به محل دفن ***** خندید که تلگرام جوابشونو میده تنها دلیل فیلتر نکردنش جمع بودن مردم داخلشه.مردم یه جا باشن بهتر میشه کنترلشون کردتلگرام ۲۴ساعته به ما پاسخ میدهد
وزیر ارتباطات گفت: در این زمینه این هماهنگی را با تلگرام به وجود آوردهایم و از سوی دیگر این شبکه اجتماعی نیز در ارتباط با حذف مسائل غیراخلاقی و مستهجن که ممکن است در این شبکه مبادله شود، با ما همکاری میکند.
واعظی با اشاره به اینکه طی چند هفته اخیر تعداد بسیاری از کانالهای غیراخلاقی در شبکه تلگرام مسدود شده است، گفت: آنچه که تلگرام برای ما فرستاده است لیست بسیار بلندی بود و تعداد آن را نمیدانیم، اما آنچه مسلم است اینکه بعد از درخواست وزارت ارتباطات برای مسدودسازی کانالهای غیراخلاقی، تلگرام ظرف ۲۴ ساعت این کانالها را مسدود میکند.
وی تاکید کرد: تلگرام نمایندهای در ایران ندارد و اگر هم دارد من در جریان نیستم، اما آنچه که ما با این شبکه ارتباط داریم، از طریق ایمیل بوده و ما درخواستمان را به این شبکه از این طریق اعلام میکنیم و آنها کانالهای مدنظر را حذف و مسدود میکنند.
وزیر ارتباطات در مورد نظارت بر شبکههای اجتماعی داخلی نیز تاکید کرد: این وزارتخانه هیچ گونه محدودیتی برای فعالیت شبکههای اجتماعی داخلی به وجود نیاورده است و شبکههایی که بر اساس قوانین و مقررات کشور فعالیت میکنند، مشکلی در ادامه فعالیت ندارند و ما از آنها حمایت میکنیم.
فیلتر نشدن تلگرام قطعیه با این حساب :general710:
از نظر اونا ارهمگه گله گوسفنده که یه جا باشن کنترل بیشتره؟یا بهتره ؟)
مشکل اینا سر الکسا هست
اگه واقعا مشکلشون سر همینه بگن خب ی پاپ اپ همه سایتا براشون بزارن!![]()
حالا باز اون خوبه ممکنه از دستش در رفته باشهیعنی خاک بر سر بعضی از مترجم ها
طرف داخل فیلم می گه 10-12 نفر اینجا هستن
زیرنویس نوشته 15-20
دوستان دامنه هایی که یک حرف داخلش تکرار میشه برای ثبت مناسب هستند؟
مثلا college
اصلا برخی ها با ترجمه شون میزنن فیلم رو داغون می کنن! من اومدم با زیرنویس نگاه تا متوجه بشم دارن چی میگن بیشتر گیج شدم از بس مترجم خنگ بازی درآورده بود. اصلا به فعل های زمان هم که توجه نمی کنند و... بریم خودمون زبان یاد بگیریم راحت شیم :دییعنی خاک بر سر بعضی از مترجم ها
طرف داخل فیلم می گه 10-12 نفر اینجا هستن
زیرنویس نوشته 15-20
تو دوبله که این موارد رو خیلی زیاد دیدم! معمولا من فیلم دوبله رو هم با زیرنویس نگاه می کنم تا ببینم کجاها دارن از خودشون حرف در میارن و گند میزنن به فیلم :angrybirds8: طرف تو فیلم نقش مقابل رو بسته زیر فوش (طبق مشاهدات در نسخه زبان اصلی و زیرنویس) تو دوبله میگه من خیلی عصبانی هستم و... انقار نه که داره فوش ناموسی به اون شخص میگهحالا باز اون خوبه ممکنه از دستش در رفته باشه
فیلم iron man رو تاینی موویز ترجمه کرده. طرف داره با یه زبون دیگه حرف میزنه . زیرنویس انگلیسی داره خود فیلم بعد دوبلور یه چیز دیگه ای میگه.
کلا همینجوری از سر بیکاری دوبله و ... میکنن
من حالا خودم یه مقدار زبانم خوبه وقتی با زیرنویس نگا می کنم اصن تو شک می افتم دیگه همون 4 خط زبانی هم که بلدم رو بش اعتماد ندارم:general208::general408:
اصلا برخی ها با ترجمه شون میزنن فیلم رو داغون می کنن! من اومدم با زیرنویس نگاه تا متوجه بشم دارن چی میگن بیشتر گیج شدم از بس مترجم خنگ بازی درآورده بود. اصلا به فعل های زمان هم که توجه نمی کنند و... بریم خودمون زبان یاد بگیریم راحت شیم :دی
تو دوبله که این موارد رو خیلی زیاد دیدم! معمولا من فیلم دوبله رو هم با زیرنویس نگاه می کنم تا ببینم کجاها دارن از خودشون حرف در میارن و گند میزنن به فیلم :angrybirds8: طرف تو فیلم نقش مقابل رو بسته زیر فوش (طبق مشاهدات در نسخه زبان اصلی و زیرنویس) تو دوبله میگه من خیلی عصبانی هستم و... انقار نه که داره فوش ناموسی به اون شخص میگه![]()
به به تبریک میگم همکارم که شدیاگه کلمه انگلیسی باشه که حرف تکراری داره یا کلمه تشدید دار فارسی، بلی
خوبه.
قیمتای Meizu و Xiaomi از ZTE هم بهتره.
سوپر هیرو جدید با بازی بندیکت کامبربچ :general601:
http://www.aparat.com/v/24aeV
اسمش Doctor Strange و قراره توی سریال جدید نت فیلیکس هم بازی کنهاگه کلمه انگلیسی باشه که حرف تکراری داره یا کلمه تشدید دار فارسی، بلی
خوبه.
قیمتای Meizu و Xiaomi از ZTE هم بهتره.
سوپر هیرو جدید با بازی بندیکت کامبربچ :general601:
http://www.aparat.com/v/24aeV
پ.ن : زیرنویس better call saul s02e09 کی قراره بیاد ؟ :general509:
یه سایت دیگه پیدا کردم همین مدل رو با همین گارانتی زده 268 تهران هم ارسال رایگان همون روز دارن و تهران حضوری هم دارن که میشه خریدتشکر.
تو این رنج قیمت همین مدل فکر میکنم خوب باشه. ولی یه کم بالاتر +500 شیائومی و meizu و یه سری مدل های دیگه که تو پرشین تولز هم فروش داره بهترن. zte جزئشون نیس![]()
آقا فرصت کردی یه سر به تِلِگ بزن.اسمش Doctor Strange و قراره توی سریال جدید نت فیلیکس هم بازی کنه
شخصیت قهرمان مثبتی هم که در کنارش هست آیرون فیست یا همون مشت آهنینه
اینا همه شون آخر کار جمع میشن تو یه سریال به اسم مدافعان
من چند وقت پیش فیلمی گرفتم رفتم با پروژکتور با خانوداه نگاه کنیم چند لحظه قبل از اینکه ببرم گفتم ببینم چطوریه دیدم فیلم کلا از ... پرش بود :| بعد روش مینویسنن سانسور شده:|حالا باز اون خوبه ممکنه از دستش در رفته باشه
فیلم iron man رو تاینی موویز ترجمه کرده. طرف داره با یه زبون دیگه حرف میزنه . زیرنویس انگلیسی داره خود فیلم بعد دوبلور یه چیز دیگه ای میگه.
کلا همینجوری از سر بیکاری دوبله و ... میکنن
من خودم سئو کار نیستم ، فقط نظرمو گفتم !LOL
اقا چند بخش از سئو رو که نیاز به کد نویسی داره نام میبرید ؟
اگه اسپلش درست باشه اتقاقا بهتر هست.دوستان دامنه هایی که یک حرف داخلش تکرار میشه برای ثبت مناسب هستند؟
مثلا college