آقا روز شنبه ای با همه ی درد اوریش یه خوبی داشتشاید یکی نخواد عکس ابرقهرمان های شما ترافیکش رو مصرف کنه ، عکس کوچیک قرار بدید لطفا هرکی خواست میبینه![]()
خوبیشم جمله ای بود که گفتی :دی
آقا روز شنبه ای با همه ی درد اوریش یه خوبی داشتشاید یکی نخواد عکس ابرقهرمان های شما ترافیکش رو مصرف کنه ، عکس کوچیک قرار بدید لطفا هرکی خواست میبینه![]()
همین که GIF نمیذارن جای شکر داره :general606:شاید یکی نخواد عکس ابرقهرمان های شما ترافیکش رو مصرف کنه ، عکس کوچیک قرار بدید لطفا هرکی خواست میبینه![]()
یه چیز تبلیغاتیهکسی میدونه آپتایم 99.9 یعنی چی؟ کلا آپتایم های این شکلی..
ببخشیدشاید یکی نخواد عکس ابرقهرمان های شما ترافیکش رو مصرف کنه ، عکس کوچیک قرار بدید لطفا هرکی خواست میبینه![]()
باید قبل تر میگفتی :general606:همین که GIF نمیذارن جای شکر داره :general606:
من با این تابع یه سری کلمه رو تو سایت فیلتر کردم
function replace_text_mw($text){
$replace = array(
'***' => '*****',
);
$text = str_replace(array_keys($replace), $replace, $text);
return $text;
}
add_filter('the_content', 'replace_text_mw');
add_filter('the_excerpt', 'replace_text_mw');
اما یه مشکلی که هست اینه که این تابع هر چی رو توش بنویسی فیلتر میکنه و براش فرقی نداره که قسمتی از یه کلمه دیگه باشه یا نه.
مثلا "ست "رو باهاش فیلتر میکنم ولی کلمه تست رو هم فیلتر میکنه ت****
راه حلی واسش نیس که فقط کلمه مورد نظر رو فیلتر کنه نه همه ی کلماتو؟
دیگه خدایی با این گلایه ت موافق نیستم :دیبعضی ها هم هستن برای کانالشون مطلب کم میارن میارن کانال ما عضو میش هر چی میفرستیم ، به کانالشون کپی میکنن :|
درودوی بی سئو قدیمی شده dbtech seo نصب کنید
منم تقریبا همه سیستم های پاپ اپ رو تست کردم و همه شون به طور کلی به جورن! یعنی یک سیستم شمارشش خوبه ولی پورسانتش کمه و یه سیستم برعکس شمارشش ضعیفه و پورسانتش زیاد و در نهایت هر دوی این سیستم یه مبلغی رو در روز به شما میدن و تفاوت آنچنانی نداره و فقط مهم اینه که سرعت بالای داشته باشه و مشکل ایجاد نکنه برای سایت نمایش دهنده و به موقع تسویه کنه. این دو مقوله مهم هستن و گرنه همه یه پورسانتی رو میدن با تفاوت بسیاز جزئی ...من تقریبا اکثر این سیستمای پاپ رو تست کردم . توشون لرد پاپ آپ و پاپ نیک و نکست پاپ آپ از بقیه بهترن ، هم از نظر اینکه تبلیغ جنسی ندارن هم شمارش و واریزشون خوبه هرچند نکست پاپ آپ یه مدته شمارشش بد شده .
------------
از دیروز سایت ما رو هم با اینکه به تذکرات ساماندهی رسیدگی میکردیم یکدفعه ای و بی خبر فیلتر کردن. فعلاً درخواست رفع فیلتر دادم و در مرحله بررسی هست ، بنظرتون ممکنه اینور سال رفع فیلتر بشه ؟ اگه تو این مدت سایت رو با یه دامنه دیگه بالا بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟
شما که تجربه استفاده از همشون رو داری بین بد و بدتر کدومشون بد هستند؟!منم تقریبا همه سیستم های پاپ اپ رو تست کردم و همه شون به طور کلی به جورن! یعنی یک سیستم شمارشش خوبه ولی پورسانتش کمه و یه سیستم برعکس شمارشش ضعیفه و پورسانتش زیاد و در نهایت هر دوی این سیستم یه مبلغی رو در روز به شما میدن و تفاوت آنچنانی نداره و فقط مهم اینه که سرعت بالای داشته باشه و مشکل ایجاد نکنه برای سایت نمایش دهنده و به موقع تسویه کنه. این دو مقوله مهم هستن و گرنه همه یه پورسانتی رو میدن با تفاوت بسیاز جزئی ...
شما که تجربه استفاده از همشون رو داری بین بد و بدتر کدومشون بد هستند؟!
رزبلاگ افتضاحهبهترین شمارش رو رزبلاگ داره . بعد هم p30rank . سومی هم popupads.ir
این سه تا عالین
بله :general601:@MOHAMMAD026_1 : حاج محمد فروش هاستت بر قراره ؟
از راهی ک @mahmoodsoft گفت استفاده کنمن با این تابع یه سری کلمه رو تو سایت فیلتر کردم
function replace_text_mw($text){
$replace = array(
'***' => '*****',
);
$text = str_replace(array_keys($replace), $replace, $text);
return $text;
}
add_filter('the_content', 'replace_text_mw');
add_filter('the_excerpt', 'replace_text_mw');
اما یه مشکلی که هست اینه که این تابع هر چی رو توش بنویسی فیلتر میکنه و براش فرقی نداره که قسمتی از یه کلمه دیگه باشه یا نه.
مثلا "ست "رو باهاش فیلتر میکنم ولی کلمه تست رو هم فیلتر میکنه ت****
راه حلی واسش نیس که فقط کلمه مورد نظر رو فیلتر کنه نه همه ی کلماتو؟
رزبلاگ رو خودمم قبول ندارمرزبلاگ افتضاحه
اگه تو رزبلاگ روزی 100 تا شمارش داشته باشم توی سایت های پاپ اپ دیگه 400 تا دارم :|
من که خیلی راضیمرزبلاگ افتضاحه
اگه تو رزبلاگ روزی 100 تا شمارش داشته باشم توی سایت های پاپ اپ دیگه 400 تا دارم :|
تعدادی از این سایت ها رو دوستان گفتن : irpopup / popupads / popnic / lordpopup / nextpopup و ....شما که تجربه استفاده از همشون رو داری بین بد و بدتر کدومشون بد هستند؟!