Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
کسی میتونه کمک کنه
اینجا
http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-کسی-که-اسکن-کتاب-انجام-دهد.772178/
اینجا
http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-کسی-که-اسکن-کتاب-انجام-دهد.772178/
بین هر سرج یه چندثانیه باید فاصله بندازی وگرنه بازم باید کد وارد کنی.چي كار كنيم كه گوگل آدم حساب مون كنه! (ربات حساب نكنه مون ) و هي گير نده اينجوري :
مام كارمون جوري كه هي باس بسرچيم
علتش اینه که شما موقع سرچ کردن فیل تر شکنت وصلهچي كار كنيم كه گوگل آدم حساب مون كنه! (ربات حساب نكنه مون ) و هي گير نده اينجوري :
این که ماله جای خاصی فک نکنم باشهکسی میدونه این ادرس کجاس؟:angrybirds8:
dc.ir
قندشکنتو عوض کن قند شکنتو cproxy کنچي كار كنيم كه گوگل آدم حساب مون كنه! (ربات حساب نكنه مون ) و هي گير نده اينجوري :
من از شکر استفاده میکنم. راحت ترههمه از قندشکن استفاده میکنن چرا؟:angrybirds11:ما که خیلی وقته قند حبه ای میگیریم:android06:
بین هر سرج یه چندثانیه باید فاصله بندازی وگرنه بازم باید کد وارد کنی.
ما قند خون داريم اصلا قند استفاده نمي كنيمعلتش اینه که شما موقع سرچ کردن فیل تر شکنت وصله
و برای همین گوگل این کپچا رو میاره که ببینه انسان هستی یا ربات
بهترین کار اینه که فیل تر شکنو دیسکانت کنی چون آی پی غیر ایرانی توی نتایج هم تاثیر میذاره
dci.ir
ايها الناس!! من چيلتر شكن ندارم
جمله از خودمهعجب جمله ای
خدایا راه ، راه راست رو به سمتمون کج کن
داغونم کردی جمله از کیه؟
فیسبوکه؟ یا گوگل ؟ )مشاهده پیوست 913954
شاهکاری از histats
من اصلا چایی نمیخورم ، فقط آب سرد.همه از قندشکن استفاده میکنن چرا؟:angrybirds11:ما که خیلی وقته قند حبه ای میگیریم:android06:
ربطی به استفاده از پروکسی نداره ، شما هر زمان که تعداد زیادی درخواست همزمان به سمت گوگل بفرستید ، گوگل شما رو مشکوک به ربات در نظر میگیره و برای دسترسی یک کپچا رو باید وارد کنید (برای نشون دادن آدم بود) ، اگر تعداد درخواست ها کاهش پیدا کنه بعد 30 دقیقه یا چند ساعت به حالت اولش برمیگرده ، اگر نه به همین صورت ادامه داره .ايها الناس!! من چيلتر شكن ندارم
امكان داره از مخابرات باشه
چون اي دي اس ال مخابرات دارم
Extensionsای روی مرورگرت نداری که تعداد ایندکس ها و اطلاعات کامل یه سایت رو نشون بده ؟زياد استفاده مي كنم از گوگل ديگه نه در اون حد كه ثانيه اي باشه
ما قند خون داريم اصلا قند استفاده نمي كنيم
ايها الناس!! من چيلتر شكن ندارم
امكان داره از مخابرات باشه
منم از ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنم تا حالا همچین اتفاقی برام نیافتاده.امكان داره از مخابرات باشه
softarchiveدوستان این سایت دانلود انگلیسیه که عضو میشی و یه حالت وبلاگ بهت میده اسمش چی بود ؟
خیلیم معروف خوراکه دانلوده
برای من هم زیاد پیش میادچي كار كنيم كه گوگل آدم حساب مون كنه! (ربات حساب نكنه مون ) و هي گير نده اينجوري :
همه از قندشکن استفاده میکنن چرا؟:angrybirds11:ما که خیلی وقته قند حبه ای میگیریم:android06:
یهو یاد نظرات سایتم افتادم ، باور کنین بازدیدکننده های معمولی که صرفا واسه مطلب میان نت و میرن اینو ببین میگن این کدوم فیلترشکنه که اسمش قند و شکره؟من از شکر استفاده میکنم. راحت تره