سایت های موزیک که پیشرفت داشتن D:دوستان در 3 روز اخیر، افت بازدید داشتید؟
من حدود 10% الی 20% داشتم، طبیعی هست؟
سایت های موزیک که پیشرفت داشتن D:دوستان در 3 روز اخیر، افت بازدید داشتید؟
من حدود 10% الی 20% داشتم، طبیعی هست؟
دیگه بالاخرهخب با این اوصاف چرا کار میکنین ؟
معلومه نهفعال کردن ssl از نظر مقامات ایرانی ایراد داره؟
پس با این اوصاف حالا حالاها موندنیهوالا با این کانال های کله گنده بعید میدونم!
(سایت ***** کانال داره + 90% رسانه های خبری + کانال دولت و... )
خخخخخخ اینا ساعت کاریشون همیشه عالی بوده !ضمن تبریک سال نو و با آرزوی بهترینها، برنامه کاری ایرنیک در ایام تعطیلات به شرح زیر میباشد::general707:
- نرم افزار منقضی و معلق کردن دامنهها از ۱۵ فروردین ۱۳۹۵ آغاز خواهد شد.
- ساعات کاری ایرنیک در روزهای ۷ تا ۱۱ فروردین ۱۳۹۵، از ساعت ۹ الی ۱۳ خواهد بود.
- ساعات پاسخگویی تلفنی در روزهای ۷ تا ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ از ساعت ۰۹:۰۰ الی ۱۲:۰۰ میباشد.
- ایمیلهای ارسالی به نشانی [email protected] در طول مدت تعطیلات بررسی خواهند شد.
- ثبت و تایید دامنههایی که احتیاج به ارسال مدارک ندارند در طول مدت تعطیلات انجام میگردد.
- سایر کارهای مربوط به دامنهها در روزهای ۷ الی ۱۱ فروردین ۱۳۹۵ به انجام میرسند.
نیتم که خیره میخوام تا وقتی سایت رفع فیلتر میشه سایت باز باشه:general603:معلومه نه
شما نیتت خیره :general406:
باور کن ارزش نداره این همه دنبالش باشیخخخخخخ اینا ساعت کاریشون همیشه عالی بوده !
بچه ها این فیلترینگ چیکارش کنم هرچی مینویسم جواب نمیدن میگم بزارین خودم بیام کمتون کنم بازم جواب نمیدن
مشاهده پیوست 917116
کسی شماره نداره ازشون زنگ بزنم؟
نابود شد سایتم نمیدونم چیکار کنم
باور کن ارزش نداره این همه دنبالش باشی
بیا برو یه دامنه دیگه ثبت کن تا بهت بگم چیکارش کنی یه هفته نشده همه لینک هات درست میشه
خودمم به فکرم زد یه دامنه دیگه بزنم اما مشکل اینه که من 4 ساله به جان مادرم شب و روز وقت گذاشتم شاید باورتون نشه اما پیاده میرفتم به مدرسه تا پول کرایشو بزارم خرج سایت کنم شاید بگید دیوانست اما سایتمو دوست داشتم دلم خوش بود پیشرفت میکنه و کرد تا 309 ایران اومد اما ببین به چه روزی افتادمباور کن ارزش نداره این همه دنبالش باشی
بیا برو یه دامنه دیگه ثبت کن تا بهت بگم چیکارش کنی یه هفته نشده همه لینک هات درست میشه
مثه اینکه اگه ssl بذاری از آی پی سرور میبندنتمیگما ssl رو بگیریم تا راه اندازیش چقدر زمان میبره؟؟
فیلترینگ گیر نمیده سایت ssl باشه؟؟ ( سایت فیلم و سریال هست )
خب برای همین میگم یه دامنه دیگه بگیرخودمم به فکرم زد یه دامنه دیگه بزنم اما مشکل اینه که من 4 ساله به جان مادرم شب و روز وقت گذاشتم شاید باورتون نشه اما پیاده میرفتم به مدرسه تا پول کرایشو بزارم خرج سایت کنم شاید بگید دیوانست اما سایتمو دوست داشتم دلم خوش بود پیشرفت میکنه و کرد تا 309 ایران اومد اما ببین به چه روزی افتادم
خاک تو سر ..... ایران بشه ( ناراحت نشین واقعیته ) که تو هر شرایطی کنار میایم با اینا و آخرش میشه این فقط تو دنیای مجازی جرات داریم اعتراض کنیم
داداش اینا چیه دیگه برای فیلترینگ نوشتی!!! اینطوری بدتر باهات لج میکنند.خخخخخخ اینا ساعت کاریشون همیشه عالی بوده !
بچه ها این فیلترینگ چیکارش کنم هرچی مینویسم جواب نمیدن میگم بزارین خودم بیام کمتون کنم بازم جواب نمیدن
مشاهده پیوست 917116
کسی شماره نداره ازشون زنگ بزنم؟
نابود شد سایتم نمیدونم چیکار کنم
از کجا بدونم نصب شده؟ چون اصلا سی دی نصب نداشتدرایورش درست نصب شده ؟
دوستان به گوگل درخواست بدید شاید یه راه قطعی برای جلوگیری از چیلتر شدن سایت ها داشته باشه. الان google sites رو هر مطلبی بزاری روش چیلتر نمیشه.
آب از سرت که گذشت فرقی نمیکنه چی بشهداداش اینا چیه دیگه برای فیلترینگ نوشتی!!! اینطوری بدتر باهات لج میکنند.