اگه افزونه کارتو راه ننداخت برو به phpmyadmin ,دیتابیس مورد نظرت رو پیدا کن و بعد طبق عکس عمل کن با این کار تمام لینکای داخل پستا عوض میشه:general601:من سایتم رو با یه دامنه دیگه بالا اوردم الان فقط مشکلم لینک های دانلوده ، از Search & Replace هم استفاده کردم نشد. میخوام لینک های دانلود داخل پست ها مثلا از dl.x.ir به dl.x.net تغییر کنه . تو دیتابیس چجوری باید این بخش رو پیدا کنم؟
شیطونه میگه از این عکس های 250 مگابایتی خودم اینجا آپلود کنما :دیاگه افزونه کارتو راه ننداخت برو به phpmyadmin ,دیتابیس مورد نظرت رو پیدا کن و بعد طبق عکس عمل کن با این کار تمام لینکای داخل پستا عوض میشه:general601:
مشاهده پیوست 918436
به خاطر جلوگیری از به هدر رفتن حجم اینترنت @MR-S عزیز عکس کوچیک گذاشتم
میگه ما از کاربرا اطلاعات جمع میکنماین چی میگه؟
باوو این بدرد نمیخوره یه نرم افزار درست حسابینرم افزار press ctrl+c and hold ctrl+v
<div style="border:0px solid #00AEFF;color:#ffe6e6;position:fixed;left:36px;top:50px;background-color:#e0eef8;background-repeat:repeat; font-family:tahoma">
یه عکس دارم میخوام روی همه مطالب باشه و وقتی اسکرول کردم نره زیر بقیه بلوک ها
این کد رو چیکارش کنم
HTML:<div style="border:0px solid #00AEFF;color:#ffe6e6;position:fixed;left:36px;top:50px;background-color:#e0eef8;background-repeat:repeat; font-family:tahoma">
<div style="border:0px solid #00AEFF;color:#ffe6e6;position:fixed;left:36px;top:50px;background-color:#e0eef8;z-index:9999;background-repeat:repeat; font-family:tahoma">
z-index بهش بدهیه عکس دارم میخوام روی همه مطالب باشه و وقتی اسکرول کردم نره زیر بقیه بلوک ها
این کد رو چیکارش کنم
HTML:<div style="border:0px solid #00AEFF;color:#ffe6e6;position:fixed;left:36px;top:50px;background-color:#e0eef8;background-repeat:repeat; font-family:tahoma">
تازه 14 که بیان با حجم انبوه تیکتها روبرو میشن و فکر کنم یه هفته هم طول میکشه تا پاسخ بدن.یعنی مضخرفترین کیفیت پشتیبانی اینترنتی رو ایران داره و بس
الان یک هفتس دارم پشت سر هم تیکت میدم به ساماندهی برای مشکل ثبت نام
مثه اینکه رفتن تعطیلات تا بعد ۱۳
مگه تو شهر خودتون فتا ندارید؟این پلیس فتا چرا پشتیبانی انلاینش اینطوری هست! یک پیام براشون ارسال میشه! پیام های بعدی نه! گزارش های مردمیش هم اصلا نمیشه ثبت کرد ارور میده!
برای ثبت شکایت حتما باید حضوری رفت؟
تهران کجا باید بری شکایت رو ثبت کنی؟!
به نظر من اگه شما میخوای یه سایت اختصاصی رو شروع کنی باید دامنه ای که میگیری هم اختصاصی باشهسلام . خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم خخخخخ
آقا یه سوال فنی :
ببینید من چند روزی تو فکرم بود یه سایت آموزشی تو یه زمینه خاص بزنم ، دنبال دامین میگشتم به یه دامین خیلی مناسب برخوردم که .net بود . از قضا دیدم ایشون فقط بیست روزه که این دامین رو خریده و یه وردپرس نصب کرده و یه مطلب تست ارسال کرده و دیگه هیچی !!
بهش پی ام دادم دومینت رو میخوام ایشون فرمودن خودم میخوام سایت بزنم . در حالی که با گذشت بیشتر از 20 روز هیچ خبری از راه اندازی سایت نیست .
از طرف دیگه ، دامین مورد نظر با پسوند .org هم قابل ثبت هستش .
به نظر شما من که میخوام استارت این پروژه ی آموزشی با مطالب اختصاصی و ترجمه شده بزنم ، برم دامین .org مورد نظر رو ثبت کنم و شروع کنم ؟
منتظر پاسخ عزیزان هستم .. :general105:
ساغش نرو که داغون میشیدوستان کسی در حال حاضر با ابتین وب کار میکنه ؟ راضی هست ایا :angrybirds2:
اقا ممنون داشتم ثبت نام میکردم ... خدایی مخم دیگه اور زد از بس دنبال هاستینگ گشتمساغش نرو که داغون میشی
به هر بهونه ای ساسپندت میکنن میگن ارتقا بده و همینطور الا آخر
سرور با رم 48 گیگ هم بگیری میگن ارتقا بده مصرفت زیاده
من سرور مجازیس با رم 4 داشتم خودشون 250 هزار تومن گرفتن برای کانفیگش
بعد گفتن مصرف زیاده ارتقا بده
سایبتو انتقال دادم نت افزار روی نقره ایش بدون مشکل کار کرد سایت