میدونم ولی اونجا هم هیچی نبود:general311:تو پنل هاست یه قسمتی هست خدایا چی بود اسمش؟ (@shiraz-boy ) باید غیرفعالش کنی
حیفه اون سایت که به خاک سیاه نشست.وضعیت فعلی کاربرای 98ia
معلوم نیست برادر جناب جوشنی (روحشون شاد) چیکار میکنن؟ اصلا از سایت سر در میارن؟
خب از درگاه واسطش استفاده کن و کارمزد 1.5 درصد بده
اینطور که بهتر از این هست که مشتری هات هی با خطای درگاه پرداخت مواجه بشن و برن و پشت سرشونم نگاه نکنن
تنها انجمنی ک اون همه کاربر داشت..خوبم ازشون استفاده میکردحیفه اون سایت که به خاک سیاه نشست.
تو قسمت public_html یه فایل هست به اسم wp-login.php این فایل وقتی سایزش 0kb میشه معمولا این مشکل پیش میاد که میتونینتو پنل هاست یه قسمتی هست خدایا چی بود اسمش؟ (@shiraz-boy ) باید غیرفعالش کنی
پسورد پوشه wp-admin را بردار
تو روی پوشه ادمین سایتت پسورد گذاشتی
دقیقا هر وقت من یه سایت روی نت افراز بالا آوردم
سایتشون کلا فیلتره متاسفانه.وضعیت فعلی کاربرای 98ia
معلوم نیست برادر جناب جوشنی (روحشون شاد) چیکار میکنن؟ اصلا از سایت سر در میارن؟
نکته جالب اینجاست که همیشه این حملات فقط روی سرور های نت افراز انجام میشه!!! وگرنه بنده سایت وردپرسی هم روی هاست دی ال هم میهن وب هاست و هم هاست ایران و ... داشتم روی هیچ کدوم همچین حملاتی نبوده!دقیقا هر وقت من یه سایت روی نت افراز بالا آوردم
بعدش طی یکسری حملات داغون میشد و به پشتیبانی که پیام میدادم میگفت حملات brotforce یا همچین چیزی هستش و باید روی پوشه wp-admin پسورد بزاری
الان برای شما هم پسورد گذاشتی که میتونی از توی هاستت پسورد رو برداری
یه سرچ کن توی نت در مورد پسورد گذاشتن روی wp-admin
میاد روش ها و اطلاعات کامل
شبیه صحیفه هست
اون یکیه جیبرتی بود جیبوتی بود جیبی بود جرده بود جده بود چی بود یه قالب مثل صحیفا بود :general207:شبیه صحیفه هست
تا اونجایی که من میدونم نسخه های مختلفی داره
سرچ کن پیدا میکنی
برو سیبا پی درگاه دلاریم میدهپی لاین دارها
پی لاین امروز یهویی زد مدارک مارا که قبلا تایید کرده بود رد کرد :general107:
قبلا رو یادم نیست الان چقدر طول میکشه دوباره تایید کنن؟
یعنی دو ساعت بشینی و تو آپارات فیلم ببینی قشنگ میتونی 600 مدل مختلف تغییرات رو فقط در عرض 2 ساعت ببینی
یه نفر نشسته پشت سیستم هی مدل های مختلف رو رو آپارات اعمال میکنه
یه بار فلت میکنه یه بار فلان میکنه یه بار بیسار میکنه
خوب مرد مومن مثل آدم بشین سر جات بزار ملت فیلمشو ببینن و برن دیگه :دی
(البته فکر کنم این مدل نمایش مخصوص کانال های اشتراکی شون باشه)
سلام بر بزرگ مردان عرصه وبمستري
اغا مشكل داشتيم مث هميشه اومديم خدمت شما
قضيه از اونجا شروع شد كه نمي دونم چي شد افزونه هاي مرورگر محبوبم يعني فايرفاكس پريد از جمله وب رنك و I D M (واسه همسان سازي دانلود منيجر )
من هر وقت ويندوز عوض مي كردم واسه نصب افزونه ها از مسير tools-Add-one بعدشم سرچ افزونه و نصب !
ولي الان سرچ كه مي كني پيدا مي كني ولي موقعه دانلود ارور ميده و فطع ميشه
از داخل سايتش هم كه ميري سايت به زور فقط حروفش لود ميشه كه دانلود از اونجام فك كم محاله :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox
نمي دونم قضيه تحريم هست . مشكل از نت من هست ولي هرچي هست به آپ جديد مرورگر ربط داره چون تا اين نسخه 45 اومد اينجوري شد
ضمنا سيستم من زياد هم قديمي نيست فردا پس فردا جشن تولد 15 سالگيش هست !!!!!!!!!!!!!! ويندوز اكس پي هست
دوستان اگه تونستن دانلود و اينجا آپ كنن ممنون ميشم
يني مديونيد اگه كمك نگنيد اين همه تايپيدم ! - | -
*