mahdi.b20
Registered User
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردنداگه اسپلش درست باشه اتقاقا بهتر هست.
دامنه ثبت شد :general601:
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردنداگه اسپلش درست باشه اتقاقا بهتر هست.
تشکر.
تو این رنج قیمت همین مدل فکر میکنم خوب باشه. ولی یه کم بالاتر +500 شیائومی و meizu و یه سری مدل های دیگه که تو پرشین تولز هم فروش داره بهترن. zte جزئشون نیس
عزیزان کاربر همکاراسمش Doctor Strange و قراره توی سریال جدید نت فیلیکس هم بازی کنه
شخصیت قهرمان مثبتی هم که در کنارش هست آیرون فیست یا همون مشت آهنینه
اینا همه شون آخر کار جمع میشن تو یه سریال به اسم مدافعان
می تونی تنظیم کنی تگ ها ایندکس نشن تا قدرت صفجه برا صفجه اصلی مطلب باشه و تو گوگل بیشتر بالا بیاددوستان هر مطلبی که میزارم سایت ، تو گوگل که سرچ میکنم یکی از بچسبای مطلب میاد به جای خود مطلب با اینکه خود مطلب هم ایندکس شده :|
مشکل داره یا کلا اینجوریه ؟
میشه برچسب نزنم ؟
آدرس سایتتو بده بررسی کنمدوستان هر مطلبی که میزارم سایت ، تو گوگل که سرچ میکنم یکی از بچسبای مطلب میاد به جای خود مطلب با اینکه خود مطلب هم ایندکس شده :|
مشکل داره یا کلا اینجوریه ؟
میشه برچسب نزنم ؟
Daredevil : دو فصل ازش اومده ولی عالیهعزیزان کاربر همکار
بی زحمت یه چند تا سریال خوب معرفی کنید.
فقط میخوام هیجان داشته باشه (طوری که وقتی میبینم به مشکلاتم فکر نکنم)
ترجیحا اکشن هم باشه خوبه
فیلم گمنام اینطوری هم بود خوبه
نه کمدی رو امتحان کردم زیاد حال نداد و نشد فراموش بشه چرا که در طول فیلم همه ش فکر موضوع بودم و نمیشد و هر صحنه یه چیزی رو به یادم میاورد. (فیلم ted 1 ,2 رو میدیدم)چرا هیجانی ؟ کمدی ببین همه چیو فراموش میکنی
Friends و Big Bang Theory
تنها سریال هیجانی که تو این چند وقته دیدم Walking dead هست که فصل 6 تموم شد چند روز پیش.
فیلم هم Ip Man 3 که نسبت به دو تای قبلی ضعیف بود.
arrow و the flash خوبه و دارم میبینم و رسیدم به آخرین قسمت هایی که اومده . supergirl هم دارم میبینم (یه سریال هست به اسم smallville که فکر میکردم خوب باشه ولی وقتی همه ی قسمت هاشو دانلود کردم دیدم فضای سریال و نحوه ی فیلمبرداری و ... واسه خیلی وقت پیشه و به مذاقم اصلا خوش نیومد.)Daredevil : دو فصل ازش اومده ولی عالیه
The Flash , Arrow , Legends of Tomorrow : عالین
Vikings و GoT هم خیلی عالین
اگه هم سبک ترسناک و زامبی دوس داشته باشی که TWD
اکثر درگاه های پرداخت واسط خودشون پلاگین ووکامرس دارنممنون مشکل اول حل شد !!! الان ببینید همه درگاههایی ک دیفالت قالب بوده فیلتره . چیکار کنم؟ پیشنهادتون
در ضمن هزینه پستی متغیره چطور حساب میکنه؟
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
برای چی میخوای ssl بگیری؟ چه بگیری و چه نگیری فیلتر میشی.بچه ها گرفتن ssl برای سایتی که هرازگاهی فیلتر میشه جرمه ؟
یعنی ssl برای دومین جدید بعد از فیلتر!!
دوستان امکانش هست اسم این فونت یا لینک دانلودش رو بدید
قبلا داشتمش اما هرچی میگردم پیداش نمیکنم
http://uupload.ir/files/zeub_f.jpg
@rapidleech اقا اومدم پستت رو جواب بدم دیدم پاک شده، شرمنده منم منظور بدی نداشتم
فقط خواستم نظرمو بگم :angrybirds3:
تشکربرای چی میخوای ssl بگیری؟ چه بگیری و چه نگیری فیلتر میشی.
امروز سایت چت روم ما رو دوباره بعد از یکسال فیلتر کردن.
دلیلشم معلوم نیست و هر سازی هم زدن ما رقصیدیم. گویا این سری حمله کردن به سایتهای چت روم چون برای چندتا از دوستان هم امروز فیلتر شد.
یک ساعت پیش دوباره سایت من فیلتر شد بدون هیچ گونه تذکر و اخطاریبرای چی میخوای ssl بگیری؟ چه بگیری و چه نگیری فیلتر میشی.
امروز سایت چت روم ما رو دوباره بعد از یکسال فیلتر کردن.
دلیلشم معلوم نیست و هر سازی هم زدن ما رقصیدیم. گویا این سری حمله کردن به سایتهای چت روم چون برای چندتا از دوستان هم امروز فیلتر شد.
یک ساعت پیش دوباره سایت من فیلتر شد بدون هیچ گونه تذکر و اخطاری
ای بابایک ساعت پیش دوباره سایت من فیلتر شد بدون هیچ گونه تذکر و اخطاری
واقعا نمیدونم چی بگم. فقط اینو میدونم که هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره.یک ساعت پیش دوباره سایت من فیلتر شد بدون هیچ گونه تذکر و اخطاری