MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
TruePixel version 3.0
http://demo.mythemeshop.com/s/?theme=TruePixel
https://mythemeshop.com/themes/truepixel/
TruePixel version 3.0
چی شده؟دوستانی که از من دلخورن.اذیتشون کردم :| گیر دادم :| مسخره کردم :| حلالم کنید.
اینترنت خیلی فکر ادمو مشغول میکنه خیلی شدید تر از یه کار فیزیکی سخت.
کلی استرس.فکرو خیال و.... :|
دلم میخواد یه مدت مثل بقیه بیام اینترنت.بیتوته باز کنم یا دنبال عکس قلان بازیگر باشم.
شاید زندگی بهتر بشه.
به امید آرامش.
افشین پسر خوبیه :دی حلالش کنید :general711::general705: ته دلش چیزی نیدوستانی که از من دلخورن.اذیتشون کردم :| گیر دادم :| مسخره کردم :| حلالم کنید.
دلم میخواد یه مدت مثل بقیه بیام اینترنت.بیتوته باز کنم یا دنبال عکس قلان بازیگر باشم.
شاید زندگی بهتر بشه.
به امید آرامش.
من سایت عکس قبلا داشتم اما با انگلیسی زیاد ورودی نداری خود من مثلا تک و توک اینطوری ورودی داشتم:استفاده از کلمه ی کلید به زبان انگلیسی در عنوان اصلا تاثیری داره ؟
مثلا : عکس جدید حامد بهداد - hamed behdad
@EmpireWorld
از کجا بفهمم تو هاستم چند تا شاخه یا فایل دارم ؟
من حلالت نمی کنمدوستانی که از من دلخورن.اذیتشون کردم :| گیر دادم :| مسخره کردم :| حلالم کنید.
شاید زندگی بهتر بشه.
به امید آرامش.
دقیقا من یه مدت همین تصمیم رو گرفتم..دوستانی که از من دلخورن.اذیتشون کردم :| گیر دادم :| مسخره کردم :| حلالم کنید.
شاید زندگی بهتر بشه.
به امید آرامش.
خوبی از خودتونهافشین پسر خوبیه :دی حلالش کنید :general711::general705: ته دلش چیزی نی
تایید میشه :دی
تو مهم نیسیمن حلالت نمی کنم
عمرا بتونی اینطور بیای اینترنت عمراااا
چشم.دقیقا من یه مدت همین تصمیم رو گرفتم..
بعد یه مدت اومدم پنلم رو باز کردم دیدم هرچی دامنه داشتم رفته .. بقیه دوستان ثبت کردن :general503:
دامنه هاتو از الان 5 ساله ثبت کن به مشکل من دچار نشی
آره تاثیر داره ولی شرطش اینه که فینگلیش نباشهاستفاده از کلمه ی کلید به زبان انگلیسی در عنوان اصلا تاثیری داره ؟
مثلا : عکس جدید حامد بهداد - hamed behdad
@EmpireWorld
اها پس تاثیر داره.آره تاثیر داره ولی شرطش اینه که فینگلیش نباشه
یعنی عکس جدید حامد بهداد رو ننویسی : axe jadide hamed behdad
باید به این شکل بنویسی : new image from hamed behdad یا hamed behdad new images
البته این از نظر سئو اهمیت داره
ولی خب یه سری هم هستن (که البته بعضا زیادم هستن) که سرچ رو صورت فینگلیش انجام میدن
برای بدست آوردن اونا هم روش هایی هست که ارجاعت میدم به صفحه های قبلی و پست قبلی من در مورد نون در آوردن یه سریا
این anetwork هم خیلی دیگه داره مسخره میشهدیجی کالا فکر کنم گرافیست هاشو رو عوض کرده! قبلا طراحی ها خیلی خیلی بهتر بود
بنرها خیلی شلوغ و بی حساب کتاب طراحی شده تمرکز آدم رو بهم میریزن
داره شبیه سایت های 100 تومنی میشه!
برا تو هم این مشکل وجود داره؟توی گوگل وبمستر یه سری چیزا رو زده not found ولی در صورتی که توی سایت هست و چیزی حذف نشده.
تازه هر روز داره بیشتر هم میشه .
کلا یه سری تگ ها و مطالب رو میزنه حذف شدهبرا تو هم این مشکل وجود داره؟
من به غیر از این یه مشکل دیگه دارم اونم این که گوگل مثلا می نویسه صفحه تگ مثلا : دانلود فیلم ant man 2016
نات فانده در صورتی که اصلا همچین تگی تو سایت من نیست و فقط دانلود فیلم ant man 2015 استفاده کردم یعنی نگاه کردم تمام تگ های که ارور داشتن اصلا استفاده نشده بودن فقط به جای 2015 ، 2016 بود که نمی دونم چرا این طوری شده
های استیت رو وبمسترهای پرشین تولز آزاد کردندhistats.com
باز شد.
نه من ندیدم API داشته باشه ( اگر جایی API رایگان بده قطعا محدودش می کنه)اها پس تاثیر داره.
@mg6
آقا اون سایت compresspng api نداره که مستقیم خودمون وقتی عکس میزنیم اون خودش بزنه و کم کنه حجم رو؟ یا افزونه ای به این صورت نیست که حجم تصاویر رو کمتر کنه؟
حالا اون هیچ چرا به تگ هایی که تو سایت وجود نداره گیر میده؟کلا یه سری تگ ها و مطالب رو میزنه حذف شده
حالا بیا بهش بفهمون مرد مومن من چیزی رو حذف نکردم و حتی اون تگ و مطلبی که میگی حذف شده هم هست کجاش حذف شده؟ :|
فکر کنم روباتش نتونسته دسترسی پیدا کنه به تگ و مطلب فکر کرده حذف شده