ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,738
فایل ini.php
کجا هست حالا؟
این هم فیلترهwoopra ، فقط تا یه حدی رایگانه
پارس پکهچون آنلاین سرورز نیست
شما یه هاست خوب بگیر ، بعدش هزینه کن یه CDN خوب بگیر حلهپارس پکه
با پشتیبانیش صحبت کردم گفتم من میخام سرور ایران بگیرم که سرعت لود برای کاربرا بیشتر شه و روی سئو هم یه مقدار کوچولو تاثیر بزاره وازین حرفا.
گفت شما سرور اروپا بگیر چون گوگل هاستش نزدیک اروپا هست و برای انالیز هرچی نزدیک تر به سرور گوگل باشی برای سئو بهتره ؟
آقا من رسما دارم دیوونه میشم
یکی میگه باید هاست ایران بگیری
یکی میگه اروپا
یکی میگه گوگل سرعت لود شدن صفحه برای کاربران رو میسنجه
یکی دیگه میگه سرعت لود شدن برای خودشو میسنجه
اگه کاربران به فرض ۹۵٪ داخلی باشن بازم نیاز به cdn هست؟شما یه هاست خوب بگیر ، بعدش هزینه کن یه CDN خوب بگیر حله
آقا لینک 1o2 مربوط به آنلاین سرورز ۴۰۴ میدهچون آنلاین سرورز نیست
cdn رو که علیرضا چند صفحه قبل توضیح کامل داد برای سایتی که عمده بازدید کننده هاش از یک کشور مشخص هستن تاثیر خاصی ندارهاگه کاربران به فرض ۹۵٪ داخلی باشن بازم نیاز به cdn هست؟
من میخام بدونم الان فلسفه هاست داخلی چیه و چرا همه اصرار میکنن که از داخل هاست تهیه کنم
خیلی ها میگن برای سئو هاست داخلی مناسب تره
ولی چرا بخش پشتیبانی پارس پک به من هاست اروپارو به جای داخلی پیشنهاد کرده؟
آقا لینک 1o2 مربوط به آنلاین سرورز ۴۰۴ میده
ممنو بابت راهنماییcdn رو که علیرضا چند صفحه قبل توضیح کامل داد برای سایتی که عمده بازدید کننده هاش از یک کشور مشخص هستن تاثیر خاصی نداره
در خیلی از ساعات بخصوص شب ها دسترسی گوگل به شبکه داخلی ما با اختلال شدیدی مواجه میشه که تاثیر منفی توی ایندکس شدن داره
(اینم ایده جدیدی بود در نوع خودش که سرور ایران برای سئو بهتره )
هاست داخل بیشتر به درد سایت های شناخته می خوره که بازدید direct دارن و خیلی رتبه توی گوگل براشون اهمیت نداره
برای اینا فقط سرعت دسترسی مهمه
بیش از حد به سئو وسواس شدی
یک هاست پرسرعت و مرغوب بگیر براش شروع
این چیزایی که شما اینجا سوال میکنی رو یه عده دارن ازش پول در میارناگه کاربران به فرض ۹۵٪ داخلی باشن بازم نیاز به cdn هست؟
من میخام بدونم الان فلسفه هاست داخلی چیه و چرا همه اصرار میکنن که از داخل هاست تهیه کنم
خیلی ها میگن برای سئو هاست داخلی مناسب تره
ولی چرا بخش پشتیبانی پارس پک به من هاست اروپارو به جای داخلی پیشنهاد کرده؟
منظورتون دو پهلو بوداین چیزایی که شما اینجا سوال میکنی رو یه عده دارن ازش پول در میارن
پس به امید این نباش که سوالت جواب داده بشه یا جواب های داده شده درست باشه
سئو چه ربطی به هاست داخل ایران داره؟منظورتون دو پهلو بود
اما فکر نمیکنم جوابی که به سوال من داده میشه جنبه تبلیغاتی داشته باشه و یا من به همین جوابا بسنده کنم و قبولشون کنم و دیگه جستجویی انجام ندم
جواب ۲ حالت داشت: اینکه هاست ایران برای سئو و موتور های جستجو بهتره و یا خیر که من با راهنمایی دوستان و یه مقدار جستجو از سایت های معروف فارسی مثه 3eo , ... جواب سوالمو تا حدودی پیدا کردم و قانع شدم.
منم سوالم همین بود دیگه
سئو چه ربطی به هاست داخل ایران داره؟
دقیقامنظورتون دو پهلو بود
اما فکر نمیکنم جوابی که به سوال من داده میشه جنبه تبلیغاتی داشته باشه و یا من به همین جوابا بسنده کنم و قبولشون کنم و دیگه جستجویی انجام ندم
جواب ۲ حالت داشت: اینکه هاست ایران برای سئو و موتور های جستجو بهتره و یا خیر که من با راهنمایی دوستان و یه مقدار جستجو از سایت های معروف فارسی مثه 3eo , ... جواب سوالمو تا حدودی پیدا کردم و قانع شدم.
ربط داره ولی دیگه بیشتر از این بازش نمیکنم
سئو چه ربطی به هاست داخل ایران داره؟
ربط دارهسئو چه ربطی به هاست داخل ایران داره؟
ببینید ، هاست ایران یک مزیت اش اینکه زمان لود برای بازدید کننده ها ایرانی رو کم میکنه ، این قضیه برای کاربرهای خارجی برعکس ، یعنی سایت های ایرانی براشون زمان لود بیشتر میشه (به دلیل مسافت و کیفیت پایین اینترنت ایران)سئو چه ربطی به هاست داخل ایران داره؟
E:\wamp\bin\php\php5.5.12\php.iniیه حمدی نامی بود مدیر شهریاریا نام کاربریش چی بود؟
اگر منابع در گذر زمان کم بیاد، تو پنل ارور میاد ک فلان چیز کمبود داری!بچه ها یه راهنمایی کنید ممنون میشم
پلن زیر هاست ایران - لینوکس از پارس پکه که برای میزبانی وردپرس انتخاب کردم اما هنوز سفارش ندادم
برای یه سایت که تازه راه اندازی شده برای ۳ ماه اول مناسبه؟
موضوع تخصصی - دانلودی
این مناسبه؟ تغییری نمیخاد؟
چرا وقتی موقعیت هاست رو از ایران به اروپا تغییر میدم پهنای باند رو ۱۰ برابر بیشتر میکنه؟
مشاهده پیوست 905975
روبات گوگل نمی تونه تشخیص بده ، یک کاربر چه مدت تو سایت بوده و کی خارج شده (یا همون bounce rate)ربط داره
وقتی گوگل می دونه چند ثانیه کاربر تو سایت مونده اگر سریع صفحه رو بست تشخیص میده مطلب کاربردی نبوده براش بنظرت نمی تونه تشخیص بده چند ثانیه طول کشیده تا صفحه براش باز شده؟
چون پهنای باند ایران قیمتش چندین برابر اروپا هست.بچه ها یه راهنمایی کنید ممنون میشم
پلن زیر هاست ایران - لینوکس از پارس پکه که برای میزبانی وردپرس انتخاب کردم اما هنوز سفارش ندادم
برای یه سایت که تازه راه اندازی شده برای ۳ ماه اول مناسبه؟
موضوع تخصصی - دانلودی
این مناسبه؟ تغییری نمیخاد؟
چرا وقتی موقعیت هاست رو از ایران به اروپا تغییر میدم پهنای باند رو ۱۰ برابر بیشتر میکنه؟
مشاهده پیوست 905975