هزار تومن بده ، یک بسته ایرانسل 5 گیگی 6-12 ظهر بگیر ، دانلود کن ، من با 3g با سرعت 600-700 دانلود میکنم.کوفتت بشه
اعصابم خورد شده از بس که شبانه ندارم
هزار تومن بده ، یک بسته ایرانسل 5 گیگی 6-12 ظهر بگیر ، دانلود کن ، من با 3g با سرعت 600-700 دانلود میکنم.کوفتت بشه
اعصابم خورد شده از بس که شبانه ندارم
اره خیلی وقته هست ، اون 20 گیگ هم بیشتر شبیه نامحدوده ، البته شاید اگر اینترنت 4g مناسب باشه ، 20 گیگ هم بشه دانلود کرد.یعنی روزی یه بسته بگیری میشه ماهی 30 تومن 150 گیگ ؟ کدش ثابته یا یه برای یه مدت خاص تخفیف گذاشتن ؟
ویرایش : سایتشو الان دیدم 20GB ساعت 2 تا 6 صبح 2 تومن حالا تو 4 ساعت میشه 20 گیگ گرفت؟ ساعتی 5 گیگ ؟ :general208::general210:
http://eform.irancell.ir/Portal/Home/?142470/
پ.ن : تمام زد فشفشه های های وب رو سوزوند که با این قیمتا
همچین کلمه نداریم ، ولی یک چیزی مشابه اش هست اینه ، absolutely به معنی کاملااقا دنبال یه کلمه انگلیسیم , ولی نمیدونم چه جور نوشته میشه:general705:
تلفظش اینه : اَبسِلولی
absolutelyاقا دنبال یه کلمه انگلیسیم , ولی نمیدونم چه جور نوشته میشه:general705:
ممنان:general601:همچین کلمه نداریم ، ولی یک چیزی مشابه اش هست اینه ، absolutely به معنی کاملا
خب تا حالا ندیده بودمشabsolutely
:|
اگر تایید نمیکرد میومدی میگفتی که سیستم و سایت به این بزرگی یه نفر نیروی شب ندارنالان ساعت 9 شب ، دامین من رو تایید کردن فک کنم طرف پول لازمه ، شیفت شب ورداشته :|
هم سلولیاقا دنبال یه کلمه انگلیسیم , ولی نمیدونم چه جور نوشته میشه:general705:
کرون جاب وردپرس یا هاستت مشکل پیدا کردهدلایل اینکه تو وردپرس یک پست توی ساعتی که زمان بندی شده منتشر نشه چیه؟
اینجا که من هستم ایرانسل سرعت دانلودش 1 مگهیعنی روزی یه بسته بگیری میشه ماهی 30 تومن 150 گیگ ؟ کدش ثابته یا یه برای یه مدت خاص تخفیف گذاشتن ؟
ویرایش : سایتشو الان دیدم 20GB ساعت 2 تا 6 صبح 2 تومن حالا تو 4 ساعت میشه 20 گیگ گرفت؟ ساعتی 5 گیگ ؟ :general208::general210:
http://eform.irancell.ir/Portal/Home/?142470/
پ.ن : تمام زد فشفشه های های وب رو سوزوند که با این قیمتا
راه حلی واسه برطرف کردش هس؟:general408:کرون جاب وردپرس یا هاستت مشکل پیدا کرده
از من گوگل پلاس بخر درست میشه، مطمئن باشراه حلی واسه برطرف کردش هس؟:general408:
آره 1 مگابایت بر ثانیه3g سرعتش 1 مگه ؟
مگابایت منظورته دیگه ؟
بعد این سرعت رو روی بسته ها هم میده یا تعرفه آزاد ؟ (یه جا خوندم وقتی آزاد استفاده میکنی سرعت بالاست بسته میگیری میاد پایین)
اگه ساعتی 3.5 گیگ هم بشه گرفت 4* 3.5 = 14 گیگ 2 تومن خوبه دیگه حداقل 7 تا فیلمه
صد در صد وجود داره ولی من بلد نیستمراه حلی واسه برطرف کردش هس؟:general408:
قبلا از یه افزونه استفاده میکردم که اسمش الان یادم نیست البته این هم هست :راه حلی واسه برطرف کردش هس؟:general408:
برای امنیت.مشاهده پیوست 891261
چرا آخه ؟
نمایندگی هاست یا دامنه؟یه نمایندگی خوب و ارزون معرفی کنین