.LORD.
Registered User
- نوشتهها
- 656
- لایکها
- 87
خب یه اسکرین شات ازش میگیرن و لینکش میکنن به سایت مورد نظرشون که فیلمه توشه
اینکه چیزه خاصی نیس. یه عکسه
فیس همچین امکانی نداره که عکس رو روش لینک بزاری و بزاری توی پستت
خب یه اسکرین شات ازش میگیرن و لینکش میکنن به سایت مورد نظرشون که فیلمه توشه
اینکه چیزه خاصی نیس. یه عکسه
دوستان بهترین اموزش زبان انگلیسی از پایه پایه... چی هست؟! چی پیشنهاد میدید.
چند تا پکیچ اینجا معرفی شده بود هر چی گشتم پیدا نکردم...
@javadth
@MR-S
@l3est
@MOHAMMAD026_1
,.....
فیس بوک قابلیت همه چیزو دارهفیس همچین امکانی نداره که عکس رو روش لینک بزاری و بزاری توی پستت
دوستان بعضی اوقات میگن افزایش بازدید عجیبی داریم. ممکنه شما یه پست رو اخیرا منتشر کرده باشی که توی گوگل رتبه خوبی داشته باشه (حالا به هر دلیلی = ممکنه مناسبتی باشه، ممکنه محتوای دست اول باشه، ممکنه ...) و خوب به طبع گوگل براتون بازدید میفرسته.سلام
دوستان وبمستر وضعیت بازددتون امروز چطور بود؟
سایت موزیک دارم افزایش بازدید عجیبی داره از 2 روز پیش
پ ن: histats هنوزم واسه شما درست نشده؟
آمارگیرم Histats تحت تعمیر هستش فعلا هیچ آماری ندارم جز صفحه اول امارگیردوستان بعضی اوقات میگن افزایش بازدید عجیبی داریم. ممکنه شما یه پست رو اخیرا منتشر کرده باشی که توی گوگل رتبه خوبی داشته باشه (حالا به هر دلیلی = ممکنه مناسبتی باشه، ممکنه محتوای دست اول باشه، ممکنه ...) و خوب به طبع گوگل براتون بازدید میفرسته.
حالا این بازدید عجیب میتونه 10 نیو یوزر باشه یا میتونه کلا آمارتون 10 برابر بشه.
چک کن ببین برای همه پستات بازدید جدید و عجیب اومده یا فقط برای یکیش :دی
احتمالا گوگول خواسته یه حالی داده باشه یکی از مطالب خوبت رفته پیج یکآمارگیرم Histats تحت تعمیر هستش فعلا هیچ آماری ندارم جز صفحه اول امارگیر
ولی من دو هفته اس پست جدید نذاشتم![]()
انتقال خودکار بک آپ به گوگل درایو در Cpanel
قبل هر اظهار نظری ان قابلیت با هزینه و سرمایه بالا و فقط به جهت ارائه فضای امن برای کاربران بدون دقدقه و نگرانی صورت گرفته بیش از 1.5 سال پیش این پروژه شروع شد و سپاس گزار خدا هستیم به نتیجه رسیده اگر قابلیت جدیدی برای سرویس میزبانی وب احساس می کنید که وجود خلا ان بسیار احساس می شود میتوانید بر روی سرمایه گذاری ما حساب کنید. پروژه دیگری هم همزمان با قابلیت Google Drive شروع شده بود که تا ابتدا تابستان ممکن است به طول بیانجامد در پروژه جدید کاربر فقط منابع مورد نیاز اعم از فضا پهناباند پردازنده رم و هر انچه مورد نیاز هست انتخاب و فقط هزینه منابع واقعی پرداخت می کند که از اتلاف سرمایه جلوگیری می کند
اینا رو پارس پکم دارهبا سلام
اردیبهشت امسال به نظرتون گوگل اپدیت میده برای الگوریتم هاش یا نه؟
ایویل هاست دی ال هم این امکانو نداشت , همین الان تیکت دادم D:
قیمت پارس پک فوق العاده بالاس به عنوان مثال اگه من بخام سایتمو ببرم پارس پک باید ماهانه 409تومن هزینه کنماینا رو پارس پکم داره
ممنونhttp://1o2.ir/tinymovie
همچنین کانال تلگرام دارند و جدیدترین آدرس رو میزارند:
https://telegram.me/tinymoviez_co
فکر نمیکنم تاینی موویز و ایران فیلم , دوبله اختصاصی داشته باشنممنون
به نظرم بهترین سایت فیلم که داره اختصاصی روی محتواش کار میکنه همینه و بس
چندتا سایت میشناسم که دارن از محتواهای تاینی سو استفاده میکنن
من نتونستم ثبت نام کنم
هزینه اکانتش چنده؟
جفتشون دوبله اختصاصی دارن:general601:فکر نمیکنم تاینی موویز و ایران فیلم , دوبله اختصاصی داشته باشن
تنها کاری که میکنن اینکه از شبکه های ایران ریکورد میکنن
بزرگ ترین کاری که انجام میدن تگ زدن سایتشون زیر فیلم هاس که کسی کپی نکنه
انکود هم که انجام نمیدن!
اخه ببین با ی 2*2 تا 10 تا ساده همجفتشون دوبله اختصاصی دارن:general601:
تلویزیون ملی هم بعضی وقتا از تاینی کش میره:general304:
انکود اختصاصی دارنفکر نمیکنم تاینی موویز و ایران فیلم , دوبله اختصاصی داشته باشن
تنها کاری که میکنن اینکه از شبکه های ایران ریکورد میکنن
بزرگ ترین کاری که انجام میدن تگ زدن سایتشون زیر فیلم هاس که کسی کپی نکنه
انکود هم که انجام نمیدن!
لبه ی فردا رو از ایران فیلم بسته بندی داده بودن بیرون :|جفتشون دوبله اختصاصی دارن:general601:
تلویزیون ملی هم بعضی وقتا از تاینی کش میره:general304:
ریاضیت ضعیفه عزیزه من . با 2*2 تا 4تا ساده میشه همید همین تاینی بیشتر از 30میلیون فقط سودشه !!اخه ببین با ی 2*2 تا 10 تا ساده هممیشه فهمید که این سایت ها اینقدر درآمد ندارن که هر هفته 5-6 تا فیلم اختصاصی دوبله کنن
ی شرکت معمولی میخاست برای ما انیمشین دوبله کنه هر انیمه بین 800 تا 1.5 در میومد!
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید
در حال حاضر 37000 عضو کانال تلگرامشن که مطمئنن همه ی کاربراش نیستن اما با همین تعداد حساب کناخه ببین با ی 2*2 تا 10 تا ساده هممیشه فهمید که این سایت ها اینقدر درآمد ندارن که هر هفته 5-6 تا فیلم اختصاصی دوبله کنن
ی شرکت معمولی میخاست برای ما انیمشین دوبله کنه هر انیمه بین 800 تا 1.5 در میومد!
درآمد این سایت ها ماهیانه بالای 20 میلیون تومنهاخه ببین با ی 2*2 تا 10 تا ساده هممیشه فهمید که این سایت ها اینقدر درآمد ندارن که هر هفته 5-6 تا فیلم اختصاصی دوبله کنن