میشورن؟! :دیمگه الگوریتمو مینویسن :/
اگر TV میخواهی ، همون LG رو در نظر بگیر ، ال جی هم کیفیت اش خوبه ، قیمت اش هم نسبت به سونی و سامسونگ معقول تره.TV :دی
یه آب باریکه ای از یه سایتی برای ما میومد برداشتن شرکترو آمریکاییش کردن همونم قطع شد !تا یک ماه دیگه تحریم ها برداشته میشه و PayPal هم آزاد میشه... خودتون را آماده کنید برای پول درآوردن دلاری از نت!
من امروز رفتم بانک ملی برای باز کردن حساب ارزی و شرایطش را پرسیدم گفتن داریم شرایط را برای نقل و انتقالات ارز مهیا می کنیم... انصافا که خیلی خوب میشه
اگه گوگل ادسنس هم تحریمش برداشته بشه واقعا خیلی خوب میشه و همه این سیستمهای کلیکی ایرانی باید جمع کنن برن.تا یک ماه دیگه تحریم ها برداشته میشه و PayPal هم آزاد میشه... خودتون را آماده کنید برای پول درآوردن دلاری از نت!
من امروز رفتم بانک ملی برای باز کردن حساب ارزی و شرایطش را پرسیدم گفتن داریم شرایط را برای نقل و انتقالات ارز مهیا می کنیم... انصافا که خیلی خوب میشه
تحریم های آمریکا از جمله سایت هایی مثل پی پال ارتباطی با تحریم های برجام نداره بلکه پس از تسخیر سفارت آمریکا اجرا شد و ادامه خواهد داشت...تا یک ماه دیگه تحریم ها برداشته میشه و PayPal هم آزاد میشه... خودتون را آماده کنید برای پول درآوردن دلاری از نت!
این عکس العمل شاید الان یذره منطقی باشه ولی تا همین چند سال پیش و در حالی که کاربرای سایت زیاد بودن، این عکس العمل یه چیز نادرست بود! چون یه سهمی از کاربرات از همون مرورگرهایی استفاده میکنن که نباید! در کل زمانی این مسئله برای طراح دشواره که کاربرا زیادن ولی وقتی کاربری نداشته باشی و یا کم باشن که خب اونوقت عکس العملت چیز عجیبی نیست!واکنش من (طراح وب) وقتی یه کاربر از مرورگر IE استفاده میکنه :
مشاهده پیوست 889489
مشاهده پیوست 889490
لطفا سطح کلمه ایده رو با این مثال مشحص نکنید! این اگر ایده بود که اونوقت ما الان آمریکا بودیم آمریکا هم ما بود! (جمله سنگینه! یه وقت نشکنید!:general304 البته همین الانشم دست کمی از آمریکا نداریم! با اقتدار تحریمشون کردیم!
<?php get_header(); ?>
<section class="content">
<?php get_template_part('inc/page-title'); ?>
<div class="pad group">
<?php get_template_part('inc/featured'); ?>
<?php if ( have_posts() ) : ?>
<?php if ( ot_get_option('blog-standard') == 'on' ): ?>
<?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>
<?php get_template_part('content-standard'); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php else: ?>
<div class="post-list group">
<?php $i = 1; echo '<div class="post-row">'; while ( have_posts() ): the_post(); ?>
<?php get_template_part('content'); ?>
<?php if($i % 2 == 0) { echo '</div><div class="post-row">'; } $i++; endwhile; echo '</div>'; ?>
</div><!--/.post-list-->
<?php endif; ?>
<?php get_template_part('inc/pagination'); ?>
<?php endif; ?>
</div><!--/.pad-->
</section><!--/.content-->
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>
تحریم های آمریکا از جمله سایت هایی مثل پی پال ارتباطی با تحریم های برجام نداره بلکه پس از تسخیر سفارت آمریکا اجرا شد و ادامه خواهد داشت...
تمدید شد تا چهارشنبهکسی ارشد ثبت نام کرده؟
گوگل ادسنس اگه تحریمشم برداشته بشه تو ایران فیلتر میمونهاگه گوگل ادسنس هم تحریمش برداشته بشه واقعا خیلی خوب میشه و همه این سیستمهای کلیکی ایرانی باید جمع کنن برن.
فکر نکنم بقیه کشورهای اسلامی مشکلی داشته باشند, فقط یه دسته بندی باید برای ایران بزاره!گوگل ادسنس اگه تحریمشم برداشته بشه تو ایران فیلتر میمونه
چون تبلیغاتی که داره بعضیاش تصاویر سانسوری هم توش هست
تنها اتفاقی که ممکنه بیفته اینه که تبلیغاتشون رو برای کشور های اسلامی مثه ما دسته بندی کنن که بعید به نظر میرسه
اگر دقت کنی من گفتم الان یذره منطقیه عکس العملت ولی تاکید کنم که حرفای شما الان و اون هم یذره منطقیه از نظر من حداقل! ولی تا چند سال پیش این مسئله در حالیکه کاربرات زیاد بودن اصلا منطقی نبود! بعد از اون طرف شما آمار w3 رو برای ایران مدنظر میگیری؟!!!!! یه چند وقتیه ایران داره به آمارهای جهانی نزدیک میشه که بخشیش به لطف اسمارت فون ها هست! ولی این تازه مدتیه! ولی اگر سایتی که بازدید خوبی داشته باشه تو ایران داشته باشی به حرفام میرسیدی! همین الانش تعداد زیادی کاربر دارم که با فایرفاکس 3 میان! (نسخه ای که اگه اشتباه نکنم خیلیا باهاش شروع کردن و آمار نشون میده هنوز توش موندن!) تعداد به نسبت زیادی هستن که هنوز با اینترنت اکسپلورر 6 و 7 و به خصوص 8 میان!کاربری که از ie قدیمی استفاده میکنه از نظر من و خیلیای دیگه کاربر حساب نمیشه. خیلی راحت میتونه یه مرورگر مدرن دانلود کنه که هم خودش راحت باشه هم طراح. با ie وقتی وارد گوگل میشی (اکثر مردم از گوگل استفاده میکنن) این پیام رو میده :
مشاهده پیوست 890016
اینم آمار استفاده از مرورگر ها که مطمٔنا IE خیلیاش برای ویندوز 8.1 و 10 هست که اونقدرا مشکل نداره.
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
+ الان دیگه اکثرا گوشی با اندروید 4 به بالا دارن (طبق آمارگیر گوگل بالای 95 درصد کاربرا) و طراحی برای کروم اندروید هم خیلی راحت تر از IE هست.
درباره "ایده" هم منظور من یه ایده پولساز بود وگرنه ایده های خلاقانه اکثرا خرجشون بالاست. + چه کلاهبرداری ای کرده ؟ یه سری مساءل فنی آموزش داده پولش رو گرفته از دانشگاه و موسسات آموزشی که هیچ چیز به درد بخوری یاد نمیدن کلی پول هم میگیرن که بهتره.
ویرایش : به نظر من با 7 تومن به یه نفر نصب ویندوز هم آموزش بدی زیادیه چون میتونه برا یه نفر نصب کنه 15 تومن بگیره. خدمات کامپیوتری ها الان هستن دیگه نصب ویندوز هر قیمتی میخوان میدن.
ایده هست ولی برنامه نویسی سنگینی میخواد .کسی ایده برنامه اندرویدی نداره ؟