miladgraph
همکاربازنشسته
بهتره یه تیکت بهشون بدی بهتر راهنماییت میکننآپتایم سرورهاش چطوره چون توی درگاه واسطه مهمترین چیز آپتایم هست.
منظورش از تراکنش بالا ماهی چقدر هست؟
والا از زمانی که من باهاشون کار میکنم تا بحال قطعی ندیدم
بهتره یه تیکت بهشون بدی بهتر راهنماییت میکننآپتایم سرورهاش چطوره چون توی درگاه واسطه مهمترین چیز آپتایم هست.
منظورش از تراکنش بالا ماهی چقدر هست؟
سرم داره میترکه ، جون هر کی دوسش دارین اگه میدونین بگین با خر و پف اینی که کنارم خوابیده چیکار کنم؟![]()
روزی 2 میلیونمنظورش از تراکنش بالا ماهی چقدر هست؟
یعنی ماهی 60 میلیون؟! کسی که بالای ماهی 60 میلیون دربیاره نمیاد از درگاه واسطه استفاده کنه.روزی 2 میلیون
به نکته ظریفی اشاره کردییعنی ماهی 60 میلیون؟! کسی که بالای ماهی 60 میلیون دربیاره نمیاد از درگاه واسطه استفاده کنه.
سلامبه نکته ظریفی اشاره کردی
راسی الان درگاه پرداختت درسته میخوام بک لینک ازت بخرم؟
آدرس درگاه و همه وبلاگدهی هاتو بفرستسلام
بله فعلا درست هست!
اوکی الان برات پ.خ میکنم.آدرس درگاه و همه وبلاگدهی هاتو بفرست
چند تا مشتری دارم برات
متخصصین سئو و وبمسترون :
چه موقع بک باید گرفت و شرطش چیه ؟
http://uupload.ir/files/finm_search_console_dashboard_http_dlsub.ir_.png
یه هفته زدم این سایتو الآن وقت بک لینک گرفتنه ؟
فقط باید بخیال باشی تا اوکی شی وگرنه تا صبح نمیتونی بخوابیسرم داره میترکه ، جون هر کی دوسش دارین اگه میدونین بگین با خر و پف اینی که کنارم خوابیده چیکار کنم؟![]()
طبیعتا همینطوره و این چیزی بوده که این سیستم به ما گفته ( شما تیکت بدین به احتمال زیاد به شما قیمت کمتری میگن! ) ولی صددرصد خیلیا هستن که استفاده از درگاه رو ترجیح میدن فیسنما هم باهاشون کار میکردیعنی ماهی 60 میلیون؟! کسی که بالای ماهی 60 میلیون دربیاره نمیاد از درگاه واسطه استفاده کنه.
آدرس سایت؟آقا شرمنده همتون سوالم سخت بود !!!!! نباید میپرسیدم ! همه به فکر سایت خودشونن![]()
چرا پشتیبانی آنلاین نداره؟ من میخواستم الان از خودشون سوال کنم.طبیعتا همینطوره و این چیزی بوده که این سیستم به ما گفته ( شما تیکت بدین به احتمال زیا به شما قیمت کمتری میگن! ) ولی صددرصد خیلیا هستن که استفاده از درگاه رو ترجیح میدن فیسنما هم باهاشون کار میکرد
مطمعن باشید خیلی از این پذیرنده ها رو درگاه پرداخت داره
نداره دیگه باید تیکت بدی یا زنگ بزنی کلا ثبت نامش چیزی خاصی ندارهچرا پشتیبانی آنلاین نداره؟ من میخواستم الان از خودشون سوال کنم.
برای خیلی از مطالب من بازدید از تگا میاد تا واسه خود مطلب.دوستان
معمولا چند درصد بازدیداتون از تگ میاد؟
من مطالبم تگ هاش noindex کردم که کاربردی باشه برای کاربر ها
دیروز برای تست چندتا مطالب رو دستی ایندکس کردم (تگ هاشونو)٬ برای همون چندتا تگ الان بازدید میاد
میخام ببینم تگ هنوز توی گوگل کاربرد داره٬؟
آقا شرمنده همتون سوالم سخت بود !!!!! نباید میپرسیدم ! همه به فکر سایت خودشونن![]()
دوستان درست میگن٬ هرکی روش خودشو دارهآقا شرمنده همتون سوالم سخت بود !!!!! نباید میپرسیدم ! همه به فکر سایت خودشونن![]()
زیاد زمانش رو قطعی نمیشه گفت. همین که مطالبی که باید باشه رو گذاشته باشی میتونی شروع کنی به خرید بک لینک (ولی اصولی = نه که یهوی همه سایت ها رو بک لینک بخری برایخودت)آقا شرمنده همتون سوالم سخت بود !!!!! نباید میپرسیدم ! همه به فکر سایت خودشونن![]()