آی پی سرورش اینه:46.165.249.8اینه سایتش
morix.ir
اما معلوم نیست که اسکریپت فید خوانشم روی همین هاست باشه یا نه اما شما از هاستت این آی پی رو ببند ببین بازم مطالبتو میتونه کپی کنه با نه.
آی پی سرورش اینه:46.165.249.8اینه سایتش
morix.ir
پررو بازی در میاره آدرس سایتشو بده گزارش بدیم چند روزه بسته بشهتو فکرش هستم
بهش میگم سایت منو از توی لیستت وردار
تازه طلبکار هست..میگه نمیشه
پررو بازی در میاره آدرس سایتشو بده گزارش بدیم چند روزه بسته بشه
یه لحظه از کوره در رفتم..پررو بازی در میاره آدرس سایتشو بده گزارش بدیم چند روزه بسته بشه
ممنون میلاد جان@EmpireWorld
@javadth
همکار شدن دوستان عزیز رو تبریک عرض میکنم
ایشالله فعالیت خوبی داشته باشید و یه سر و سامون درست حسابی به بخش ها بدید
حالا ببین اگه بازم ادامه داد من یه روش جالبی بهت یاد میدم سایتش میترکه :general404:یه لحظه از کوره در رفتم..
هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم
خیلی بهم برخورد..جوری حرف زد انگار مال باباشو میخوام ازش بگیرم![]()
آدرس کانال تلگرامشو دفعه قبل اینچا گذاشتمآقا این تاینی رو دوباره فیلتر کردن اما شماره رو از ۳۲ به ۳۳ و ۳۴ بردم دیدم بازم فیلتره
کسی آدرس جدید نداره ؟
آره منظورش همینه بنظرممطالب سایت شما دیگه برداشته نمیشه.
نمیدونم معنیشو درست فهمیدم یا نه، فکر کنم منظورش اینه که دیگه مطلب از سایت برنمیداره :|
کار خوبی کردی این حروم زاده ها وقتی دارن اینجوری نون حروم میخورن حقشونهیه لحظه از کوره در رفتم..
هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم
خیلی بهم برخورد..جوری حرف زد انگار مال باباشو میخوام ازش بگیرم![]()
تو دایرکت ادمین چجوری آی پی رو ببنم؟برای جلوگیری از کپی کردن بعضیا فید رو میبندن که خیلی اشتباهه
بهتره IP رو ببنیدید و hot link رو هم روشن کنید
توی جملش ایهام داشت خخخمطالب سایت شما دیگه برداشته نمیشه.
نمیدونم معنیشو درست فهمیدم یا نه، فکر کنم منظورش اینه که دیگه مطلب از سایت برنمیداره :|
حالا ببین اگه بازم ادامه داد من یه روش جالبی بهت یاد میدم سایتش میترکه :general404:
از اون موقع مطلبی نزاشتم که کپی کنه
آخه لینک منبع چه فایده ای داره...وقتی کسی کلیک نمیکنهکار خوبی کردی این حروم زاده ها وقتی دارن اینجوری نون حروم میخورن حقشونه
البته نمیدونم این سایت الان داره لینک منبع میزاره بازم مشکل داره یا نه چون تو مطالبش لینک منبع داره
فایدش اینجاست ک گوگل پنالتیش نمیکنهآخه لینک منبع چه فایده ای داره...وقتی کسی کلیک نمیکنه
مهم اینه من مطلبو مینویسم..سریع فید میشه..از من زودتر ایندکس میشه..و زحماتمو به باد میده
فایل htaccess موجود در public_html رو باز کنید و کد زیر رو در اون قرار بدید:تو دایرکت ادمین چجوری آی پی رو ببنم؟
order allow,deny
deny from 127.0.0.1
allow from all
خوب بگو ما هم استفاده کنیمحالا ببین اگه بازم ادامه داد من یه روش جالبی بهت یاد میدم سایتش میترکه :general404:
کی شیرینیشو می دی حالا ؟ممنون میلاد جان
بزنید به سلامتیه P.T
:general711:
جایی هست ( به جز اینجا ) که بشه سوال های php رو پرسید و سریع هم پاسخ بدن ؟
تو انجمن های مختلف میپرسم اما چند روز میگذره کسی جوابی نمیده
خوب بگو ما هم استفاده کنیم
از all in one seo کوچ کردم اومدم روی yoast
تنظیمات خوبی داره
اما اون چراغاش رو اعصابه
هر کاری میکنم بیشتر از ۴ چراغ سبز نمیشه و یه سری از تنظیماتشو پیدا نکردم و کلا اعصابم خط خطی شد
دوباره برگشتم روی all in one
به نظرتون all in one seo سایتای بزرگ کار میکنن ؟