EmpireWorld
همکار بازنشسته
تحریم های اصلی مربوط میشه به تسخیر سفارت آمریکا ، تولید موشک ، متهم شدن برای کمک به فلسطین و لبنان و سوریه و غیره ، متهم شدن به پایمال کردن حقوق بشر و .....توجه:
لازم میدونم به عرض شما عزیزان برسونم که شرکت Envato که دارای زیر مجموعه های نام آشنایی چون Themeforest و Codecanyon می باشد، در آخرین اقدام خود روز گذشته با نهایت گستاخی و از روی بچگی زد کشور با اقتدار و عزتمندمان را، تحریم کرد و رسما ایرانیان را مورد لطف خویش قرار داد! شما کافیست به یکی از سایت های این مجموعه رفته تا به دامنه زیر انتقال یابید:
sorry.envato.com
لازم به ذکر است که این مجموعه ایران را به همراه کشورهای بسیار قدرتمندی چون کوبا، سوریه، سودان شمالی و کریمه در لیست خود جای داده است. و این اقتدار ما را می رساند که در کنار این کشورهای بزرگ قرار گرفته ایم. نکته حائز اهمیت این است که ما در این لیست نیز در جایگاه اول قرار داریم، همچون سایر جایگاه ها که اصولا بسته به موضوع اون جایگاه، همیشه اولیم! حالا بعضی مواقع از اول و بیشتر مواقع از آخر.:general601:
https://help.market.envato.com/hc/en-us/articles/206208390-What-Countries-Can-I-Not-Use-Envato-From-
-----------
البته بحث بسته شدن حساب ها قبل تر اعلام شده بود ولی این بار کلا سایت رو بستند برای ما!
-----------
فقط این کوبا مگه با آمریکا خوب نشده بود؟! بعد مگه قرار نیست تا چند وقت دیگه تحریم های ایران لغو شن و 5+1 قول بدن که دست از پا خطا نکنن؟! چی شد پس؟! این انواتو تازه یادش اومده آمریکا همچین قوانینی داره؟! یا اینکه میخواد مثلا بگه به قوانین آمریکا پایبنده و چند روز دیگه با لغو تحریم ها باز برگرده به روال سابق؟! نکنه این آمریکاییا دیتابیس سیاسی یک سال گذشتشون حذف شده؟! میترسم فکتوری ریست کرده باشن و به طبعش به تنظیمات کارخونه برگردن و از اونجا که تنظبمات کارخونه ای اونا به صورت پیش فرض ایران رو دشمن حساب می کنه:general509:، تازه فردا بیان بگن مذاکرت هسته ای در وین ادامه داره! حالا روز از نو روزی از نو! البته این تحریم ها احتمالا ربطی به مسائل هسته ای نداره ولی خب اونا باید صداقت خودشون رو نشون بدن تا مورد غضب و خشم ما قرار نگیرن!:general601:
به نظر من که باید مسئولان ما آمریکارو تحریم کنن تا حساب کار دستشون بیاد! و فقط نباید به ممنوع کردن ورود کاغذ توالت، نخ دندان، پوشه و ... و همچنین تانک (!) به ایران بسنده کنن!:general707:
-----------
بعضی مواقع با خودم فکر می کنم واقعا اونور آبی ها در مورد ایران چی فکر می کنند؟! یعنی ایران رو در کنار و همرده همچین کشورهایی میدونن؟!! من که بعید میدونم! ولی اگر اینطوریه که پس به قول عادل فردوسی پور:
چقدر خوبیم ما!
پ.ن این سالار عقیلی وقتی از این آهنگ های وطنی میخونه یجور احساس غرور به آدم دست میده که فکر میکنه مردم دنیا دوست دارن ایرانی باشن! ولی خب وقتی این مسائل رو میبینیم متوجه میشم که مردم دنیا در مورد ما احتمالا حتی فکر هم نمیکنن! (در حالت خوشبینانش نسبت به این که بخوان فکر خوب نکنن!)
به نظر شما مردم دنیا در مورد ما چه فکری میکنن؟! خیلی دوست دارم یه بار برم تو این انجمناشون بپرسم این موضوع رو ببینم مارو در کنار چه کشورهایی میبینن!
اینا رو هر وقت تونستن حل ش کنن ایران میتونه یه حرفی تازه برا گفتن داشته باشه
بعدم کدوم ک..لی به ما فکر میکنه آخه؟ تو هر وقت تو هفته چند بار به آنگولا فکر کردی مردم کشور های دیگه هم شاید در ماه یه بار به ما فک کنن البته اونم یه کشوری مثه ولز و لیتوانی و از این دس ک...را
حالا مگه کسی اینو گرافی خواست که شما دادی؟ما بهش میگیم اینفو گرافی اونی هم که باید مطلب رو میگرفت گرفت .
یا حق
درسته که میگن دادنیا رو باید داد ولی این جزش نبودا