EmpireWorld
همکار بازنشسته
حتما چون کوچیکه دیگهسحر ولدبیگی چرا انقدر ارزونه؟؟«
Small Size محسوب میشه
عجب ...
اینا هم که تا یه چیزی میشه سریع جشن میگیرن
حتما چون کوچیکه دیگهسحر ولدبیگی چرا انقدر ارزونه؟؟«
اینا هم که تا یه چیزی میشه سریع جشن میگیرن
اینو قبلا نت افراز بهم گفته بود.گفتم سرویسمو حذف کنین گفتن اجازه نداریم باید شش ماه بمونهدوستان وبمستر پیشنهاد میکنم ماده ی 4 و 5 در لینک زیر را مطالعه کنید
internet .ir/liable.html
ctrl + zیه چیزی می گم نخندید :|
متن های داخل فیلم ها برا من برعکس شدن ، یعنی الان وقتی یه فیلم رو اجرا می کنم با PotPlayer مثلا پایین تصویر که واترمارک هست به جای این که به شکل طبیعی باشه یه حالت اینه مانند پیدا کرده یعنی برعکس شده مثلا اگر قسمت راست تصویر هست رفته چپ یا برعکس در ضمن خود حروف هم برعکس شدن
این مشکل فقط با PotPlayer هست و تا چند روز پیش نبود
با ک ام پلیر چک کردم مشکلی نداشتن
@l3est
@EmpireWorld
@aalireza439
مرسیctrl + z
MPC BE نرم افزار خوب و سبکیه:general601:
احتمالا جورابش سولاخ داشته !سحر ولدبیگی چرا انقدر ارزونه؟؟«
این ماله گزارش های مردمیهکسی میدونه این سامانه برای چی هست ؟
http://internet.ir/ezh/index.html
از دیشب تا الان 16 تا ورودی از این آدرس داشتم !
اینجا در ورودیهکسی میدونه این سامانه برای چی هست ؟
http://internet.ir/ezh/index.html
از دیشب تا الان 16 تا ورودی از این آدرس داشتم !
الان منظورت دقیقا کی بود؟فهمیدم مشکل کجاست !
میدونید چیه این کسری یا بهنام یا حسن یا هر خر دیگه ای که بود @learndl برنامه نویس بود اسپمر مینوشت سگش شرف داره به یه سریا چون حداقل نامرد نیست
این learndl بعضی موقعه ها حرفای خوبی میزد بهش میخندیدیم میگفتیم فک کرده 2 خط برنامه نویسی بلده خیلی حالیشه چند سری بهم گفت آدرس سایتتو به کسی نده یا اصلا نگو چی داری و از این چیزا چون 99% باهات دشمنی دارن ظاهرشونو نگاه نکن اینجا میگنو میخندن کافیه بدونن چی داری تا نابودت کنن
تازه میفهمم چی میگفت ...
دیشب اینجا آدرس سایتو دادم الان که چک کردم دیدم توی سایت قسمت جستجوش کلمات سکسی و از این چیزا جستجو کردن همونارم به فیلترینگ گزارش دادن و امروز اخطار پاک کردن همون لینکا برام اومده !!!!!
فقط یک سوال دارم از همونایی که این کارو کردن ( اسم نمیبرم پیش بچه ها خراب بشن چون جدیدا رنگ کاربریشون هم آبی شده خوب نیست ) :
خداوکیلی شما از کمر باباتون در اومدین ؟ من که شک دارم ...
برای سایت دانلودم 6 سال زحمت کشیدم از پول کرایه مدرسه زدم تا پول هاستش جور بشه از خرید لباس عید زدم تا پول نویسنده بدم که به خاطر گزارش یه سریا اونجوری نابود شد
بالا رفتن خودتونو با پایین کشیدن رقیبا میخواید انجام بدید ؟
تف به این شرف و غیرتتون که نون حروم میبرید سر سفره انشاالله یه روز پس میدید نگران نباشید
گفتن نامرد و حروم زاده هم براتون کمه که اینکارو میکنید![]()
الان منظورت دقیقا کی بود؟
چون تو دو هفته اخیر کلا 4 نفر رنگ کاربریشون آبی شده
بعدم تو از کجا اینقدر مطمئنی کسی که گزارشتو داده از بچه های همینجاست؟
گظارش بدمت نابود شی:general703::general703:Rank in Iran![]()
761![]()
:general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406::general406:
اونی که پستامو پاک کردی بیا الفاظ رکیکشو پاک کردم لطفا پاک نکن این همه اینجا راحت از پ.رن و س.کس مینویسن ایرادی نداره اونوقت حرف دل من خیلی سنگینه که پاک میکنی ؟
فهمیدم مشکل کجاست !
میدونید چیه این کسری یا بهنام یا حسن یا هر ** دیگه ای که بود @learndl برنامه نویس بود اسپمر مینوشت *** شرف داره به یه سریا چون حداقل نامرد نیست
این learndl بعضی موقعه ها حرفای خوبی میزد بهش میخندیدیم میگفتیم فک کرده 2 خط برنامه نویسی بلده خیلی حالیشه چند سری بهم گفت آدرس سایتتو به کسی نده یا اصلا نگو چی داری و از این چیزا چون 99% باهات دشمنی دارن ظاهرشونو نگاه نکن اینجا میگنو میخندن کافیه بدونن چی داری تا نابودت کنن
تازه میفهمم چی میگفت ...
دیشب اینجا آدرس سایتو دادم الان که چک کردم دیدم توی سایت قسمت جستجوش کلمات ***** و از این چیزا جستجو کردن همونارم به فیلترینگ گزارش دادن و امروز اخطار پاک کردن همون لینکا برام اومده !!!!!
فقط یک سوال دارم از همونایی که این کارو کردن ( اسم نمیبرم پیش بچه ها خراب بشن چون جدیدا رنگ کاربریشون هم آبی شده خوب نیست ) :
خداوکیلی شما از ********* ؟ من که شک دارم ...
برای سایت دانلودم 6 سال زحمت کشیدم از پول کرایه مدرسه زدم تا پول هاستش جور بشه از خرید لباس عید زدم تا پول نویسنده بدم که به خاطر گزارش یه سریا اونجوری نابود شد
بالا رفتن خودتونو با پایین کشیدن رقیبا میخواید انجام بدید ؟
** به این شرف و غیرتتون که نون حروم میبرید سر سفره انشاالله یه روز پس میدید نگران نباشید
گفتن نامرد و حروم زاده هم براتون کمه که اینکارو میکنید![]()
اینجا فقط 1 نفرو آدرسمو دادم بهش ( سایت جدید 3 شبه بالا اومده ) و هیچکس آدرس نداشتالان منظورت دقیقا کی بود؟
چون تو دو هفته اخیر کلا 4 نفر رنگ کاربریشون آبی شده
بعدم تو از کجا اینقدر مطمئنی کسی که گزارشتو داده از بچه های همینجاست؟
وقتی زحمت 6 ساله با عذاب سایتتو برسونی به 300 ایران بعد نابود بشه زبونت تند میشهاین بنده خدا خیلی زبون تندی داره . درسته ریپرت دادن ، مخصوصا ریپرت همکار خیلی بخدا کار ناجوانمردانه ای هست ولی تهمت اینقدر مستقیم دیگه از اون کار هم زشت تره ...
دلت میاد؟گظارش بدمت نابود شی:general703::general703:
شما که میدونی کیه پس نیاز نیست الم شنگه به پا کنی تو تاپیک :general510:اینجا فقط 1 نفرو آدرسمو دادم بهش ( سایت جدید 3 شبه بالا اومده ) و هیچکس آدرس نداشت
تاپیک برای شماست ؟ به شما ارتباطی داره؟ چیکاره ای شما؟ این همه اسپم میفرستی کسی گفت چیزی بهت؟ پس تو چیزی که بهت ربط نداره دخالت نکنشما که میدونی کیه پس نیاز نیست الم شنگه به پا کنی تو تاپیک :general510:
اره میاد:android06:.دیشب رفتم تو سایتت یه ترفند دیدم ولی اون چیزی که میخواستم نبود به خاطر همین گزارشت میدم:android30::android30::android30:دلت میاد؟:general503::general503::general503:
یکسال و خورده ای واسش زحمت کشیدم..شده 700 ایران