ادهگزا نامی بود اومد چوس قیران مارا بالا کشید و رفت.
مودمو خاموش کن:general601:
ادهگزا با پارپلر قابل موقایسه نیست
propellerads توسط چنگیز ترابر غرب گستر پشتیبانی میشه
ادهگزا نامی بود اومد چوس قیران مارا بالا کشید و رفت.
مودمو خاموش کن:general601:
میدونم ادهکسا در حد اینکه بگی قابل مقایسه هست یا نیست هم نیست صرفا جهت اطلاع بود.
الان من از Ad muncher استفاده می کنم! همه تبلیغات پرشین تولز رو غیرفعال می کنه حتی دیجیکالا! فقط بعضی از تبلیغات بعضی از سایت ها مثل خبرآنلاین رو که حتی فلش هم هستن رو از پسشون بر نمیاد! شایدم باید تنظیماتشو دستکاری کنم! ولی در کل در حالت دیفالت اینطوریه که گفتم! بعد مشکل دیگش اینه که با تکست ادیتور پرشین تولز تو کروم یه سری مشکلات عجیب غریب داره!رفقا راه مقابله با ad block plus چیه؟
می دونم کدهای زیادی نوشته شده که شناسایش می کنن پیام نشون میدن تا کلا ریدایرکت می کنن و این چیزا
اما من کلا هدفم اینه که کسی که adblocker داره هم بنرها براش نمایش داده بشن
مثلا همین بنر دیجیکالا که این بالا هست روش کلیک راست کنید اصلا گزینه block وجود نداره! اما باقی بنرهارو کلیک راست کنید گزینه اش هست
الان فیلترینگ یذره با این سایت ها راه اومده انگار (یا به عبارتی خسته شده) ولی یدفعه میزنه فیلتر میکنه!!! تاینی موویز رو هم که قصشو @l3est گفت فقط من برام سوالی که پیش اومده اینه که مگه نمیشه اون دامنه ای که ریدایرکت میشه رو فیلتر کرد؟!داستان این تاینی موویز چیه که فیلتر نمیشه ؟
بقیه سایت های فیلم و همه ...
یوز هم گوگل ایرانه! محض خنده! :general602:تاینی موویز٬ Imdb ایرانه الکی نیست :دی
تیک گزینه autoplay گوشه سمت راست بالا را بردارتو یوتیوب پخش خودکارش رو هرکاری میکنم نمیتونم جلوش رو بگیرم چیکار کنم؟
آن تیک را برداشتم ولی همچنان اتوماتیک پخش می شوندندی.تیک گزینه autoplay گوشه سمت راست بالا را بردار
250 دلار منو که درخواست داده بودم پاک کرد.250 دیگه دارم همینجوری موندههنوزم پرداختی داره.
وظیفتو خودت انجام بده تنبل :general601:
عالیه این ))
حتی پلاگین های پرداخت هم برای این افزونه وجود داره...همین که گفتی عالیه، یک مقداری PHP مسلط باشی مثلا می تونی امکان SMS را هم با توابعش بهش اضافه کنی و خیلی چیزهای دیگه... واقعا حرف نداره
ایشون هستن @elcoکسی از لرن دی ال خبر داره؟:android07:
بگو عزیزمکسی از لرن دی ال خبر داره؟:android07:
البته اینا جایگاهشون واقعی هست اما هستند بعضی سایتهایی که رتبه زیر 100 ایران رو دارند و با پاپ آپ بالا اومدن.دیجیکالا آپارات را گرفت و عملا در بین 5 سایت پربازدید در ایران قرار گرفت! (البته نمیشه تبلیغاتش رو نادیده گرفت! مخصوصا که اون مگ رو هم راه انداخته و کمک بسیار زیادی میکنه بهش!)
از چند هفته پیش هم yjc سایت farsnews را گرفت و عملا پربازدیدترین سایت خبری شد! (این مورد رو یکی دو هفته پیش حتی اخبار ساعت 22 (بقیه رو نمیدونم) هم اعلام کرده بود :| )
تلگرام هم که اگر فیلتر نشه احتمالا جای همه رو تو لیست ایران میگیره!
منبع: الکسا (باز نیاید بگید آمارش خیلی مستدل نیست! فعلا "همین که هست" )
حال از خودتان بگویید! شما کجا را گرفتید؟! :general609:
عملا گاهی فکر میکنمدیجیکالا آپارات را گرفت و عملا در بین 5 سایت پربازدید در ایران قرار گرفت! (البته نمیشه تبلیغاتش رو نادیده گرفت! مخصوصا که اون مگ رو هم راه انداخته و کمک بسیار زیادی میکنه بهش!)
از چند هفته پیش هم yjc سایت farsnews را گرفت و عملا پربازدیدترین سایت خبری شد! (این مورد رو یکی دو هفته پیش حتی اخبار ساعت 22 (بقیه رو نمیدونم) هم اعلام کرده بود :| )
دیجیکالا آپارات را گرفت و عملا در بین 5 سایت پربازدید در ایران قرار گرفت! (البته نمیشه تبلیغاتش رو نادیده گرفت! مخصوصا که اون مگ رو هم راه انداخته و کمک بسیار زیادی میکنه بهش!)
بکشید بیرون از پاپ آپ ! الان همه بلاکر پاپ آپ نصب کردن..