AhangCity.CoM
Registered User
من موندم این ایده ها از کجا میاد؟ديديد بعضيا به هر دَرى ميزنن پولدار نميشن؟
حالا يه سرى آدما هستن هر روز پولدارتر میشن.
یکی از دوستای خود من که تا چند ماه پیش وضعش زیاد خوب نبود الان هر روز داره پولدارتر میشه. همین چند روزپیش یه ماشین خیلی خوب خرید.
منم کنجکاو شدم که قضیه چیه. رفتم ازش سوال کردم.گفت من فقط باورم عوض شده نسبت به پول و همون کار قبلی خودمو ولی با ایدهای جدید دارم انجام میدم.لینک یه کانالی را بهم داد گفت عضو این کانال شو خیلی بهت کمک میکنه.منم امروز عضو شدم بنظر خیلی کانال خوبیه. تعداد اعضاشم زیاده.فکر کنم مفید باشه لینکش را برای شما دوستان هم بذارم
مشاهده پیوست 921791 مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791مشاهده پیوست 921791
چرا برا من نمیاد؟ خخخخ
خودم هم نظرم دقیقا همینه ولی خیلی جاها می گن متفاوت باشه کلمه و لینک سایت تا گوگل به خرید لینک شک نکنه اسپم شه سایتیک کلمه خیلی بهتره و تمرکزش بیشتر میشه روی نتایج
اما اگه دسته یا موضوعی توی سایت دارید که مطالبش جامع هست و ارزش خرید بک لینک رو داره٬ میتونید روی اون دسته٬ با توجه به اسمش بک لینک بخرید
مثلا توی سایت های دانلود نرم افزار٬ میتونن توی دسته کارتون و انیمیشن بک لینک با عنوان "دانلود انیمیشن" بگیرن و صفحه اصلی سایت هم بک لینک با عنوان "دانلود نرم افزار" بگیرن.