تلفنی هم میگن باید منتظر بمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تلفنی تلاش کردی باهاشون تماس بگیری؟
مهدی پیغام خصوصیت رو چک کناحتمالا ازین نرم افزار هایی که تسک انجام میدی جم میدن معرفی میکنن :|
دوستان کسی اینترنتش تو نیم ساعت گذاشته ملی شده ؟ :general509:
میاد به ایمیل اینفوی سایتت.تلفنی هم میگن باید منتظر بمونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط یه چیزی در سایت samandehi.ir در یک قست عملیات اخذ تاییده فنی میگه ایمیلی از آدرس [email protected] ارسال می شود. این ایمیل رو من کجا باز کنم؟!!!!
همین contact form 7 خوبهجواب دادم.
دوستان بهترین پلاگین تماس با ما وردپرس کدومه ؟ contact form 7 ؟
یعنی ایمیل هشدار و درخواست حذف مطلب به ایمیل شخصی ارسال نمیشه؟میاد به ایمیل اینفوی سایتت.
میتونی از همون کنترل پنل هاستت ایمیل رو به ایمیل شخصیت هم فوروارد کنی.
به اون ایمیل اصلی که موقع ثبت نام در ساماندهی استفاده کردی ارسال میشه.یعنی ایمیل هشدار و درخواست حذف مطلب به ایمیل شخصی ارسال نمیشه؟
میاد به ایمیل اینفوی سایتت.
میتونی از همون کنترل پنل هاستت ایمیل رو به ایمیل شخصیت هم فوروارد کنی.
بهش بگو خوب سایتو باز نکنه و فقط هاستو برات باز بکنه.متاسفانه مدیر هاست باز هم اجازه نمیدهد ورد کنترل پنل بشوم!!!!!!!!!!!!!!جالبه میگم از طرف خود سایت http://samandehi.ir/ هست و باید برای تکمیل رفع فیلتر این کارها را انجام بدهم میگه تا نامه کتبی به ما ندهند ما چنین کاری نمیکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:general208::general312:
میگه شاید شما بی اجازه بکاپ بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!نه اجازه نمیدهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بهش بگو خوب سایتو باز نکنه و فقط هاستو برات باز بکنه.
contact form 7 خوبهجواب دادم.
معمولا سایت رو از htaccess میبندن ک مشتری بتونه با کنترل پنل کار کنه (تو هاست دی ال، نت افراز بره من اینطوری بوده)میگه شاید شما بی اجازه بکاپ بگیرید!!!!!!!!!!!!!!!!نه اجازه نمیدهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی ناموسا به همین رگ شیرازیم برای تمدید جدید که 1 ماه دیگه هست تمدید نمیکنم میرم جای دیگه خیلی خیلی *********هستن فقط اذییت میکنن.............:general208::general508:
جواب دادم.
جدیدا برای ما از همین contact from 7 اسپم دارن میفرستن. مثل اینکه اسپمهارو نمیتونه تشخیص بده جدیدا.جواب دادم.
کسب درامد 9 تومان از پاپ آپ.
نرخ پاپ آپ اول 3 تومن و دومی 2 تومن و سومی 4 تومن در مجموع 9 تومان. لینک در امضا
تسویهسلام آقا این سیستم ماله خودته ؟ پس چرا براش تاپیک نزدی ؟
تو خود سایت زده اینجوری
- پاپ آپ اول 4 تومان و پاپ آپ دوم 3 تومان و پاپ آپ سوم 2 تومان
سیستم قبلیت رو چک کردم دیدم کلا جمع شده ، با کسایی که تو سیستم قبلیت بودن کاملا تصفیه کردی ، اگر بله لطف کن لینک تاپیکش رو بده ممنون