3 روز که طبیعیه ، میگم به من بعد 29 روز جواب دادن و گفتن با رفع فیلتر موافقت اولیه شده . شما فعلا صبر کنید جواب میدن . اما الان که سایتتون مسدود شده ، سایت رو منتقل کنید به هاست دیگه که از مسدودی در بیاد . چون بچه هایی که تجربه مشابه داشتن میگفتن اگه سایت مسدود باشه فیلترینگ عدم مشاهده مطالب میزنه و نوبت رفع فیلترتون عقب میفته . در ضمن اگه میخواید سایت رو رفع فیلتر کنید ریدایرکت هم نکنید چون بعدا مشکل پیش میاد و مجبور میشی ریدایرکت رو حذف کنی .نت افراز هم سرور سایتم رو بست به نظرم کلا بی خیال سایت بشم بهتره من کل فوت و فن وب مستری و سایت داری رو با این سایت یاد گرفتم
فقط حیفم میاد از دامینش که هم دامین خوبی هست و هم 2 سال قدمت داره. به نظرم یه سایت جدید رو حرفه ای شروع کنم موفق تر باشم تا این که این سایت رو رفع فیلتر کنم و مجددا شروع کنم نظرتون چیه ؟؟
سه روزه هنوز کمیته فیلترینگ جواب نداده.
----
بعد 35 روز صبر واسه رفع فیلتر امروز گفتن سایت شما هنوز دارای تصاویر غیر مجاز هست و امروز آخرین فرصت پاکسازی سایت هست وگرنه پرونده رفع فیلتر تا یک ماه مختومه میشه:general208::general208: یعنی اینکه من تا الان 450 تا پست پاک کردم هیچی به هیچی فقط چون عکس کاور آهنگ ها هنوز رو هاست هست دارن میفرستن واسه یه ماه دیگه:general710:من نمیدونم اگه عکس کاور آهنگ مثلا امیر تتلو و حسین تهی و ... غیر مجازه چطور اینستاگرام فیلتر نمیشه؟ از صبح 400 تا عکس پاک کردم ببینم رخصت میدن بالاخره:general503: