mohammad_r03
کاربر تازه وارد
دوستان سرور مجازی برای هاست دانلود میخوایم یعنی سرور دانلود باشه. برای سایت دانلود کجا رو پیشنهاد می کنید ؟
باسه منم باز نمیشه.دوستان تلگرام من روی حالت connecting هست..
واسه شما هم باز نمیشه؟
از کجا بفهمیم یه فیلم دوبله موبله است یا زبان اصلی؟دوبله موبله هم میزاره (but without sansoor)
بستگی به سال نداره فکر کنم. یعنی یه دندون شیری رو بکنی یه دونه دیگه جاش در میاد (ولی به شخصه به این معتقدم که تا 2 تا دندون بعد از شیری هم در میاد)از کجا بفهمیم یه فیلم دوبله موبله است یا زبان اصلی؟
از چندسالگی اگه دندانتو در بیاری دیگه در نمیاد؟
تلگرام منم باز نمیشه![]()
باسه منم باز نمیشه.
بله همچنان در حال connecting هستش. فکر کنم یه مشکلی هستشدوستان تلگرام من روی حالت connecting هست..
واسه شما هم باز نمیشه؟
الان باز شدتلگرام منم باز نمیشه![]()
الان درست شدهدوستان تلگرام من روی حالت connecting هست..
واسه شما هم باز نمیشه؟
الان درست شده
برا این سایتت نویسنده گرفتی ؟ پستی چند ؟
باز میشه ولی پیاما نمیره.الان باز شد
من دو تا دندونم خرابه ولی میترسم بکشمش هم از اینکه بیرو نیاد دیگه هم دیوث محکم میکشه :|بستگی به سال نداره فکر کنم. یعنی یه دندون شیری رو بکنی یه دونه دیگه جاش در میاد (ولی به شخصه به این معتقدم که تا 2 تا دندون بعد از شیری هم در میاد)
واسه دوبله : مینویسه دیگه زیر فیلم که دوبله هستش و صوت دوبله رو هم میزاره فکر کنم.
باز میشه ولی پیاما نمیره.
دندون عقل که یه دونه بیشتر نیست و معلوم نیست دقیقا کی در میاد.من دو تا دندونم خرابه ولی میترسم بکشمش هم از اینکه بیرو نیاد دیگه هم دیوث محکم میکشه :|
ولی الان اون دندون آخری از سمتراست پاییت هست یکی اضافه تر از بغلش در اومده یعنی اگه همه دندونام سالم بود الان یکی اضافه داشتم :|
از همون یک دونه پست درآمد داری :دیچیلترش نکنن ک من بدبخت میشم
X-Men معنی اش میشه ، مردان ایکس (Men اسم جمع Man هست) ، وولورین هم یکی از مردان ایکس هست (البته همشون مرد نیستن ، زن هم هست تو گروهشون)این
X-Men__Apocalypse__Official_Trailer_2_(2016)_-_Jennifer_Lawrence,_Oscar_Isaac_Movie_HD-[1080p]
نسخه ی قبلی هم داره؟
ایکس من همون وولورین نبود؟
اره میدونم = چون قبلا ایکس من رو فقط با وولوورین شناخته بودم فکر کردم کلا شخصیت اصلی ش وولوورین هستش . (فرق men و man رو میدونم دیگه :دی)X-Men معنی اش میشه ، مردان ایکس (Men اسم جمع Man هست) ، وولورین هم یکی از مردان ایکس هست (البته همشون مرد نیستن ، زن هم هست تو گروهشون)
از همون یک دونه پست درآمد داری :دی
حیفه فیلتر کنن ، حداقل یه نفر یه سودی ببره)