میترسم وضع ایندکس به هم بریزهبا Google XML Sitemaps نقشه رو ایجاد کن بعد اضافه کن ببین مشکل حل میشه
الانم راضی نیستم اما نمیخوام ریسک کنم
میترسم وضع ایندکس به هم بریزهبا Google XML Sitemaps نقشه رو ایجاد کن بعد اضافه کن ببین مشکل حل میشه
برای وردپرس سرور لازم ندارم فوقش از نت افراز یا پارس پک میگیرم512 دیگه بدرد سرور نمی خوره که
سرور برای هاست سایت هست؟
وردپرس برا راه اندازیش حداقل 2 گیگ رم رو باید باشه
پینگ بگیر ببین پینگ چ طور هست
ویندوز منابع زیادی میکشه . چرا از لینوکس استفاده نمیکنی ؟برای وردپرس سرور لازم ندارم فوقش از نت افراز یا پارس پک میگیرم
سرور رو برای کار با تورنت میخام که فایل ها رو بکشونم رو سرور بعد در اختیار کاربرا بزارم
میخام ببینم اصلا ربطی به سرعت نت من داره؟ میتونم با سرعت ۲۵۶/۸ باهاش کار کنم؟
راحت وارد محیطش شدم اما وقتی فایرفاکس رو باز کردم دقیقا 30 ثانیه بعد اجراش کرد و newtab هم ۵ ثانیه طول میکشید
بقیه نرم افزاراش هم همینجوری با تاخیر باز میشد
اگه cpu روی 100% باشه خب مشخصه هنگ میکنه و ربطی ب سرعت نت نداره!بچه ها یه سوال خیلی ابتدایی
من الان یه سرور با رم ۵۱۲ و cpu پایین برای تست گرفتم
خیلی سرعت پایین بود
مثلا یه کلیک میکردم ۱۰ ثانیه بعد انجامش میداد
توی taskmanager هم مقدار cpu رو میزد ۱۰۰٪ و رم تقریبا ۵۰٪ استفاده
من بخام بارم ۲ گیگ و یه cpu پدر مادر دار بگیرم بازم اینجوریه؟
سرعتم نتم البته ۲۵۶ - ۱ به ۸
این سرعت ربطی به سرعت نت خودمون نداره؟
نت افراز رو ovh فرانسه هم سرور داره ( نمونه: 178.33.217.244 یا 92.222.97.80 )اساتید
دیتاسنتر نت افراز و ابتین وب یکیه ؟
هر دو هتزنر هستش؟
منم اول خاستم لینوکس بردارمویندوز منابع زیادی میکشه . چرا از لینوکس استفاده نمیکنی ؟
اینجا رو ببین : http://goo.gl/usVdOQ
اگه همچنان اصرار به موندن در ویندوز داری ایمیج و فلش رو تو مرورگر ببند .
سلام
دوستان نمیدونم چرا سایت مپم ثبت نمیشه 1 ساله سایت دارم الان چندماه سایت مپم ثبت نمیشه
قبلا پاک میکردم دوباره اضافه میکردم درست میشد الان همش در حالت pending هست
ملت همیشه جوگیر ایران الان توی جو تلگرام هستن. برو یه کانال تفریحی تلگرام بزن.دوستان سایت تفریحی و اس ام اس هنوز طرفدار داره ؟
میشه سرمایه گذاری کرد ؟
:general503:
نه دیگه محیط گرافیکی بهت میده ، یعنی محیطش رو از طریق مرورگر میبینی . میتونی از تنظیمات seed رو تنظیم کنی . بهت لینک مستقیم بعد دانلود میده و به راحتی دانلودش میکنی بدون اینکه وب سرور نصب کنی . کلا خیلی باحاله .منم اول خاستم لینوکس بردارم
ولی محیط terminal که دیدم پشیمون شدم
اون سرویس تست ویندوز رو برای آشنایی با محیط سرور گرفتم وگرنه ۱ گیگ هم بدرد نمیخوره
من متوجه لینوکس نشدم هنوز کسی راهنمایی نکرده٬ توی نتم چیز زیادی ندیدم
لینکی که دادید٬ اگه ۱۰۰درصد راه رو برم و نرم افزار رو نصب کنم بازم باید با ترمینال با تورنت کار کنم؟ یا نرم افزار تورنت رو به صورت گرافیکی نصب میکنه ؟
یه نمونه نوشتم برات، تقریبا مثل همونهدوستان کد php که مثل این سایت لینک ها رو بده سراغ دارید ؟
mp4.ee
11,362 URLs submittedشما اصلا دست بهش نزن درست میشه
این حالت پندینگ به خاطره اینه که محتوای سایت مپ ت زیاد شده که یعنی همون مطالب بیشتری ارسال کردی
برای همینم گوگل تا بیاد کل سایت مپ ت رو بررسی کنه اول میبرتش به حالت پندینگ و بعد دوباره برمیگرده به حالت اول
البته این مدت بین پندینگ تا برگشتن به حالت اول حدودا 30 تا 60 دیقه بیشتر زمان نمیبره برای سایت های معمولی
ولی خب اگه میگی یک ساله که تو همون حالت مونده باید موارد دیگه رو بررسی کرد
خب محیط گرافیکی باید لحظه ای دانلود بشهبرای وردپرس سرور لازم ندارم فوقش از نت افراز یا پارس پک میگیرم
سرور رو برای کار با تورنت میخام که فایل ها رو بکشونم رو سرور بعد در اختیار کاربرا بزارم
میخام ببینم اصلا ربطی به سرعت نت من داره؟ میتونم با سرعت ۲۵۶/۸ باهاش کار کنم؟
راحت وارد محیطش شدم اما وقتی فایرفاکس رو باز کردم دقیقا 30 ثانیه بعد اجراش کرد و newtab هم ۵ ثانیه طول میکشید
بقیه نرم افزاراش هم همینجوری با تاخیر باز میشد
نمیدونم ولی به نظرم پیرزنانه هستبه نظرت از این خوشش بیاد؟
http://static.bamilo.com/p/navales-9966-5154921-1-catalog_grid_3.jpg