نسخه پرو مثل اینکه توسط خودشون هاست میشهتو قسمت PRO کلی گشت زدم ولی نفهمیدم چجوریه، خریدش به چه صورت هست، لایسنس داره، میشه ازش استفاده عمومی کرد و ...
اگه امکانش هست شما لطف کنید یه نگاهی بندازید.... ممنون میشم
سپاس
نسخه پرو مثل اینکه توسط خودشون هاست میشهتو قسمت PRO کلی گشت زدم ولی نفهمیدم چجوریه، خریدش به چه صورت هست، لایسنس داره، میشه ازش استفاده عمومی کرد و ...
اگه امکانش هست شما لطف کنید یه نگاهی بندازید.... ممنون میشم
سپاس
یعنی اسکریپت رو میدن ؟اسکریپت فوق دارای 3 نسخه هست
یک نسخه بصورت رایگانه و دو نسخه دیگر دارای لایسنس هستند
تفاوت و امکانات رو میتونید در لینک زیر ببینید:
https://piwik.pro/comparison/
فکر کنم نسخه کلود توسط خودشون هاست میشهنسخه پرو مثل اینکه توسط خودشون هاست میشه
در نسخه کلود و پریمیوم اطلاعی ندارمیعنی اسکریپت رو میدن ؟
بعضی جاها 2 روز بعد هم جواب نمیدن! البته تو نت افراز پیش اومده که بعد 10 ساعت جواب دادن (البته نیاز به حل مشکل هم بود)نت افراز تیکت های شمارو هم دیر جواب میده ؟
یا این جریان فقط برای منه :|
دو ساعته تیکت زدیم دریغ از یک جواب:angrybirds8:
کدوم بخش تیکت زدی؟ برخی از بخش هاشون مثل مالی زیاد سریع پاسخگو نیستن. حتی میزنن در حال رسیدگی و ممکنه یکی دو روز هم رسیدگی شون طول بکشه. ولی دو ساعت زیاد چیز عجیبی نیست.نت افراز تیکت های شمارو هم دیر جواب میده ؟
یا این جریان فقط برای منه :|
دو ساعته تیکت زدیم دریغ از یک جواب:angrybirds8:
بک لینک یا لینک؟ برای چک کردن لینک ها میتونید از link:site استفاده کنید. خیلی از سایت های هویز هم دسترسی برای چک کردن بک لینک و لینک های داده شده به سایت رو میتونن بهتون بدن.آقا یه سوال
از کجا میشه فهمید یه سایت از چه سایتایی بک لینک گرفته ؟
دو حرفی مگه باقی مونده؟ فکر کنم تو هیچ کدوم از دومین ها دو حرفی باقی مونده باشه (برخی هاشونم اجازه ی ثبت ندارن = همونطوری که دوستمون عرض کردن عموما ثبت دامین از 3 حرفی شروع میشه)کسی میدونه چجوری دامین 2 حرفی ثبت میشه کرد؟ خیلی سایت ها هستند که 2 حرفی هستند مثلا co.cc یا pi.to یا ir.gs و ...
کلیک دزدی :general707:دیجی کالا حتی به مناسبت ها هم رحم نمیکنه
http://mag.digikala.com/مقاله-article/ریشهیابی-نام-شرکتها-wikipedia/
تگ : نوروز 95 :||||
بیا اپ آندروید هم من براش میزنم . خوب میگیره . فقط پست دادن با تو:general609:پ.ن : کسی علاقه به زدن سایت فیلم و سریال داره ؟ :general505:
فقط اپ اندروید ؟ :|بیا اپ آندروید هم من براش میزنم . خوب میگیره . فقط پست دادن با تو:general609:
من علاقه به زدن ی سایت فیلم و سریال خارجی دارمپ.ن : کسی علاقه به زدن سایت فیلم و سریال داره ؟ :general505:
برا دانلود فیلماش api نداره که ؟؟؟ من یه اپ دیدم که مستقیم از اپارات میگرفت . لینک دانلود رو هم میگرفت . نمیدونی چطوریاس؟؟
همون کلیپه هاش منظورمه . چطوری کلیپهاشو دانلود میکنه ؟ با api ؟فیلمهاش ینی آپارات فیلیمو یا کلیپها؟ من قبلا یه پروژه آزمایشی زدم کلیپهارو هم دانلود میکرد.
درسته ، الان سورس رو نگاه کردم باید لینک دانلود رو خودت بگیری api نداره.همون کلیپه هاش منظورمه . چطوری کلیپهاشو دانلود میکنه ؟ با api ؟
چقدر هزینه و ... میخواد؟فقط اپ اندروید ؟ :|
داداش خسته نشی زیر بار مسائل مالی و معنوی طرح :general108:
حداقل می گفتی پول سروری چیزی:general210:
همش تقصیر زرین پاله-----------------------------------------------------------------
شفاف سازی در مورد مسایل مربوط به فیلترینگ درگاه های واسط :
باتوجه به مدارک و مستندات به دست آمده و پیگیری از طریق ارگان ها و سازمان های ذیربط و پاسخ گویی جسته و گریخته این نهادها، تا تاریخ 10 فروردین 1395، درحال حاضر اینگونه مشخص شده که :
" متاسفانه یکی از شرکت های پرداخت واسط که به دنبال کسب سهم بیشتری از بازار می باشد، با جمع آوری لیستی از وب سایت هایی که روال پرداخت سیستم های واسط را بصورت غیرقانونی دور زده اند و با ارائه این لیست به سازمان های مختلف خواستار فیلترینگ درگاه های واسط شده اند. "
( موضوع استفاده نادرست از خدمات پرداخت نیز در گاها توسط افراد مختلف درگاه های بانکی نیز اتفاق می افتد و با گزارشات مردمی و نظارت برطرف می گردد )
بعد از اتمام تعطیلات نوروز و با انجام پیگیری های گسترده تر، طبق مستندات جدید که قطعا در اختیار ما قرار خواهد گرفت اخبار این موضوع بازگو می گردد.
متاسفانه با توجه به تجربیات به دست امده وقتی یک سیستم پرداخت با اتهامی مواجه گردد یا شکایت قانونی به وجود می آید، سیستم قضایی ترجیح میدهد ابتدا بجای تحقیق در مورد صحت موضوع مطروحه یا اقدام برای برطرف سازی مشکل از طریق مکاتبه، ابتدا حساب های بانکی شرکت های پرداخت را مسدود نماید که در این مورد اقدام به فیلتر نمودن این وب سایت ها در روزهای پایانی سال 94 شده، سپس در مورد موضوع مورد نظر خواستار توضیح یا برطرف سازی مشکل گردد.
در بدترین حالت ممکن، شاید اجازه فعالیت مجدد در این زمینه داده نشود اما با تمام توان برای حل مشکل به وجود آمده تلاش میکنیم و از همراهی کاربران گرامی پی لاین که همیشه با صبوری درکنار ما بوده اند قدردانی میکنیم.
با احترام
@payline
تو مشکلت با زیاد بودن این محصولات یا محتوای محصولات؟چقدر هزینه و ... میخواد؟
شرایط و همه چیرو بفرست برام
همش تقصیر زرین پاله
البته خوب شد چون اینترنت به گند کشیده شده بود هر سایتی میرفتی فروش آموزش جنسی و هک تلگرام همه درگاهاشونم از پای لاین و درگاه پرداخت و اینا بود
تا اینا باشن از این کارا نکنن