https://link.digikala.com/
ورود ادمین دیجی کالا از اینجاست؟
anetwork الان استفاده می کنی؟https://link.digikala.com/
تو چن می زنی؟:|قیمت بگو
اینا چرت و پرته
لدفا همون قبلی رو بذاریدباز همون قبلی رو گذاشتم
هرچی بیشتر بهترتو چن می زنی؟:|
قصد ندارم بحثی شروع کنم، ولی ببین مهدی جان، درگاه به ما خدمات ارائه میده و در عوض کارمزد میگیره!کلا همه درگاه ها فیلتر شدن
هیچ جایگزینی هم برای جهان پی وجود نداره و شما هم باید صبر پیشه کنی
یکم خوبه آدم منفعت شخصی رو کنار بذاره و برای مشکلات دیگران هم ارزش قائل شه
الان شما که یوزر جهان پی هستی اگه بری تو یه سایت دیگه عضو شی مسلما کارت راه میفته
و تو این رقابت کثیفی که راه انداختن تنها که کسی که ضرر میکنه همون جهان پی هستش که همیشه کار تو رو راه مینداخته
البته اینی که میگم منظورم صرفا شخص شما نیستا کلا همه کسائی رو میگم تیپ فکریشون اینطوریه
خیر، از 3 تا isp چک کردم همچنان فیلتر هستند!فیلتر پارس پال و پی لاین و آی تی پرداخت برداشته شده
اما پی لاین امکان تراکنش رو غیر فعال کرده ولی پارس پال فعاله
مشکلو حل کرده. مراجعه کن به پنل کاربریت توضیح داده جهان پی که چیکار کنید.دوستان قبلا از درگاه پرداخت جهان پی استفاده میکردم،ولی چند روزی هست که شیلتر شده، الان بهترین جایگزین برای این سایت کدام سایت هستش؟
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
ببین شما خودت هاستینگ داریقصد ندارم بحثی شروع کنم، ولی ببین مهدی جان، درگاه به ما خدمات ارائه میده و در عوض کارمزد میگیره!
کار فی سبیل الله که نمیکنه
ما هم پشتشو خالی نمیکنیم، ولی الان گناه ما چیه؟ مگر ما فیلترش کردیم؟
فعلا با درگاهی دیگر جایگزین میکنیم، هر وقت مشکلش حل شد مجدد میریم سمتش
البته با https بدون هیچ مشکلی کار میکنه و اوکی هست
فکر میکنم نیاز ب جایگزین نیست
Jahanpay به هر حال بر میگردهببین شما خودت هاستینگ داری
هاست رو هم که دیگه اکثرا میدونن به یه اشاره بنده تا به فنا بره. یه روز هارد میسوزه یه روز پورت کم میاد و هزار تا چیز دیگه
یعنی هرکاری کنی بازم سرور پایداریش مشخص نیس. حالا حسابشو بکن با یه مشکل تو سرور مواجه بشی که به نا حق بوده مثلا اتک زدن بهت
تو این موقعیته که میفهمی یوزر هات چقدر به تو وفادارن و اگه طبق نظریه شما باشه مسلما نتیجه ای که حاصل میشه برات خوشایند نیس چون خیلیا از سرورت میرن
و تجربه هم ثابت کرده یوزری که رفت دیگه رفته باید بیخیالش بشی. حداقلش برای من که اینطوری بوده
حالا همه اینا رو بذار کنار اون مسئله ای که به نا حق این این اتفاق میفته + یکی دیگه آماده ست که کارتو یکسره کنه و همونایی که رفتن و اونایی که موندن رو هم ببره
فک نمیکنم کسی دلش بخواد تو این موقعیت قرار بگیره ولی واقعا وضعیت بدیه
در ضمنه همه این حرفا همونطور که درگاه کارمزد میگیره شما هم پول هاست رو میگیری و نوش جونت هیچ اشکالی هم نداره
ولی بازم شرایطی به وجود میاد که نیاز به حمایت همه ست
نه ، به نظر من عمرش خیلی بیشتر از ایناس ...پارسال این موقع وایبر بودیم امسال تلگرام
به نظرتون تلگرام هم به سرنوشت بقیه دچار میشه راحت بشیم ؟
والا با این کانال های کله گنده بعید میدونم!پارسال این موقع وایبر بودیم امسال تلگرام
به نظرتون تلگرام هم به سرنوشت بقیه دچار میشه راحت بشیم ؟
اره دیگه خودشونم میدونن الکسیس سانچز نیستو الکسیس تگزا... ولی نمیتونستن بگن :general406:
اره روی 3 تا سایتم از anetwork استفاده میکنمanetwork الان استفاده می کنی؟
چند وقته کار میکنین باهاش ؟اره روی 3 تا سایتم از anetwork استفاده میکنم
خیلی وقته کار میکنمچند وقته کار میکنین باهاش ؟
چیزای خوبی ازش نشنیدم :|
خب با این اوصاف چرا کار میکنین ؟خیلی وقته کار میکنم
شمارش خوبی نداره
پرداختی هاشم دیر به دیره