اولش فکر میکردم yoast اعصاب خورد کنه ولی بعد یه مدت به راحتی همه ی چراغا سبز و ... راحت.اون افزونه yoast دیوونه میکنه آدمو
من خودم all in one seo رو استفاده میکنم
اولش فکر میکردم yoast اعصاب خورد کنه ولی بعد یه مدت به راحتی همه ی چراغا سبز و ... راحت.اون افزونه yoast دیوونه میکنه آدمو
واسه چی الکی رو افزونه عیب و ایراد میذاری :general210:اون افزونه yoast دیوونه میکنه آدمو
ستم رو کسانی مثل من میبینن که فیبر نوری دارن و مجبورن از مخابرات گاو اینترنت بگیرن (دقت کن به لفظ گااااااو)در حق من بیشتر از خودم کسی بهم ظلم نکرده این مخابرات برام اعصاب نذاشته بود هم هزینه زیاد می شد هم اعصابم خراب می شد
از دیروز های وب گرفتم معنای واقعی نت رو فهمیدم چی هست
در حق من بیشتر از خودم کسی بهم ظلم نکرده این مخابرات برام اعصاب نذاشته بود هم هزینه زیاد می شد هم اعصابم خراب می شد
از دیروز های وب گرفتم معنای واقعی نت رو فهمیدم چی هست
ستم رو کسانی مثل من میبینن که فیبر نوری دارن و مجبورن از مخابرات گاو اینترنت بگیرن (دقت کن به لفظ گااااااو)
بله برید خداتون رو شکر کنید.برید خداروشکر کنید که از وایمکس مبین دزد سرویس ندارید
اون مشکلی که داشتی مگه حل شد ؟ الان همشو سبز کردی ؟اولش فکر میکردم yoast اعصاب خورد کنه ولی بعد یه مدت به راحتی همه ی چراغا سبز و ... راحت.
سلام داداش باید چه کارهایی انجام داد تا چراغاش سبز بشه مال من از قرمز بالاتر نمیرهاولش فکر میکردم yoast اعصاب خورد کنه ولی بعد یه مدت به راحتی همه ی چراغا سبز و ... راحت.
خودتو نگیر حالا ! خوبه یه روزه همکار انجمن شدیبرای جلوگیری از کپی کردن بعضیا فید رو میبندن که خیلی اشتباهه
بهتره IP رو ببنیدید و hot link رو هم روشن کنید
به نظر من این قالب خوبه :general601:
گلنار
ستم رو کسانی مثل من میبینن که فیبر نوری دارن و مجبورن از مخابرات گاو اینترنت بگیرن (دقت کن به لفظ گااااااو)
برید خداروشکر کنید که از وایمکس مبین دزد سرویس ندارید
هزینه اینترنت من هم تقریبا ماهی 150 اینا میشه.من مجبور هم باشم بدون نت هم بمونم سمت مخاربرات اصلا نمیرم
هزینه نت من ماهی کمتر از 120 تومن نمی شد از دیروز های وب فعال شده طرح فشفشه 40 کیگ 30 روزه رو زدم 30 هزار تومن ر کمال راحتی و با سرعت مناسب و بدون قطع وصلی دارم استفاده میکنم.وقتی از مخابرات استفاده می کردم حسرت دانلود به دلم داشتم
یه آپدیت بعدش اومد که درست شد مشکل و اوکیه الان. اون موقع هر کاری میکردم سبز نمیشدن و داغون کرده بود.اون مشکلی که داشتی مگه حل شد ؟ الان همشو سبز کردی ؟
300 کلمه بیشتر باشه مطلبت. توی عنوان کلیدواژه کانونی رو بیار اول.همونو ببر اول متن . (تا هیمنجاش سئو قطعا سبز شده)سلام داداش باید چه کارهایی انجام داد تا چراغاش سبز بشه مال من از قرمز بالاتر نمیره
بین کلمات رو با این ( , ) علامت باید جدا کرد؟
والا من شاتل هم داشتم همین بساط بود. مخابرات هم همین بساطه. ایرانسل و همراه اول که تکلیفشون مشخصه (رایتل که خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه با اون قیمت هاش).برید خداروشکر کنید که از وایمکس مبین دزد سرویس ندارید
هزینه اینترنت من هم تقریبا ماهی 150 اینا میشه.
یعنی بگیری با مشت بکوبی تو دهن این مخابرات لعنتی که اخیرا دانلود شبانه رو هم برداشته. زنگ میزنم مخابرات میگم آقاااااااااا من هزینه ی یک سال (یا چند سال) رو یکجا پرداخت میکنم برام شبانه رو فعال کنید میگن خیر :|
یه آپدیت بعدش اومد که درست شد مشکل و اوکیه الان. اون موقع هر کاری میکردم سبز نمیشدن و داغون کرده بود.
300 کلمه بیشتر باشه مطلبت. توی عنوان کلیدواژه کانونی رو بیار اول.همونو ببر اول متن . (تا هیمنجاش سئو قطعا سبز شده)
(ولی بیشترین تاثیر رو به نظر من کلمات یک متن داره و تکرار شدن کلیدواژه در بین متن.)
از توی اینترنت اون سئوی مطالب رو سرچ کنید کامل هستش تمام موارد با توضیحات همراه با تصاویر.
اونبخش افزونه ی یکی از مطالبت رو بزار و جایی که مشکل داری اوکی کنیم .
والا من شاتل هم داشتم همین بساط بود. مخابرات هم همین بساطه. ایرانسل و همراه اول که تکلیفشون مشخصه (رایتل که خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه با اون قیمت هاش).
یه زمانی پارس آنلاین هم بود که اونم داغون تر از داغون بود.
نمیدونم الان باید چیکار کنم و از کجا اینترنت بگیرم که دانلود داشته باشم. مردم از بی دانلودی
هزینه اینترنت من هم تقریبا ماهی 150 اینا میشه.
یعنی بگیری با مشت بکوبی تو دهن این مخابرات لعنتی که اخیرا دانلود شبانه رو هم برداشته. زنگ میزنم مخابرات میگم آقاااااااااا من هزینه ی یک سال (یا چند سال) رو یکجا پرداخت میکنم برام شبانه رو فعال کنید میگن خیر :|
یه آپدیت بعدش اومد که درست شد مشکل و اوکیه الان. اون موقع هر کاری میکردم سبز نمیشدن و داغون کرده بود.
300 کلمه بیشتر باشه مطلبت. توی عنوان کلیدواژه کانونی رو بیار اول.همونو ببر اول متن . (تا هیمنجاش سئو قطعا سبز شده)
(ولی بیشترین تاثیر رو به نظر من کلمات یک متن داره و تکرار شدن کلیدواژه در بین متن.)
از توی اینترنت اون سئوی مطالب رو سرچ کنید کامل هستش تمام موارد با توضیحات همراه با تصاویر.
اونبخش افزونه ی یکی از مطالبت رو بزار و جایی که مشکل داری اوکی کنیم .
والا من شاتل هم داشتم همین بساط بود. مخابرات هم همین بساطه. ایرانسل و همراه اول که تکلیفشون مشخصه (رایتل که خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه با اون قیمت هاش).
یه زمانی پارس آنلاین هم بود که اونم داغون تر از داغون بود.
نمیدونم الان باید چیکار کنم و از کجا اینترنت بگیرم که دانلود داشته باشم. مردم از بی دانلودی