@l3estبخای همچین چیزی پیاده کنی زیاد سخت نیس
موقعی ک آیفریم میشی، تو هدر referrer ست میشه. میتونی چک کنی در صورتی ک ارجاع دهنده tnews بود ریدایرکت بشه
البته فک کنم ریدایرکت رو با جاوا اسکریپت باید اوکی کنی. چون اگه تو هدر ریدایرکت ست کنی تو همون پنجره آیفریم ریدایرکت میخوره
تو تگ iframe هم معمولا سند باکس میکنن تا جاوا اجرا نشه :general405:
احتمالا لرد 2016 رو روی هارد اکسترنال میفروشن که خیلی خفن تر شدهکسی الکامپ رفته ؟!
امسال میگن خیلی خفنه...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
کلا که یه قانونی هست بنام اینکه «الکامپ هر سال بدتر از پارسال» :|احتمالا لرد 2016 رو روی هارد اکسترنال میفروشن که خیلی خفن تر شده
نه احتمالا کامپیوتر گذاشتن و سوپر ماریو رو روش نصب کردن بچه مچه های 14-15 ساله ماریو قارچ خور بازی کنناحتمالا لرد 2016 رو روی هارد اکسترنال میفروشن که خیلی خفن تر شده
قبول دارم بد مینویسم، اما دیگه نامفهوم نبود :general410:@l3est
مهدی الان دقیقا فهمیدی چی شد؟ :general404:
ارهاینارو باید fullstack developer باشی تا متوجه شی
من دو سه بار خوندم متوجه شدم قضیش چیه.
@MOHAMMAD026_1
فقط یه سوالی پیش میاد iframe آیا referrer میده ؟
13 ساله چی؟ :general505:نه احتمالا کامپیوتر گذاشتن و سوپر ماریو رو روش نصب کردن بچه مچه های 14-15 ساله ماریو قارچ خور بازی کنن
اینطوری هر سال خفن تر از پارسال
نه 13 ساله ها pack man بازی میکنن13 ساله چی؟ :general505:
نمایشگاه بین المللی هست یا مصلی؟کسی الکامپ رفته ؟!
امسال میگن خیلی خفنه...
بین المللینمایشگاه بین المللی هست یا مصلی؟
من با پارس پیک کار کردم خوب یود.دوستان بهترین سرویس خرید پستی و دریافت مبلغ در لحظه تحویل COD کدومه ؟
فروتل رو نگاه کردم .. با کدوم کار کردین دوستان ؟
من با پارس پیک کار کردم خوب یود.
من سال 90 صد تومن پرداخت کردم اما الان فکر کنم 50 یا 70 باشه.فروتل به من گفت 130 هزار تومن بریز به حساب .. پارس پیک چه مقدار باید واریز کنم براشون ؟
کسی الکامپ رفته ؟!
امسال میگن خیلی خفنه...
13 ساله ها قبلا .... تانک ... اما الان ... تانک ...نه 13 ساله ها pack man بازی میکنن
من سال 90 صد تومن پرداخت کردم اما الان فکر کنم 50 یا 70 باشه.