شنبه تا چهارشنبه
ولی بعضی موقعه ها پنچشنبه و جمعه ها هم هستند و تایید میکنند
والا خوبه نصف هفته رو دارن استراحت می کننشنبه تا چهارشنبه
ولی بعضی موقعه ها پنچشنبه و جمعه ها هم هستند و تایید میکنند
من توی این سه روز تعطبی هفته قبل روز رحلت پیامبر که 5 شنبه بود دامنه ثبت کردم پس فرداش که روز شهادت امام رضا بود تایید شد!
سوپر شاهکارش " آواز کَرَک " هستپ.ن این سالار عقیلی وقتی از این آهنگ های وطنی میخونه یجور احساس غرور به آدم دست میده که فکر میکنه مردم دنیا دوست دارن ایرانی باشن! ولی خب وقتی این مسائل رو میبینیم متوجه میشم که مردم دنیا در مورد ما احتمالا حتی فکر هم نمیکنن! (در حالت خوشبینانش نسبت به این که بخوان فکر خوب نکنن!)
به نظر شما مردم دنیا در مورد ما چه فکری میکنن؟! خیلی دوست دارم یه بار برم تو این انجمناشون بپرسم این موضوع رو ببینم مارو در کنار چه کشورهایی میبینن!
دوست گرامی کمی دقت کنید متوجه خواهید شدمنظور شما ازین جمله چه بود؟
بعضیا که اصلا نمیدونن ایران کجاس
اونایی هم که میدونن به حامی تروریست میشناسن
بستگی داره اونی که دکمه تایید رو میزنه حال داشته باشه بشینه پای سیستم و چک کنه یا نه چون خیلی از اوغات جمعه هم دامنه تایید شده (فکر کنم اون روز مسئولش گردش و تفریح نرفته بوده تایید کره )اقا این نیک چقدر طول می ده تا تایید کنه دامین رو؟
الان یک ساعت هست دامین خریدم هنوز تایید نشده :|
:general208:
ساده ترین نصب رو وردپرس داره که !پ.ن: متنفرم از نصب کردن وردپرس :general208:
سلام، لرد پاپ که بیشتر میده !nextpopup.com خوبه سرعت popkade عالیه و شمارشش دوست خوبمون paypop.org هم معتبره .
بنده هم تو امضام هست آی پی اول 4 دومی دو
if($_SERVER['REQUEST_URI']=='/index.php'){//kill duplicated pages on homepage
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently");
header('Location: http://www.boorsekala.com');
exit;
}
دوستان بخواییم از یه جایی فیلم بگیریم و همون زمان بندازیم روی دیتا تا نمایش عمومی بشه چطوریه و چیا لازم داریم؟
چند تا پست قبلی @aalireza439 رو بخون تو یکیش همچین چیزی رو توضیح داده بود:general601:دوستان بخواییم از یه جایی فیلم بگیریم و همون زمان بندازیم روی دیتا تا نمایش عمومی بشه چطوریه و چیا لازم داریم؟