rizak
Registered User
- نوشتهها
- 855
- لایکها
- 704
سرور پارس هم همینجوریه یه تعهد میده میگه امضا کن اسکن کندوستان ساماندهی بعد از عید هنوز درخواست رفع فیلتر کسی رو جواب نداده؟
این آبتین وب خیلی با حالهارزونترین پکیج هاستینگش رو خریدم، برای دایرکت کردن چند تا از دامین هام یعنی فقط فایل htaccess روش دارم. فکر کنم کلا 10 مگ فضا داشت که دو سه مگش هم پر بود، بعد از چند وقت سرویس رو مسدود کردن که شما دارین ایمیل اسپم می فرستین! البته آخرش کوتاه اومدن و با بستن سرویس ایمیل و گرفتن تعهد دوباره سرویس رو باز کردن
پردیس هاستینگ رو تا عید 90 باهاش کار می کردم. یادمه درست روز اول عیدی قطع شد و تا چند روز هم قطع بود! سر این قضیه کلا دیگه سراغ هاستینگ های ایرانی نرفتم. البته پردیس هاستینگ نسبت به بقیه هاست ها قدیمی تر هست. مشکل بزرگش هم اینه که کلا بک آپ رو بستن و با هزار دردسر بهت بک آپ میدن
بنظر من برو سراغ هاستینگ های خارجی. هم امکانات خیلی خوبی دارن و هم پشتیبانی خوبی. حداقلش خیالت راحته که اگه سایتت فیلتر شد، سایتت از بیخ تعطیل نمیشه!
سرور پارس و آبتین وب و دوریس وب خیلی داغونن اول با قیمت کم و تبلیغات و خیلی چیزا جذبت میکنن بعد نابودت میکنن
حالا باز اینا خوبن داغونترین هاستینگ ایران دوریس وب راسته که میگن هیچ ارزونی ای بی حکمت نیستمنم همین مشکل رو دارم
یه هاست داشتم که با 50 تومن سالیانه داشتم راحت up بود همیشه
اوردم رو سرور infinitive ابتین وب
یک روز در میان ساس پنده