روش های مختلفی برای این کار هست ولی یکیش اینطوریهسلام
در فیس ب و ک شاید دیده باشید در گروه های مختلف یک سری ها یک پستی ارسال میکنن که حاوی یک تصویر هست که مثل یک ویدئو هست که باید روی play بزنی
ولی در اصل با کلیک ویدئو اجرا نمیشه و به سایت مورد نظر هدایت میشی
این کار رو چطور میشه انجام داد؟
خب یه اسکرین شات ازش میگیرن و لینکش میکنن به سایت مورد نظرشون که فیلمه توشهسلام
در فیس ب و ک شاید دیده باشید در گروه های مختلف یک سری ها یک پستی ارسال میکنن که حاوی یک تصویر هست که مثل یک ویدئو هست که باید روی play بزنی
ولی در اصل با کلیک ویدئو اجرا نمیشه و به سایت مورد نظر هدایت میشی
این کار رو چطور میشه انجام داد؟
من اطلاعی ندارم.دوستان بهترین اموزش زبان انگلیسی از پایه پایه... چی هست؟! چی پیشنهاد میدید.
چند تا پکیچ اینجا معرفی شده بود هر چی گشتم پیدا نکردم...
@javadth
@MR-S
@l3est
@MOHAMMAD026_1
,.....
به صورت ویدیویی میخوایی شروع کنی یا کتاب؟دوستان بهترین اموزش زبان انگلیسی از پایه پایه... چی هست؟! چی پیشنهاد میدید.
@javadth
@MR-S
@l3est
@MOHAMMAD026_1
,.....
هم ویدیو هم کتاب... البته فعلا برای شروع ویدیو ... کلا میخوام از صفر صفر شروع کنم...به صورت ویدیویی میخوایی شروع کنی یا کتاب؟
اگر کتاب میخوای شروع کنی ترکیبی از کتاب های top notch برای گرامر و oxford word skill برای افزایش دایره لغات رو پیشنهاد میکنم.
ویدیو و همچنین فایل های صوتی هم توی هر دو کتاب وجود داره که تمرین های خوبی هم همراهشون هست و پیشنهاد میشه ازشون استفاده کنی.
همچنین توی بعضی از موسسات برخی اوقات جلسات فری دیسکاشن (free discussion) میزارن که پیشنهاد میشه توی این جلسات شرکت کنید تا با لهجه های مختلف و نحوه تلفظ و ... آشنایی پیدا کنی)
از صفر صفر میتونی از همون کتاب تاپ ناچ استفاده کنی (سطح intro a) و بعد سطح های بعدی شو مثل (intro b, 1a,1b,2a,2b) و ... رو هم بخونی (اینترو ای : براتون از نحوه ی نوشتار شروع میکنه تا بررسی به تلفظ کلمات انگلیسی)هم ویدیو هم کتاب... البته فعلا برای شروع ویدیو ... کلا میخوام از صفر صفر شروع کنم...
اگر رو هاست ایرانی، باید حساب پهنای باندشم بکنییه سایتی هست (وجدانا اسپم نیستا :دی) تو هر پست یه تصویر داره با حجم تقریبی ۱۰-۲۰ک.
اینا رو رو هاست دانلود آپ کنم یا هاست خود سایت؟ هاست دانلود به نظر میرسه سرعت لود رو پایین میاره.
تعداد پستها هم احتمالا تا ۱۰-۲۰ک میره و اگر بازدهی داشت بالاترم میره...
متاسفانه اطلاعی ندارمدوستان بهترین اموزش زبان انگلیسی از پایه پایه... چی هست؟! چی پیشنهاد میدید.
@javadth
@MR-S
@l3est
@MOHAMMAD026_1
,.....
اصولا باید 2 یا 3 روزه تخلیه شه ولی برای این که بخوان منصرفت کنن میگن دو سه هفته طول میکشهسلام دوستان
های وب دارم ، میخوام درخواست جمع آوری بدم ، چقدر زمان میبره خط تخلیه بشه؟ راهی هست سریعتر اقدام کنن برای جمع اوری ؟
آقا اگه میشه آدرسشو برام پ/خ کن٬ توی نت هرچی میگیردم دنبال سایتش٬ یه مشت سایت بی محتوا فقط میاد بالاسلام. کسی از وبمسترهای تاینی موویز اینجا هست؟ اکانت شارژیدم نه تنها ده روز نوروز که قولشا داده بودند ندادند پنج روزم کمتر شارژیدن. تازه اتوماتیکم شارژ نکرد. پرداخت کردم شات های پرداختو واسشون ارسال کردم..
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
http://1o2.ir/tinymovieآقا اگه میشه آدرسشو برام پ/خ کن٬ توی نت هرچی میگیردم دنبال سایتش٬ یه مشت سایت بی محتوا فقط میاد بالا
Parse error: syntax error, unexpected '[' in D:\xampp\htdocs\me\includes\functions\settings.functions.php on line 33
return fetch_row($sql)['settings_value'];
function get_setting($slug){
$sql = 'select * from settings_values where settings_slug = '. make_safe($slug);
return fetch_row($sql)['settings_value'];
}
ببین اینطوری حل میشه؟سلام
@MOHAMMAD026_1 ,
@l3est
و بقیه برنامه نویسا ( یوزرتون یادم نبود )
میخوام یه اسکریپت نصب کنم که این خطارو میده :
HTML:Parse error: syntax error, unexpected '[' in D:\xampp\htdocs\me\includes\functions\settings.functions.php on line 33
توی اون خط هم کدش اینه :
PHP:return fetch_row($sql)['settings_value'];
کد کاملش تو اون قسمت هم اینه
PHP:function get_setting($slug){ $sql = 'select * from settings_values where settings_slug = '. make_safe($slug); return fetch_row($sql)['settings_value']; }
هر کاری میکنم درست نمیشه
میشه بگید چیکارش کنم؟
function get_setting($slug){
$sql = 'select * from settings_values where settings_slug = '. make_safe($slug);
$fetch = fetch_row($sql);
return $fetch['settings_value'];
}