AhangCity.CoM
Registered User
راست می گن همون قبلی خوبهچرا؟ :general503:
این خوب نی :|
راست می گن همون قبلی خوبهچرا؟ :general503:
راست می گن همون قبلی خوبه
این خوب نی :|
چون قبلی بهتر بود.همون قبلی رو بذار
علی احمری رو با همون میشناسن
چبکار کردی با خودت ، با ما چیکار کردی؟باز همون قبلی رو گذاشتم
ممنون که به درخواست کاربرا توجه کردی:general304:باز همون قبلی رو گذاشتم
کد زمینه دلخواه را داخل شرط if بذار مثلایه زمینه دلخواه طراحی کردم گذاشتم توی وردپرس
الان همه پست ها این زمینه دلخواه چسبیده بهشون
نمیشه شرطی گذاشت که فقط پست هایی که اطلاعات زمینه دلخواه رو پر کرده باشن نمایش بده؟
<?php
if (get_post_meta($post->ID, 'size',true)!= "") {
echo "".get_post_meta($post->ID, 'size',true)."";
}
?>
چقدر پول میدی؟ اینو بگوطراح قالب وردپرس کسی می شناسید؟
ارزون و اصل کار هم کد نویسی برام مهمه
کلا همه درگاه ها فیلتر شدندوستان قبلا از درگاه پرداخت جهان پی استفاده میکردم،ولی چند روزی هست که شیلتر شده، الان بهترین جایگزین برای این سایت کدام سایت هستش؟
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
فیلتر پارس پال و پی لاین و آی تی پرداخت برداشته شدهمن همیشه از باج دادن متنفر هستم
چه یک درصد کارمزد به درگاه های واسط و چه مالیات
حرفم که نمیشه زد ، میندان توی گونی ادمو میبرن به ناکجا افراد
وقتی دکتر دامپزشکی رو بزارن برای فیلترینگ همین میشه ، ادمی که فرق گوگل و اینترنت رو نمیفهمه چطور میشه باهاش کنار اومد
البته اونا میدونن چیکار کنن
یه عده کلاه بردار رو میارن رئیس دزد ها میکنن ، چون کلاه بردار بلده چطوری از دزد سهم برداره ، این وسط وبمستر بیچاره هم که مثل نمونه ازمایشگاهی روش هر کاری انجام میدن کسیم که صداش در نمیاد
من وضعم خوبه نیازی به پول بیشتر ندارم
ولی وبمستری میشناسم که چشم نداره نابیناس کل درامدش هم 700 تومن در ماهه این ادم چطوری میخواد زندگی بگذرونه چطوری باید بیافته دنبال ویرایش کد ها و جایگزینی ادرس ها و هزاران درد دیگه
ترجیح میدم توی اریتره و کره شمالی زندگی کنم چون لااقل اونا تکلیفشون مشخصه
دلیلش اینه که whmcs به آی پی هم حساسه و اگه تغییر کنه شما لاگ آوت میشیکاربرد این گزینه تو اسکریپت whmcs چیه ؟ تو هر هاستینگی این گزینه رو فعال میکنم فرقی با غیرفعال بودنش نداره.
مشاهده پیوست 916967
هرچی کم تر بهتر :|چقدر پول میدی؟ اینو بگو
:general304:ممنون که به درخواست کاربرا توجه کردی:general304:
امیدوارم مسئولینم تو سال اینده ایطوری بشن:general710:
دیگه آواتار تغییر نمیکنهچبکار کردی با خودت ، با ما چیکار کردی؟
همین خوبه
همه اینا که گفتی همچنان رو نت من فیلترنفیل
فیلتر پارس پال و پی لاین و آی تی پرداخت برداشته شده
اما پی لاین امکان تراکنش رو غیر فعال کرده ولی پارس پال فعاله
قیمت بگوهرچی کم تر بهتر :|
دنبال یه نفر هستم ترجیحا بتونه یه قالب مثل سایت هکس دانلود برام درست کنه ، البته هکس دانلود که داره از قالب پرشین ورژن 3 استفاده می کنه
منم می خوام از همون پرشین استفاده کنم چون می گن قالب خوبی هست ولی می خوام یه حالت اختصاصی و شیک داشته باشه
من با های وب و رایتل امتحان کردم باز میشه در حالیکه دیروز فیلتر بودندهمه اینا که گفتی همچنان رو نت من فیلترن
نت مخابراتم هست. زودتر از همه فیلتر میکنن دیرتر هم رفع فیلتر
کارهای رضا کیانوش خوبه تو چندتا سایت کارهاش را دیدمهرچی کم تر بهتر :|
دنبال یه نفر هستم ترجیحا بتونه یه قالب مثل سایت هکس دانلود برام درست کنه ، البته هکس دانلود که داره از قالب پرشین ورژن 3 استفاده می کنه
منم می خوام از همون پرشین استفاده کنم چون می گن قالب خوبی هست ولی می خوام یه حالت اختصاصی و شیک داشته باشه