Ehsan_king99
Registered User
نظرتون درباره www.iranwebsv.net چیه ؟؟؟
قیمتاش مناسبه . به نظر میاد خوب باشه چون یه سری سایت خوب هم روش هست ؟؟؟
قیمتاش مناسبه . به نظر میاد خوب باشه چون یه سری سایت خوب هم روش هست ؟؟؟
پر کردن چیه؟ چدندون عقل که یه دونه بیشتر نیست و معلوم نیست دقیقا کی در میاد.
دندون کشیدن که درد نداره (تقریبا با بی حسی اوکی میشه)
ولی چرا میخوای بکشی؟ خوب برو پر کن که بعدها مشکلی هم برات پیش نیاد.
فقط تو نیستی که بدبخت میشی.چیلترش نکنن ک من بدبخت میشم
لحظه ای سکوت برای واقعیت...و یک روز مردمی که نمیتوانستند از پله برقی به درستی استفاده کنند از خواب بیدار شدند و تصمیم گرفتند از امروز از تویتر و فیسبوک و اینستاگرام استفاده کنند
در ان روز هر کسی که کانال تلگرامش از ۵ هزار بیشتر باشه اول ID خودش که توی بیو گذاشته کلمه مهندس رو اضافه میکنه
مثل مهندس عن زاده
لحظه ای سکوت برای واقعیت...
از وبلاگ javadth
خودش اتوماتیک آپدیت میکنه و نیازی نیست دانلودش بکنی.فایرفاکس آپدیت شد
شفافیت همه ی رنگ ها تغییر کرده توی محیط مرورگر :دی
45.0.2 رو دانلود کنید
نه همچنان ارور " نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است" میده ولی خب رفع فیلتر کردن خودشون . دیروز اس ام اس دادن که با رفع فیلتر موافقت شده و چند ساعت بعد رفع فیلتر شدیکی از بچه های اینجا میگفت موقع رفتن به پنل رفع فیلتر , ارور میده .مشکلش برطرف شد؟
:general206::general206::general206::general206::general206:Telegram Messenger @telegram 1h1 hour ago
Tg users in Europe and MENA are having connection issues at the moment. Our best wizards are working to resolve this ASAP. Hang on, people!
تلگرام اینو توییت کرده ، مشکل از خود تلگرام بوده . نترسید فیلتر نمیشه![]()
موزیک و عکس و کلیپ های تلگرام دانلود میشه ولی پیام نه ارسال و نه دریافت میشه.تلگرام درست شد.
آرامششششششششششش :general108::general108:
جدای از بار طنز جملت که واقعا طنزه (طنز مشکلات جامعه رو با لحنی شوخیانه بیان می کنه!)! ولی مثلا یاس بخواد بخونه احتمالا باید بگه:کسی با یاس در ارتباط هست ؟
بهش بگین یه آهنگ درباره وضعیت اینترنت و وبمسترای ایران بخونه.
برا سایتت dmca بگیردوستان این گوگلم هر روز یه 10 ، 12 تایی ارور DCMA میده و میگه این لینکو پاک کن :|
این لینکایی که میگه برچسب هستن همشون ! به نظرتون اگه برچسب رو از افزونه سئو noindex کنم مشکلی برا بازدید و سئو پیش نمیاد ؟
ممنون
یعنی چی dcma بگیرم ؟برا سایتت dmca بگیر
موضوع سایتت چیه؟
منظورشون پیام DHCP Copyright در سرچ کنسول هست!برا سایتت dmca بگیر
موضوع سایتت چیه؟
این پیام در تعداد بالا باعث مشکل و افت سایتتون میشهدوستان این گوگلم هر روز یه 10 ، 12 تایی ارور DCMA میده و میگه این لینکو پاک کن :|
این لینکایی که میگه برچسب هستن همشون ! به نظرتون اگه برچسب رو از افزونه سئو noindex کنم مشکلی برا بازدید و سئو پیش نمیاد ؟
ممنون
چه ربطی به دولت داره!اخه مگه میشه بدون اخطار بزنن فیلتر کنن /؟ خیلی نامردیه این جوری. بازم امیدی هست شاید تو دولت بعدی بهتر بشه نمیدونم والا.
مشکل دقیقا از همین کارمندانی هست که اسم خودشون رو گذاشتن کارمندان شوت ترینگ...سایت بنده رو صفحه پیوند ها بود تو قسمت فیلم و سریال سایت اول بود هر روز چکش میکردن زنگ زدن گفتن باید مطالب رو پاک کنی پاک کردم گفتن اینجوری فایده نداره باید رباط به صفحه دیگه هدایت بشه که بفهمیم مطلب پاک شده مطلب رو کامل پاک کردم هم از گوگل هم از سایت گفت این که دوباره ریدایرکت میشه به صفحه اصلی باید از ادرس بار حذف بشه یعنی منظورش رو دقیقا نفهمیدم چی بود از ادرس بار حذف بشه:general505: تا ته داستان رو بخون که چه دانشمندانی اون پشت نشستن و دارن گند میزن به زحمت چندین ساله یه جوون...اون مسئول نفهمی که نشته خیر سرش مثلا داره پالایش میکنه سایت رو باید عقل و شعورش برسه برای 2 تا پست غیر مجاز مردم رو از نون خوردن نندازه!:|