آیدیـن
کاربر تازه وارد
این روش بالا رو بخوای انجام بدی 5 درصدی هم باید بدی به این سیستم واسطه که از سودت کم میشه مشتری هم ناراضی میشه
من ای نماد رو دو هفته ای گرفتم البته از قبل کاراشو کرده بودم
خوب اگه از قبل پول محصول رو میدن یه هزینه ارسال هم روش بگیر مرغ و ماهی رو تو یه بسته (کارتنی) قرار بده بعد بسته بندیش کن حواستم باشه مسئول پست برات بسته بزنه نه پاکت بهش بگو خدمات اضافی رو برات نزنه مثل آگهی تحویل ، حق اکسپرس ، شناسه الکترونیک،
اینجوری هزینه ات کمتر میشه من یه بسته سفارشی با این شرایط ارسال کردم قبلا 6500 شده بود این دفعه3500 شد (البته برای من کمتر از 200 گرم بود ) تو این روش باید حتما خودت ببری واحد پستی برات پست کنن ممکنه بخوان بسته رو باز کنن که نزار بعضا هم میزارن تو کارتن خودشون که پول کارتن رو ازت بگیرن اگه تونستی کارتون های استاندار خودشون رو پیدا کن قیمت کارتن ها رو ندارم
هزینه ارسال رو هم میتونی از تو سایت اداره پست پیدا کنی
http://parcelprice.post.ir
هزینه ارسال زمینی و اینم به یه استان دورتر از محل ارسال فرستنده بیشتر از ارسال به استان های مجاور هست
پست پیشتاز با سفارشی فرقی نمیکنه چون همشون تو یه ماشین میرن .تو شهر های مثل تهران که تعداد سفارش زیاده شاید یه روز فرق کنه
ای قربون تو دهنت با این پاسخ هایی که میدی ..
دقیقا من دنبال بهترین راه برای کم کردن هزینه پستی هستم.
حالا یه جور یا خودم هزینه رو حساب میکنم یا ازشون میگیرم یه طوری کنار میایم فقط این وسط هزینه پستیش زیاد نشه.
من آخه زنگ زدم فروتل برگشت گفت اگه با شرکت های COD و تحویل درب منزل کار کنی هزینه پستی کمتر از ارسال خودت به پست درمیاد !!
البته رو حرف اینا اعتباری نیست . عقل سلیم هم میگه که نباید کمتر بشه . چون مامور پست پامیشه میاد در منزل بسته رو میگیره که خودش یه کارمزدی همین اومدن در خونه داره .