miladgraph
همکاربازنشسته
یک اصطلاحه خیلی جدی نگیر :دیمگه چند سالته بازنشت شدی؟
یک اصطلاحه خیلی جدی نگیر :دیمگه چند سالته بازنشت شدی؟
گزینه Include tag pages از قسمتسلام
XML Sitemap Generator for WordPress 4.0.8
تگ های جدید رو توی سایت مپ ثبت نمی کنه کسی میدونه مشکلی چیه؟
من یک باکس فلاپی داشتم ! ، بیشتر هم برای انتقال فایل های ورد و عکس استفاده میکردیم.اره افزونه رو آپدیت کردم ولی همون یه دونه اخطاره کلا از اول تا آخر هست و تغییر نمیکنه.
آخ یادمه فلاپی دیسک رو
با اون حجمش :دی
اون زمان چی میریختیم تو اینا الله و اعلم.
چیزی هم جا میشد توش مگه :دی
اره اون موقع ویدیو داشتیم یه فیلم هندی هم داشتیم یادم نیست چی بود اسمش. یعنی همچین با ترس و لرز اون فیلم رو نگاه میکردیم انگاری که بمب اتم بود.من یک باکس فلاپی داشتم ! ، بیشتر هم برای انتقال فایل های ورد و عکس استفاده میکردیم.
اون موقع فلش های یو اس بی نبود ، سی دی هم خیلی کم پیش میومد کسی رایتر داشته باشه ، به صرفه هم نبود (دونه ای 200 تومن بود)
یادمه پسر عموم یک فلاپی داشت ، همیشه دست اش بود ، 4 تا عکس درب داغون هم توش بود (عکس های بدی نبود ، برای اون موقع عکس زن سر لخت منکارتی بود!) ، یک روز خونمون بود ، داشتیم عکس ها رو میدیدم ،دختر عموم لاپورتش رو به عموم داد ، عموم دو دور تو خونه دنبالش کرد (یک تکوندی اش کرد) :android06:
تو php.ini مقدار max_execution_time ات رو 120 ثانیه تنظیم شدهاین چی میگه؟
woopra ، فقط تا یه حدی رایگانهکسی آمارگیر بدرد بخور سراغ نداره؟
شمارش درست + تعداد افراد انلاین
آره تیک خوره برچسب مطالب قبلی رو نشون میده ولی از یه تاریخ به بعد فک کنم هفته پیش باشه هر چی پست میذارم تگاش نمیره تو سایت مپگزینه Include tag pages از قسمت
Sitemap Content
تیک خورده !؟
زیاده ولی های استیت تنها جاییه که این همه امکانات رو یه جا رایگان دارهیعنی دنیا به این بزرگی فقط histats تنها آمارگیر بدرد بخور بود !
درودمن دارم
سایتت aftabmag همینه؟آره تیک خوره برچسب مطالب قبلی رو نشون میده ولی از یه تاریخ به بعد فک کنم هفته پیش باشه هر چی پست میذارم تگاش نمیره تو سایت مپ
فایل ini.phpتو php.ini مقدار max_execution_time ات رو 120 ثانیه تنظیم شده
در صورتی ک اجرا اسکریپتی بیشتر از 120 ثانیه طول بکشه، اجرا متوقف میشه
با حال روز اینترنت ایران هم مشخصه یه آپدیت چقدر طول میکشه!
فایل php.ini رو باز کن و مقدار max_execution_time = 120 رو تغییر بده max_execution_time = 0