دیشب شانس آوردن نتونستم زنگ بزنم جز فحش هیچی واسه گفتن نداشتمانگار ایام تعطیلات قطعی اینترنت کمتر شده![]()
برای من قبل عید اصلا وضعیت اینترنت خوب نبود ولی الان خیلی بهتر شدهدیشب شانس آوردن نتونستم زنگ بزنم جز فحش هیچی واسه گفتن نداشتم![]()
دارن عوض اون یه هفته ای که نبودن رو درمیارن!و باز هم فیلترینگ شروع به کار کردو شنبه رو با ایمیل فرستادن تلخ کرد
تاریخ : 1395/01/07
ساعت : 11:5:31
اولین ایمیل عدم اجرا فیلترینگ در سال 95 ارسال شد![]()
پس چرا برای من جواب نمیدن داره 3 ماه میشه !!!و باز هم فیلترینگ شروع به کار کردو شنبه رو با ایمیل فرستادن تلخ کرد
تاریخ : 1395/01/07
ساعت : 11:5:31
اولین ایمیل عدم اجرا فیلترینگ در سال 95 ارسال شد![]()
والا برای من خیلی ایمیل میاد با اینکه خیلی از مطالب مشکل نداره ولی من توجه نمیکنم , چند وقت دیگم فیلتر کردن میرم با دامین .in سایتو میارم بالاپس چرا برای من جواب نمیدن داره 3 ماه میشه !!!
فحش هم میدم بهشون جواب نمیدن
من الان با net بالا اوردموالا برای من خیلی ایمیل میاد با اینکه خیلی از مطالب مشکل نداره ولی من توجه نمیکنم , چند وقت دیگم فیلتر کردن میرم با دامین .in سایتو میارم بالا
شما هم بهتون گفتم که سایتتون رو با دامین دیگه بیارید بالا
ضررش خیلی خیلی کمتره ولی اگه سایتتون زیر 100 ایران هست یک روزه براتون رفع فیلتر میکنن حتی جمعه![]()
منظورت پلاگین Search & Replace وردپرس هست؟من سایتم رو با یه دامنه دیگه بالا اوردم الان فقط مشکلم لینک های دانلوده ، از Search & Replace هم استفاده کردم نشد. میخوام لینک های دانلود داخل پست ها مثلا از dl.x.ir به dl.x.net تغییر کنه . تو دیتابیس چجوری باید این بخش رو پیدا کنم؟
تو صفحات قبل فک کنم علیرضا لینک گذاشت:اقا تو رو خدا کسی می دونه این گوگل کروم چش شده ،
هر لینکی رو باز می کنم وقتی برا چند دقیقه می رم داخل یه تب دیگه وقتی بر می گردم اتوماتیک اون صفحه رفرش میشه
دهن اینترنت من رو سرویس کرده
یه افزونه هست به اسم Better Search Replaceمن سایتم رو با یه دامنه دیگه بالا اوردم الان فقط مشکلم لینک های دانلوده ، از Search & Replace هم استفاده کردم نشد. میخوام لینک های دانلود داخل پست ها مثلا از dl.x.ir به dl.x.net تغییر کنه . تو دیتابیس چجوری باید این بخش رو پیدا کنم؟
باشهاقا من یه فایل متنی دارم که میخوام توش سطر هایی که یه کلمه خاص یکسان داره استخراج کنم
من نبودم ،سیاوش لینک گذاشته بود :android06:تو صفحات قبل فک کنم علیرضا لینک گذاشت:
http://senaps.blog.ir/post/حل-مشکل-رفرش-خودکار-تب-های-کروم