یکی از خاصیت های جالب مردم ایران اینه که در مورد هر کاری وقتی میخوان استارت اون کار رو بزنن با عبارت هایی نظیر "از فردا شروع می کنم!" یا "از شنبه انجامش میدم!" به استقبال میرن و خب اصولا موارد نادری در این بین گزارش شده که به مرحله عملیاتی شدن میرسه!
اما...
اما حالا اگر بخوان سایت بزنن! فقط با یک روز وقت صرف کردن به تصور خودشون همه آنچه مربوط هست رو یاد میگیرن و همون فرداش و در حالت خوش بینانش، پس فرداش به طور اعحاب آوری سایته شروع به کار میکنه!
حالا اینا به کنار! انتظار پول در آوردن بعد از یک هفته خیلی مسئله رو جالب میکنه! باز اینم بذاریم کنار! جالب تر اینجاست که تو این یک هفته فقط میشینن سایتو باز میکنن و هیچ کاری هم صورت نمیگیره یا نهایتش چندتا مطلب کپی میذارن توشو میرن تو سایتای مردم کامنت میذارن با لینک نوفالویی که شاید اصلا نمیدونن چی هست!!!
البته گزارشاتی به دست رسیده که میگه این موضوع الان در مورد تلگرام داره نمود پیدا میکنه یا پیدا کرده!
دلیل هم اینه: سرابی به نام دنیای مجازی! و خیال این پا رو اون پا انداختن و یهو مارک زاکربرگ شدن!
اینجا ایرانه و صدای مارو از رادیو پی تی می شنوید!
پ.ن من بعضی اوقات که از این پست ها میذارم قبلش به این فکر میکنم که ارزششو داره یه تاپیک جدا بزنم ولی خب نمیدونم چرا دوست دارم فقط بچه های این تاپیک بخوننش! خلاصه ارادت خاصی داریم.