لاغر مردنی تر شدهوای وای وای من عاشق مردعنکبوتیم ولی فک کنم تو این فیلم نقش خوبی نداشته باشه البته امیدوارم اشتباه کنم
چشاشم خیلی مسخره تر شده لامصب
مرد عنکبوتی همون اولی که باهاش خاطره دارم
آخ آخ آخ
لاغر مردنی تر شدهوای وای وای من عاشق مردعنکبوتیم ولی فک کنم تو این فیلم نقش خوبی نداشته باشه البته امیدوارم اشتباه کنم
اون بنفشه همون که از تو سرش نور میزنهوالا من که فقط مرد عکنبوتی ، ایرون من،کاپتان،رومانف،اون دختره جادوگره و اون پسره تیرکمونیه رو میشناسم
بقیه ناآشنا بودن
اون که یه حرفای فلسفی میزد؟ همون که شبیه یه جورایی حس خفن بودن داشت :دیاون بنفشه همون که از تو سرش نور میزنه
اون عینکیه هم همون که لباسش دو تا بال داره
توی قسمت آخر فیلم اونجرز هر دوشون بودن
دروداحتمالا مشکل شما سازگار نبودن نسخه ویبولتین با نسخه mysql یا php سرور هست
البته بعید میدونم اینچنین باشه: https://www.vbulletin.com/docs/html?manualversion=40201601
الان دقیقا مشکلتون چیه؟ سایت بالا نمیاد کلا؟ ارور خاصی میده؟ یا؟
ورژن ویبولیتن و نسخه پی اچ پی که رو سرور نصبه چنده ؟درود
بعد از این بهانه گفتم اصلا vbseo رو غیرفعال کنید فروم ما را بالا بیاورید الان تیکت دادم میگن:
ممکن است از پلاگینها نباشد، ما از دیشب تا صبح تمامی راه حل ها را امتحان کردیم.
با دستور define('DISABLE_HOOKS', true); پلاگین ها را از کانفیگ غیرفعال کردیم ولی برطرف نشد. البته این احتمال وجود دارد که از تیبل های دیتابیس پلاگین ها باشد یا شاید هم خود ویبولتین
خدایی هالک دیگه بسشه تو این چند مدت تو همه فیلم ها بوده ، الان تو تور هم هست دیگه چی میخواد این بازیگراون که یه حرفای فلسفی میزد؟ همون که شبیه یه جورایی حس خفن بودن داشت :دی
هالک میخوام
یعنی وقتی دیدم هالک بینشون نیست اعصاب مصاب برام نموند
لامصب عاشق هالکم
عاشق هالک و رومانوف :دی
اخر ovengers نفهمیدم چرا هالک بیخیال رومانوف شد :|
تو ثور هست؟ فیلم جدید ثور هالک توش بازی میکنه؟خدایی هالک دیگه بسشه تو این چند مدت تو همه فیلم ها بوده ، الان تو تور هم هست دیگه چی میخواد این بازیگر
Thor: Ragnarok
هست ، فکر کن هالک تو ثور!تو ثور هست؟ فیلم جدید ثور هالک توش بازی میکنه؟
really or you kidding me?
ناموسا تیم آیرون من خیلی باحالتره..شخصا امیدوارم آیرون من دهن کاپیتان رو سرویس کنه خیلی رو مخمهیوخ عمو هالک میخوای چیکار تو فیلم کاپیتان؟
تیم کاپیتان
تیم مردآهنی
بلههستی دانلود واسه چی ساس شده؟
اسم فیلم به نام کاپیتانه فکر میکنی آیرون ببره؟ناموسا تیم آیرون من خیلی باحالتره..شخصا امیدوارم آیرون من دهن کاپیتان رو سرویس کنه خیلی رو مخمه
تازه بلک پانتر هم هست تو تریلرش که نشون میداد از کاپیتان سریعتره و قدرتمند تر..+اسپایدر من با لباس ساخت تونی..
سلام
فروم ما بیش از 1 هفته هست بالا نمیاد به خاطر جایی که هاستی خریداری کردیم البته چند ساله اما این مدت اخیر ما را دیوانه کردند........
بهانه ارتقا هاست اوردند
فروم ما ویبولتین هست الان تهدیدشون کردم الان به ما این پیغام را دادند
لطفا ما را راهنمایی کنید:
سرور مشکلی ندارد. مشکل از اسکریپت شماست بدلیل منسوخ بودن اسکریپت و پلاگین هایی که نصب کردید با این سرور که آخرین نسل دیتابیس است جواب نمیدهد. سایت شما به یک سرور قدیمی منتقل کردیم و بدون مشکل لود میشود. برای تست دامنه ای بر روی آن پارک کردیم: Live-help.ir
css قالب بدلیل این که با دامنه اصلی سایت نیست، لود نمیشود.
DNSهای دامنه خود را بصورت زیر تنظیم کنید:
----------------------
-------------------------
ضمنا این سرور نیز در سال جدید با آخرین نسل سخت افزارها و نرم افزارها بروز میشود و سایت شما مجدد خراب خواهد شد. بنابراین اقدامات لازم را برای بروزرسانی سایت خود انجام دهید. آخرین نسخه ویبولتین 5.2.0 میباشد و پلاگین هایی مانند vbseo سه سال قبل منسوخ شده و دیگر آپدیت نمیشوند.
ارور دیتابیس چی هست؟درود
استاد هیچی مثل ادم فروممون بالا بود و به روال عادی خود ادامه میداد تا اینکه فروم بالا نیامد Database error داد تیکت زدم گفتن سرور درحال آپدیته
الان 7 روزه نامردا مارا سرکار گذاشتند و فروم این 7 روز بالا نیامد!!!!!!!!!!!!
تیکت زدم بهانه اوردن:
سایت شما را تاکنون دوبار منتقل کردیم. ارور دیتابیس میدهد. تنظیمات سرور اعم از max_allowed_packet در mysql قبلا انجام شده است.
خلاصه بالا نیامد تیکت زدم:
بهونه ویبولتین نسخه زیر 5 هست و درباره سرور خودشون گفتن:
سرورهایی که سازگار هستند قدیمی هستند. این سرورها مطابق با آخرین نسخه ها و بروزرسانی ها در سال 2016 تنظیم شده است.
تو database error قسمت Invalid SQL هم مشاهده میکنید؟ (یا فقط ارور عادی هست؟)درود
استاد هیچی مثل ادم فروممون بالا بود و به روال عادی خود ادامه میداد تا اینکه فروم بالا نیامد Database error داد تیکت زدم گفتن سرور درحال آپدیته
الان 7 روزه نامردا مارا سرکار گذاشتند و فروم این 7 روز بالا نیامد!!!!!!!!!!!!
تیکت زدم بهانه اوردن:
سایت شما را تاکنون دوبار منتقل کردیم. ارور دیتابیس میدهد. تنظیمات سرور اعم از max_allowed_packet در mysql قبلا انجام شده است.
خلاصه بالا نیامد تیکت زدم:
بهونه ویبولتین نسخه زیر 5 هست و درباره سرور خودشون گفتن:
سرورهایی که سازگار هستند قدیمی هستند. این سرورها مطابق با آخرین نسخه ها و بروزرسانی ها در سال 2016 تنظیم شده است.
آرهدوستان کسی ووکامرس رو وردپرس نصب کرده ؟