی نیست و بدتر از اون آموزش فیلم با آموزش نوشتاریی مثل همین اپلیکیشن کدهای مخفی اندروید یکی نیست! مسائل رو نباید با هم قاطی کرد! هر چیزی جایگاه خودش رو داره!
باور کن اگر قیمتش هزار تومن بود و یک میلیون نفر هم میخریدنش اینقدر در موردش بحث نمیکردم چون میگفتم قیمتی که گذاشته برای زحمتیه که جمع آوری و دسته بندی مطالبش داشته! ولی قیمتی که گذاشته واقعا بپذیرید که بی اساسه! و اصلا هم نمیخوام کسی رو متهم کنم! طرف دوست داشته این قیمتو بذاره یکی هم اونو دوست داشته بخره پس خریده!!! نوش جون هر دوشون! وقتی معیاری برای قیمت گذاری وجود نداره و رقابت خاصی هم وجود نداره، اون شخص هم دوست داره بذاره 100 هزارتومن خب بذاره اگر فکر میکنه خریدار داره بذاره ولی انصاف هم خوب چیزیه و همچین تعادل بین کیفیت محصول و قیمتش! اما بحث سر تفاوت های تفکر مردم اینجا با مردم کشورهای پیشرفتس! و کلاهی که میشه خیلی راحت برای این مردم دوخت! (البته زیاد تقصیر مردم نیست! جو و اتمسفر باعث شده این مسائل به وجود بیاد!)
Last edited: