اسناد محرمانه مملکتُ آپلود می کنی؟یعنی خاااااااااااااااااااکــــــــــــــــــــــــ تو سر اینترنت های وب ، یه فایل 100 مگی رو میشه زیر 1 دقیقه دان کرد ولی 2.5 مگ میخوام آپلود کنم الان 20 دقیقس منو علاف کرده
اسناد محرمانه مملکتُ آپلود می کنی؟یعنی خاااااااااااااااااااکــــــــــــــــــــــــ تو سر اینترنت های وب ، یه فایل 100 مگی رو میشه زیر 1 دقیقه دان کرد ولی 2.5 مگ میخوام آپلود کنم الان 20 دقیقس منو علاف کرده
آقا تو کت این کلمات ما رو عوز نکن :general304:تسویه![]()
جدیدا برای ما از همین contact from 7 اسپم دارن میفرستن. مثل اینکه اسپمهارو نمیتونه تشخیص بده جدیدا.
رنج ای پی هم عوض میکنن. اگه بخوایمم ببندیم دیگه خیلی از رنجا بسته میشه و خیلیها دیگه نمیتونن وارد بشن.عموما روسی هستن، رنج آی پی شون را از سیپتل ببند برای همیشه راحت میشی
برای ما کپچا هم هست اما بازم اسپم میدن.@mahdi.b20
@Ali-Ahmari
@Quen
@ap3
ممنون.
@ap3
تو تنظیمات contact form 7 گزینه کپچا هم هست. با کپچا هم مشکل حل نمیشه ؟
مشاهده پیوست 893847
عموما روسی هستن، رنج آی پی شون را از سیپتل ببند برای همیشه راحت میشی
سلام
دوستانی که فروشگاه دارن که محصولاتشون از خودشونه ، یکم زمان ارسال اداره پست به سفارش دهنده زیاد نشده؟
propellerads تازگیا واریزی داشته؟سلام
دوستانی که فروشگاه دارن که محصولاتشون از خودشونه ، یکم زمان ارسال اداره پست به سفارش دهنده زیاد نشده؟
بلهpropellerads تازگیا واریزی داشته؟
شما مگه سایت داری؟propellerads تازگیا واریزی داشته؟
یکی 2 تا سایت دیگه تو این سبک معرفی کن :/ معتبر باشن:general106:
خیرشما مگه سایت داری؟
چی؟ :angrybirds8:یکی 2 تا سایت دیگه تو این سبک معرفی کن :/ معتبر باشن:general106:
سلام
ادهگزا نامی بود اومد چوس قیران مارا بالا کشید و رفت.این سایت یه 5 سالی هستش که داره نقشه میکشه و 100 هزار دلار خرج کرده تا بیاد چس قرون تو رو بالا بکشه![]()
![]()
مودمو خاموش کن:general601:تو یوتیوب پخش خودکارش رو هرکاری میکنم نمیتونم جلوش رو بگیرم چیکار کنم؟
هنوزم پرداختی داره.ادهگزا نامی بود اومد چوس قیران مارا بالا کشید و رفت.![]()
وظیفتو خودت انجام بده تنبل :general601:مودمو خاموش کن:general601: