والا تا اونجایی که من خوندم گوگل خیلی به bounce rate اهمیت می ده چون نشون دهنده کاربردی بودن اون مطلب یا اسپم بودنش هست به غیر از این به بازگشت کاربر به اون سایت هم اهمیت می ده
bounce rate فقط درصدی هست که نشون دهنده این هست که کاربرها چقدر با سایت تون تعامل داشتن ، از طریق اون میتونید تشخیص بدید که کاربرها از محتوای سایت تون خوششون امده یا نه .
همیشه هم bounce rate بالا نشون دهنده بد بودن یک سایت نیست ، بعضی سایت ها طوری هست که کاربر بعد دیدن یک صفحه کارش راه میفته ، دیگه نیاز به گشنن دیگر بخش های سایت رو نداره ، برای مثال من هر وقت دنبال اطلاعات یک فیلم خاص هستم ، اسم فیلم رو تو گوگل سرچ میکنم و سایت IMDB رو باز میکنم ، بعد دیدن اطلاعات فیلم صفحه رو میبندم ، دیگه نیاز گشتن تو سایت رو ندارم ، همین مورد برای سایت stackoverflow.com هم برام صدق میکنه.
یکسری سایت نوشته بودن ، گوگل bounce rate رو از روی اینکه یک کاربر رو یک جستجو کلیک میکنه و بعد در صورت ناراضی بود روی Back کلیک میکنه ، اندازه گیری میکنه ، که یک مشت چرت پرت هست ،
تنها راه دسترسی به اطلاعات bounce rate این هست که ، گوگل بتونه میزان سشن هر کاربر تو وب سایت داره دسترسی داشته باشه ، که این اطلاعات تنها از طریق آمارگیر ها قابل دسترسه (امارگیرها از طریق کدی که تو وب سایت تون قرار دادن ، اطلاعات دقیق کاربرها رو دریافت میکنن )
یک راه دیگه هم که گوگل میتونه ، اطلاعات کاربرها رو دسترسی داشته باشه این هست که بیاد از طریق مرورگر کروم اطلاعات کاربرها رو دزدی کنه.