بعضی سایت ها برات مشکل دار باز میشه؟ یعنی فقط متن میاد؟با تغيير اي پي ميشه اينو درست كرچرا اينجوري :
واسه منم اینطوری میشد خیلی اوقات (ولی فقط برخی سایت ها)
مشکلم با درست کردن تاریخ سیستم اوکی شد.
بعضی سایت ها برات مشکل دار باز میشه؟ یعنی فقط متن میاد؟با تغيير اي پي ميشه اينو درست كرچرا اينجوري :
بعضی سایت ها برات مشکل دار باز میشه؟ یعنی فقط متن میاد؟
واسه منم اینطوری میشد خیلی اوقات (ولی فقط برخی سایت ها)
مشکلم با درست کردن تاریخ سیستم اوکی شد.
نه خدا رو شكرکسی غیر من این مشکلو داره یانه؟
http://forum.persiantools.com/threads/مشکلات-و-سوالات-پیرامون-استفاده-از-فروم.210820/page-322#post-11693803
یا خداداخل کانال تلگرام pesni میشه کامنت گذاشت
هموطنان در حال اسپم هستند ...
جهان پی هم یکی دو هفته پیش دقیقا همین کارو کرد و همه مدارکو از اول خواست!پی لاین دارها
پی لاین امروز یهویی زد مدارک مارا که قبلا تایید کرده بود رد کرد :general107:
قبلا رو یادم نیست الان چقدر طول میکشه دوباره تایید کنن؟
خدایی دیده بودم ولی نمیدونم چرا نمیفهمدیم منظورت رو :دیآغا دمت گرم
يه هفته اي كجايي!! كه ما از مرورگر اپرا . كروم گرفته تا نسخه 35 تا 44 فاير فاكس گرفته تست مي كنيم واسه همين مشكل
خدايي دمت گرم , حال دادي ...
ملت همیشه در صحنه در همه ی موارد و اتفاقاتداخل کانال تلگرام pesni میشه کامنت گذاشت
هموطنان در حال اسپم هستند ...
عجب جمله اییا راه راست را به سمت ما کج
جریدهاون یکیه جیبرتی بود جیبوتی بود جیبی بود جرده بود جده بود چی بود یه قالب مثل صحیفا بود :general207:
اینکه خیلی وقته اینطورهیعنی دو ساعت بشینی و تو آپارات فیلم ببینی قشنگ میتونی 600 مدل مختلف تغییرات رو فقط در عرض 2 ساعت ببینی
یه نفر نشسته پشت سیستم هی مدل های مختلف رو رو آپارات اعمال میکنه
یه بار فلت میکنه یه بار فلان میکنه یه بار بیسار میکنه
خوب مرد مومن مثل آدم بشین سر جات بزار ملت فیلمشو ببینن و برن دیگه :دی
(البته فکر کنم این مدل نمایش مخصوص کانال های اشتراکی شون باشه)
این دقیانویس واسه شمام هست؟چي كار كنيم كه گوگل آدم حساب مون كنه! (ربات حساب نكنه مون ) و هي گير نده اينجوري :
مام كارمون جوري كه هي باس بسرچيم
منم وقتی قند شکنم فعال میشه این میاد ولاغیراین دقیانویس واسه شمام هست؟
واسه من تنها چیزی که به ذهنم میرسه هی عوض کردن و خاموش روشن کردن چی چی شکنه :general710:
من نمیدونم این مسئله برای شما هم هست یا فقط برای منه توی Histat وقتی وارد سایتت بشی خودت ، تو آمار افراد آنلاین 1 نفر اضافه میشه همچنین تو صفحه آنلاین نشون میده جزئیاتتو.مشاهده پیوست 913954
شاهکاری از histats
از آمارگیر گوگل استفاده کنید. خیلی بهترهمن نمیدونم این مسئله برای شما هم هست یا فقط برای منه توی Histat وقتی وارد سایتت بشی خودت ، تو آمار افراد آنلاین 1 نفر اضافه میشه همچنین تو صفحه آنلاین نشون میده جزئیاتتو.
وقتی از سایت بیرون میری تا 1 دقیقه جزو افراد آنلاین باقی میمونی
یعنی در 1 دقیقه قبل هر چی آدم تو سایت بوده رو آنلاین نشون میده
چند بار استفاده کردم ، یه جوریه اصن باید هفت خوان لیدی گاگا رو بگذرونی تا بفهمی چه خبر بوده تو سایتت ولی های استیت عین پراید میمونهاز آمارگیر گوگل استفاده کنید. خیلی بهتره